Chanty-Mansijsk – Záhřeb 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 1:4 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Severstal Čerepovec
Středa 09.11.2016, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Pavel ČERNOV - 1:4
     
    59:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. Na střeleckou listinu se ještě jednou zapsal PAVEL ČERNOV, který si zároveň připsal na své konto už čtvrtý kanadský bod, a to střelou do odkryté svatyně. Bez asistence.
    49:39 Jevgenij MONS - 1:3
     
    49:39
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JEVGENIJ MONS, jemuž na pravý kruh pohodlně přihrál Černov a následná střela po zemi skončila přesně u tyčky možná pozdě reagujícího Murygina. Asistence: Pavel Černov, Dmitrij Kagarlickij.
    46:09 Pavel ČERNOV - 1:2
     
    46:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PAVEL ČERNOV, který před brankou moc hezky tečoval střelu Kagarlického z levé strany. Tohle domácí opravdu nečekali. A budou mít ještě co dělat, aby z tohohle duelu vytěžili aspoň nějaký bod. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Adam Masuhr.
    35:40 Brandon KOZUN - 1:1
     
    35:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tohle byla hodně nešťastná situace pro Kováře. Puk poskakoval ve vzduchu jako Super Mario po vodovodních trubkách ve známé videohře, až nakonec od BRANDONA KOZUNA zapadl za jeho záda. Vše přezkoumali ještě rozhodčí a platnost branky po dlouhém přezkoumávání uznali. Asistence: Pavel Koledov, Petri Kontiola.
    13:13 Vojtěch POLÁK - 0:1
     
    13:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se hostující celek poprvé prosazuje. A českým fanouškům určitě dělá radost, že u toho byl VOJTĚCH POLÁK. Černov mu od pravého mantinelu poslal parádní přihrávku na druhou stranu, odkud český forvard našel mezírku mezi tyčkou a pomalu se přesunujícím gólmanem Muryginem. Asistence: Pavel Černov, Adam Masuhr.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 36. Kozun (Koledov, Kontiola) – 14. V. Polák (P. Černov, Masuhr), 47. P. Černov (Kagarlickij, Masuhr), 50. Mons (P. Černov, Kagarlickij), 60. P. Černov


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin – Koledov, Ljubuškin, Manuchov, Gavrikov, Pašnin, Rafikov, Čerepanov – Averin, Loktionov, Čistov – Talbot, Kontiola, Kozun – Mosaljov, Apalkov, E. Galimov – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Kadějkin.
    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář – Masuhr, Wilson, Jevsejenkov, Stasenko, Kudako, D. Ježov, Sizov – Kagarlickij, P. Černov, V. Polák – Vovčenko, Trubačjov, Truňov – Avcin, Magogin, Skorochodov – A. Vorobjov, Karlin, Ugarov – Mons.

    Rozhodčí: Naumov, Fatějev – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri