NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
8:2 (2:0, 4:1, 2:1)
Dallas Stars
Středa 09.11.2016, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Adam LOWRY - 8:2
     
    58:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dále udrželi v útočném pásmu, kde nakonec z pravé strany vystřelil Copp, jehož střelu vyrazil Niemi před sebe, kde se nejlépe zorientoval ADAM LOWRY, který už dorazil touš do brány Dallasu. Asistence: Andrew Copp, Tyler Myers.
    53:49 Andrew COPP - 7:2
     
    53:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets vstřelují branku v oslabení! Domácí ujeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Burmistrov nahrál ANDREW COPPOVI, jenž počkal až bude Niemi ležet a poslal puk pod břevno. Asistence: Burmistrov, Tyler Myers.
    42:32 Tyler SEGUIN - 6:2
     
    42:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Hosté vyhráli vhazování, když poté od modré vystřelil Eaves, jehož střelu srazili domácí na TYLERA SEGUINA, který se poprvé ještě netrefil, ale následně obkroužil bránu a zasunul touš za Helleybucka. Asistence: Patrick Eaves, Antoine Roussel.
    39:21 Mark SCHEIFELE - 6:1
     
    39:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! Petan přihrál puk mezi kruhy MARKU SCHEIFELEMU, jenž ihned vystřelil a prostřelil Niemiho, který absolutně nic neviděl přes stojícího Wheelera před sebou. Asistence: Nicolas Petan, Patrick Laine.
    37:09 Marko DAŇO - 5:1
     
    37:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají další přesilovou hru! Petan si vyjel s pukem z pravé strany a jeho střelu vyrazil Niemi před sebe, kde byl MARKO DAŇO, jenž propasíroval touš do hostující klece. Asistence: Kyle Connor, Nicolas Petan.
    30:07 Patrik LAINE - 4:1
     
    30:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Scheifele parádně přihrál PATRICKU LAINEMU, jenž poslal nechytatelně puk do brány Dallasu, a zkompletoval tak svůj hattrick. Asistence: Mark Scheifele, Nikolaj Ehlers.
    26:51 Patrik LAINE - 3:1
     
    26:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru! PATRICK LAINE byl zcela sám před Lehtonenem, kde dostal přihrávku a Lehtonen ještě jeho první zakončení zlikvidoval, ale puk si poté vzal LAINE znova a propasíroval jej za ležícího brankáře Dallasu. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    21:30 Patrick EAVES - 2:1
     
    21:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají svou přesilovou hru! Klingberg nahrál na pravou stranu Shoreovi, který následně poslal mezi kruhy střílenou přihrávku PATRICKU EAVESOVI, jehož teč zapadla přesně k tyči Winnipegu. Asistence: Devin Shore, John Klingberg.
    08:46 Patrik LAINE - 2:0
     
    08:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se dostali do svého útočného pásma, kde nakonec Chiarot vystřelil od modré čáry a jeho dělovku parádně tečoval PATRICK LAINE, a posílá tak Winnipeg do dvoubrankového vedení. Asistence: Ben Chiarot, Paul Postma.
    03:16 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    03:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté následně ujeli ve třech na jednoho, kde Ehlers nahrál na MARKA SCHEIFELEHO, jenž ihned vystřelil k tyči a prostřelil Lehtonena, kterého navíc vychýlil jeho vlastní obránce. Asistence: Nikolaj Ehlers.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Scheifele (Ehlers), 9. Laine (Chiarot, Postma), 27. Laine (Wheeler, Scheifele), 31. Laine (Scheifele, Ehlers), 38. Daňo (Connor, Petan), 40. Scheifele (Petan, Laine), 54. Copp (Burmistrov, Myers), 59. Lowry (Copp, Myers) – 22. Eaves (D. Shore, Klingberg), 43. Seguin (Eaves, Roussel)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck – Morrissey, Byfuglien, Enström, Myers, Chiarot, Postma – Laine, Scheifele, Ehlers – Connor, Petan, Wheeler – Copp, Lowry, B. Tanev – Daňo, Burmistrov, Thorburn.
    Dallas Stars: Lehtonen (31. Niemi) – Lindell, Klingberg, Oduya, Johns, Jordie Benn, Hamhuis, Nemeth – Jamie Benn, Seguin, Eaves – Roussel, Faksa, B. Ritchie – McKenzie, G. Smith, Cracknell – Korpikoski, D. Shore.

    Rozhodčí: Lee, Leggo – Miller, Rody
    bahis siteleri