K. Vary – Třinec 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 09.11.2016, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:53:10)
     
    Střely na branku: 39 – 21
     
    Je dobojováno. Litvínov nakonec dokázal strhnout vedení na svou stranu zásluhou přesné trefy Martina Hanzla, jenž tak rozhodl toto utkání a domácí si připisují další výhru. Fantastický start do sezóny tak na západě Čech pokračuje i nadále.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kotouš mají na svých holích domácí hráči a vypadá to, že své těsné vedení už udrží.
     
    59:41
    Robin Hanzl startoval na kotouč a mohl skórovat do odkryté klece, byl ale faulován a mohl tak být klidně odpískán technický gól, místo toho ale dostává dvě minuty Trončinský za nedovolené bránění.
     
    59:05
    Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a Litvínovu se nedaří vyhodit kotouč do bezpečí. Poslední chvíle budou pro domácí ještě asi hodně krušné.
     
    59:01
    Litvínov je kompletní.
     
    58:46
    Jan Lukáš míří na střídačku. Hosté to zkusí se šesti bruslaři v poli. To vše ale až po oddechovém čase, který si vyžádala lavička Mladé Boleslavi.
     
    58:19
    Robin Hanzl vyhazuje kotouč z obranného pásma a Verva tak šetří další cenné vteřiny svého oslabení.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:32
    Hosté se už uhnízdili v pásmu Litvínova. Následně pak se domácí dostali z pásma ven, aby se do něho hosté znovu vrátili. Jenže byli v postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středu hřiště.
     
    57:01
    Vyloučení také na straně Litvínova. František Lukeš je vyloučen za krosček a hosté tak mají velkou šanci srovnat v přesilové hře.
     
    56:28
    Michal Trávníček po buly v obranném pásmu Litvínova poslal puk za svá záda a nevědomky tak zaměstnal Jaroslava Hübla. Litvínovský kapitán se pak směrem k domácí brance omlouvá.
    55:56 Martin HANZL - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají. Daniel Sörvik našel přesnou přihrávkou na vrcholu pravého kruhu MARTINA HANZLA, jenž pro svůj tým dává zatím rozdílovou branku – 3:2. Asistence: Daniel Sörvik, Tomáš Pavelka.
     
    54:53
    Viktor Hübl svou bombu od pravého kruhu poslal pouze do holenního chrániče jednoho z hostujících obránců. Mladá Boleslav se záhy poté dokázala osvobodit.
     
    54:16
    Hosté jdou znovu do čtyř. Martin Látal zbytečně nedovoleně bránil Jurčíka, kterému sundal helmu a už míří na trestnou lavici. Litvínov tak má šanci strhnout vedení na svou stranu v přesilové hře.
     
    52:50
    Znovu je tady komerční přestávka.
     
    52:02
    Daniel Sörvik posunul kotouč směrem dopředu. Toho se ujal Robin Hanzl a po něm střílel Miloslav Hořava. Lukáš si však připsal další cenný zákrok. Na druhé straně pak hosté pálili na branku Litvínova a puk orazítkoval břevno Hüblovy svatyně! Hlavní sudí si ještě nechali celou situaci ověřit videorozhodčím.
     
    50:46
    Po nepřesné střele Litvínova převzal kotouč na svoji hůl Jakub Klepiš a uhání s ním do útočného pásma.
     
    49:54
    Po střele Viktora Hübla z pravé strany byl Jan Lukáš připraven a kotouč zachytil ve své lapačce. Následně po přerušení požádal rozhodčí, zda by si mohl upravit svou uvolněnou masku.
     
    49:11
    Dnešní utkání sleduje 4 125 diváků.
     
    49:10
    Na řadu přichází komerční přestávka.
     
    48:45
    Jakub Orsava byl v útočném pásmu zcela osamocen a hned na to pak přišel o kotouč. Do útočného pásma nyní míří domácí hokejisté.
     
    47:54
    Lenc je na ledě a Mladá Boleslav je v plném počtu.
     
    47:30
    Hosté se znovu osvobozují a ukrajují další cenné vteřiny ze svého oslabení. Vervě se zatím nedaří uhnízdit se v pásmu Mladé Boleslavi a jejich přesilovka pomalu končí.
     
    46:40
    Viktor Hübl přihrával Františku Lukešovi, ale jejich úmysl zhatil Matěj Stříteský, jenž zachycený kotouč poslal okamžitě až před domácí branku.
     
    45:54
    Radan Lenc nyní oslabuje svůj tým, když se dopustil hákování. Litvínov si tak zahraje přesilovou hru.
     
    45:38
    Chvíli po tom, co se dostal Trávníček do velké šance, rozehrál puk v pádu na Skleničku. Druhému jmenovanému se však nepodařilo uklidit kotouč za záda Lukáše.
     
    44:46
    K Michalu Trávníčkovi se odrazil kotouč po střele jeho spoluhráče a poté okamžitě v těsné blízkosti Jana Lukáše vystřelil. Brankář hostů však zareagoval velmi rychle a jeho ránu tak dokázal chytit.
     
    44:20
    Jiří Gula pálil od modré čáry, kotouč skončil v klubku těl, které se vytvořilo před Janem Lukášem, ale nakonec se nikdo nedostal k jeho teči. Stále se tak skóre nemění.
     
    43:52
    Urban s Lencem se dokázali dostat před branku Litvínova, ale střela ani jednoho z nich mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    42:41
    Sörvik znovu nebezpečně vystřelil, ale tentokráte skončil kotouč pouze vysoko nad ochrannou síti. Hra je přerušena a bude se vhazovat před Lukášem.
     
    42:12
    Žejdl obešel Karla Kubáta, na puk ale nedosáhl. Ten tak končí v moci litvínovských hokejistů, kteří míří na opačnou stranu kluziště.
     
    40:42
    Robin Hanzl vyhrál buly a poslal kotouč znovu na svého bratra Martina. Ten se dostal do útočného pásma, ale nakonec se mu vystřelit na branku hostů nepodařilo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 29 – 12
     
    I druhá třetina je minulostí. Hosté v jejím začátku dokázali srovnat Jakubem Orsavou, následně strhl vedení na stranu hostů Lukáš Žejdl. Vedení hosté ale udrželi pouze do devětatřicáté minuty, kdy bombou z prostoru mezi kruhy trefil přesně branku Brulařů Daniel Sörvik. Před třetím dějstvím se tak začíná znovu od začátku. To začne přibližně v 19:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Na druhé straně se neprosadil František Lukeš, hosté pak vyhodili kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a už se pravděpodobně nic nestane. Druhé dějství je tak u svého konce.
     
    39:16
    Jan Hanzlík hned po vhazování v útočném pásmu pálil bez přípravy z prostoru levého kruhu, svou vyrážečkou mu však stopku vystavil Jaroslav Hübl.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
    38:11 Daniel SÖRVIK - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Martin Hanzl vybídl DANIELA SÖRVIKA, který si sjel do prostoru mezi kruhy a poté svou nechytatelnou střelou vymetl v síti Mladé Boleslavi doslova všechny pavučiny – 2:2. Asistence: Martin Hanzl, Jakub Černý.
     
    37:28
    Jan Hanzlík jen nahodil kotouč do útočného pásma, ale jeho spoluhráči zrovna střídali, a tak se ke kotouči znovu dostali hokejisté Litvínova a jdou do dalšího útoku.
     
    36:48
    Po střele Františka Lukeše se k puku dostali hosté, kteří tak znovu míří před domácí branku.
     
    36:00
    Po něm pak z levého kruhu vyslal jedovatou střelu Miloslav Hořava a brankář Mladé Boleslavi tak musel znovu zasahovat a připsal si další cenný zákrok. Domácí nyní hodně ožili a snaží se srovnat s hosty krok ještě v této části hry.
     
    34:37
    Josef Stříbrný měl na holi vyrovnání! V blízkosti hostující branky vystřelil, jenže kotouč skončil pouze těsně vedle Lukášovy branky. Moc ovšem nechybělo, aby bylo srovnáno.
     
    34:06
    Další krátká pauza, na řadě je opět komerční přestávka.
     
    33:24
    Jan Hanzlík se dostal ke střele od modré čáry, tu však nikdo před litvínovskou brankou netečoval a k puku se tak opět dostala domácí Verva, která otáčí hru směr branka Mladá Boleslav.
     
    32:12
    Daniel Sörvik chtěl vysunout Františka Gerháta, tomu ale následně pak vyšťoural kotouč Radan Lenc a poslal ho hned do středního pásma. Hosté odcházejí střídat.
     
    31:02
    Martin Látal si najel na pravý kruh, odkud vyslal nebezpečnou střelu. Ta ovšem skončila v lapačce Jaroslava Hübla. Na druhé straně se pak ke střele dostal František Lukeš, ale také Jan Lukáš byl ve svém brankovišti pozorný.
     
    30:24
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu.
     
    29:59
    Trávníček odstavil důrazně Radana Lence a to je znovu možnost pro Litvínov, který může vyhodit kotouč znovu až před Jana Lukáše.
     
    29:21
    Hosté zatím nic nevymysleli a naopak domácí se dobře brání, po několika přihrávkách hostů v jejich pásmu se dostali ke kotouči, který okamžitě vyhazují do bezpečí.
     
    28:24
    Viktor Hübl dostává dvě minuty za sekání a už sedí na trestné lavici. Přesilovou hru si nyní zahraje Mladá Boleslav.
     
    27:47
    Lukeš hledal svou přihrávkou Viktora Hübla, ale jejich počin zachytil obránce Mladé Boleslavi a akci Litvínova tak svým obranným zákrokem zastavil.
     
    26:48
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    26:48
    Jaroslav Hübl se ve svém brankovišti v posledních chvílích rozhodně nenudí. Nyní musel čelit další střele hostů. Látal pálil z pravé strany a byl z toho další přesný zákrok domácího brankáře.
    25:36 Lukáš ŽEJDL - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu. LUKÁŠ ŽEJDL si nabruslil na pravou stranu v útočném pásmu a ač byl tísněn obráncem domácích, dokázal v pádu ještě vystřelit a kotouč tak poslal do pravého horního rohu domácí branky – 1:2. Rázem tak obraz hry nabral nové rozměry. Asistence: Lukáš Pabiška.
     
    24:57
    Kučný s Trončinským si vyměnili kotouč, druhý jmenovaný pak vyslal do úniku Tomáše Urbana. Ten ovšem nechal kotouč za sebou a rázem tak bylo po hostující akci.
     
    23:42
    Robin Hanzl naše přihrávkou svého bratra Martina, který ale svou následnou střelu poslal pouze vysoko nad. Lukáš tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    22:59
    Viktor Hübl střílel z prostoru mezi kruhy, ale jeho střelu stačil zachytit Jan Lukáš, jenž tak podržel svůj tým. Hru ale nechal plynout a hned poslal kotouč mezi své spoluhráče.
    21:44 Jakub ORSAVA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté po necelých dvou minutách druhé třetiny srovnávají stav. JAKUB ORSAVA si pohrál s obranou Litvínova a poté se dostal až před branku Jaroslava Hübla, kterého svou přesnou střelou překonává, když puk skončil v horní části jeho branky – 1:1. Bez asistence.
     
    20:53
    Marek Trončinský poslal kotouč na hůl Martina Látala, který si nabruslil do blízkosti domácí branky, ale čistým zákrokem ho zastavil Pavelka. Domácí jsou tak u kotouče a míří s ním do útočného pásma.
     
    20:08
    Hned na začátku druhé třetiny se hosté dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Jana Lukáše.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 19 – 4
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. V ní se vedení ujali domácí hokejisté zásluhou trefy Františka Gerháta, jenž nabídku Miloslava Hořavy přijal a otevřel tak skóre duelu mezi Litvínovem a Mladou Boleslaví. Hosté měli poté šanci srovnat, ale brankář Jaroslav Hübl nic takového zatím nepovolil. Uvidíme, co nám nabídne další část hry, která začne přibližně v 18:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Válkova rychlá střela zamířila pouze na zadní mantinel a poté se k puku dostanou hosté, kteří zamíří zřejmě do posledního útoku první periody.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    17:53
    Nyní zkoušeli hosté srovnat stav utkání, když se ke střele dostal Radan Lenc, jenže kotouč poslal hodně vedle domácí branky. Na opačnou stranu tak míří znovu Litvínovští.
     
    16:22
    Litvínovští si vypracovali další šanci, ale tentokráte si Lukáš dokázal poradit a kotouč ukryl ve své náruči. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    15:08 František GERHÁT - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre tohoto duelu. Miloslav Hořava obkroužil branku Mladé Boleslavi, poté udělal ještě krok navíc a přihrávkou našel volného FRANTIŠKA GERHÁTA, který pouze nastavil svoji hůl a skákavý kotouč nakonec skončil za zády Jana Lukáše. František Gerhát si tak připsal první branku v sezóně – 1:0. Asistence: Miloslav Hořava.
     
    14:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    14:31
    Okamžitě poté se do dobré střelecké pozice dostal Viktor Hübl, jenž z pravého kruhu vyzkoušel pozornost Lukáše. Ten znovu uspěl a přerušuje hru.
     
    13:59
    Bladoboleslavští zakombinovali v útočném pásmu, před Jaroslavem Hüblem střílel Tomáš Urban, ovšem také domácí brankář se zaskvěl pozorným zákrokem.
     
    12:40
    Také Lukáš Pabiška je na ledě a hosté své dvojnásobné oslabení zvládli a už jsou kompletní.
     
    12:11
    Další vyhození kotouče až před Jaroslava Hübla znamená, že se hosté opět osvobodili a zkrátili tak své oslabení o další cenné vteřiny.
     
    11:37
    Tomáš Pavelka se napřáhl k mohutné střele, ale opět zaúřadoval brankář Lukáš. Ten tak opět podržel svůj tým a posléze raději přerušil hru.
     
    11:02
    Tomáš Urban je na ledě a hosté jsou ve čtyřech hráčích. Pokračovat bude klasická přesilovka domácího celku.
     
    10:57
    František Lukeš střílel z levého kruhu, ale trefil pouze beton Jiřího Kurky, který tak pomohl svému brankáři dobrým obranným zákrokem. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    10:40
    Hosté jdou do tří. Lukáš Pabiška dostává dvě minuty za vysokou hůl a Litvínov si zahraje třiadvacet vteřin přesilovou hru pět na tři.
     
    09:56
    Hosté se dokázali dostat v obranném pásmu ke kotouči a okamžitě ho vyhodili až před branku Jaroslava Hübla.
     
    09:13
    Jiří Gula střílel od modré čáry, jeho prudkou střelu ovšem zachytil Lukáš, který si tak připisuje v krátkém sledu po sobě další veledůležitý zákrok. Vhazování proběhne znovu po jeho pravici.
     
    09:02
    Třetí hákování v řadě. Nyní však na straně Mladé Boleslavi. Tomáš Urban zahákoval Pavelku a už sedí na lavici hanby. První přesilovka pro domácí Litvínov.
     
    08:38
    Slibně se rozvíjející akci Litvínova zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se ocitl čerstvý reprezentační novic Robin Hanzl, a hra se tak stěhuje do středního pásma.
     
    07:54
    Do útočného pásma se vydali hosté, ale opět to nebylo na dlouho. Verva si převzala kotouč a nyní s ním míří na opačnou stranu. Viktor Hübl následně pak střílel z prostoru mezi kruhy, ale jeho střela našla místo pouze v Lukášově lapačce.
     
    07:39
    Na řadu nyní přichází první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    07:23
    Je to tak. I druhé oslabení Litvínovští zvládli, Karel Kubát je na ledě a domácí jsou tak kompletní.
     
    06:38
    Hosté se znovu příliš v útočném pásmu neohřáli. Po ráně Urbana, která šla mimo, se domácí znovu osvobozují a opět to vypadá, že své oslabení ustojí.
     
    05:54
    Litvínovští se zatím velmi dobře brání a navíc se sami mohli dostat do šance, když do úniku mířil František Lukeš. Jeho následná střela ale skončila jen těsně vedle Lukášovy svatyně.
     
    05:23
    Domácí se znovu nechali vyloučit. Karel Kubát dostává dvě minuty za hákování a je z toho další přesilová hra pro Mladou Boleslav.
     
    04:31
    Od modré čáry pálil Pavelka, na dorážku před brankou hostů číhal Jiří Doležal, ale také jemu se nepodařilo nijak brankáře Lukáše zaměstnat.
     
    03:36
    Jakub Černý se hned zapojil do hry, přihrál volnému Martinu Hanzlovi, jenž byl v blízkosti boleslavské branky, ale nakonec jeho střela byla sražena vysoko nad.
     
    03:06
    Černý skáče na led a Litvínov je tedy v plném počtu.
     
    02:40
    A ani z další následné akce se Bruslaři neprosadili, po střele Vampoly, která zamířila mimo tři tyče, se hokejisté Litvínova znovu osvobodili a pošetřili další cenné vteřiny svého oslabení.
     
    01:47
    Hosté se usadili v útočném pásmu a několika přihrávkami roztočili kolotoč před Jaroslavem Hüblem. Jejich snaha ale byla marná, následně totiž přišli o kotouč a ten domácí posílají až před Lukáše.
     
    01:06
    Máme tu první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedá Černý za hákování a početní výhodu si zahrají hosté z Mladé Boleslavi.
     
    00:37
    Lukáš si nyní musel připravit dva zákroky, neboť v krátkém sledu po sobě čelil dvěma nebezpečným střelám domácího celku. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:05
    Kotouč se po vhazování ve středním pásmu dostal do obranného pásma Mladé Boleslavi, kam už spěchali hosté, aby mohli založit první útok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků už nastupují na ledovou plochu. V sestavě Litvínova je už také připraven brankář Michael Petrásek, který po prodělané encefalitidě je zpátky. Nastoupil už v Mostě, kde odehrál dva zápasy a dnes už je připraven jako dvojka.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: J. Hübl (Petrásek) – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, F. Pavlík, Z. Sklenička, Březák – Stříbrný, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal.

    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Tarkki) – Trončinský, Kučný, Stříteský (C), T. Voráček, Hanzlík, Kurka, Štich – Látal, Vampola, Klepiš – Hyka, Urban, Lenc – Orsava, Žejdl, Jonák – Jiránek, Pabiška.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Vzájemná utkání

    Letos se oba celky utkaly už jednou. Na ledě Mladé Boleslavi slavili výhru Litvínovští 4:3 po prodloužení. Středočeši tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.
     
    BK Mladá Boleslav

    Také Mladá Boleslav je na tom vcelku dobře. Nachází se na šestém místě tabulky, na třetí Litvínov ztrácí pět bodů a ráda by se tedy přiblížila první čtyřce. Také Mladá Boleslav měla na turnaji Karjala dva zástupce – Tomáše Hyku a Radana Lence. Dnes se tedy oba utkají proti dvěma litvínovským hráčům už každý v jiném dresu. Před přestávkou sehráli Bruslaři zápas ve Zlíně, kde dokázali vyhrát 5:1. Podaří se jim navázat na toto vítězství nebo se budou radovat domácí? To nám napoví až samotný zápas, který si rozhodně nenechte ujít.
     
    HC VERVA Litvínov

    Litvínovští se po reprezentační pauze představí na svém ledě a pokusí se navázat na předchozí dvě výhry. Verva nadále řádí, její osmizápasovou vítěznou šňůru utnul Zlín, ale poté už zase Litvínovští dokázali dvakrát zvítězit a upevnili si tak pozici na třetím místě v tabulce. Výkonů litvínovského celku si pochopitelně všiml i trenér národního tým Josef Jandač a povolal hned dva hráče – Robina Hanzla a Tomáše Pavelku, kteří rozhodně v dresu se lvem na prsou podali společně s celým týmem na finské Karjale dobré výkony. Dnes už by ale měli být k dispozici znovu v extralize a budou se svému týmu snažit pomoci zdolat Mladou Boleslav.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Tuzemská extraliga má dnes na programu čtyři utkání a my se v rámci tohoto kola budeme soustředit v našem online přenosu na utkání mezi týmy HC VERVA Litvínov a BK Mladá Boleslav.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Gerhát (M. Hořava), 39. Sörvik (M. Hanzl, J. Černý), 56. M. Hanzl (Sörvik, T. Pavelka) – 22. Orsava, 26. Žejdl (Pabiška)


    HC VERVA Litvínov: J. Hübl – Gula, Kubát, T. Pavelka, Sörvik, F. Pavlík, Z. Sklenička, Březák – Stříbrný, V. Hübl, Lukeš – M. Hanzl, R. Hanzl, J. Černý – M. Hořava, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, Válek, J. Doležal.
    BK Mladá Boleslav: Lukáš – Trončinský, Kučný, Stříteský (C), T. Voráček, Hanzlík, Kurka, Štich – Látal, Vampola, Klepiš – Hyka, Urban, Lenc – Orsava, Žejdl, Jonák – Jiránek, Pabiška.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 4 125
    bahis siteleri