Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Philadelphia Flyers
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Ottawa Senators
Středa 16.11.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Dovolte mi, abych co nejpříjemnější sportovní zážitek popřál všem fanynkám a fanouškům NHL. V tomto zápase proti sobě nastoupí Philadelphia Flyers a Ottawa Senators.
     
    Nejproduktivnějším domácím hráčem je v velké radosti českých fanoušků Jakub Voráček, který má na svém kontě sedmnáct bodů. Na straně Senátorů je nejproduktivnějším hráčem obránce karlsson mající třináct bodů.
    Při zranění Michala Neuvirtha museli Flyers povolat brankáře z farmy.

     
    Ottawa Senators z posledních pěti zápasů vyhrála dva. Poradila si s Los Angeles 2:1 a na nájezdy porazila Buffalo Sabres rovněž 2:1. Zbylé tři zápasy tým prohrál. Nestačil na Buffalo 1:2 a Nashville Predators 1:3. V zatím posledním zápase hrála Ottawa na svém ledě proti Minnesotě Wild. Hosté tento duel vyhráli v prodloužení 2:1.
     
    Philadelphia Flyers z posledních pěti zápasů vyhrála jen dva. Poradila si s Minnesotou Wild 3:2 a New Yorkem Islanders 3:2 po nájezdech. Zbylé zápasy Flyers prohráli. Nestačili na Montreal 4:5, Toronto Maple Leafs 3:6 a Detroit Red Wings 2:3 po samostatných nájezdech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – Manning, Gostisbehere, Provorov, Streit, Del Zotto, Gudas – B. Schenn, Giroux, Simmonds – Konecny, Couturier, Voráček – Raffl, Bellemare, Weise – VandeVelde, Cousins, Read.

    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Hoffman, Brassard, B. Ryan – Dzingel, Turris, Pyatt – Z. Smith, Pageau, Mark Stone – Puempel, Kelly, Neil.

    Rozhodčí: Sutherland, Luxmore – Murray, Gawryletz.
     
    Zápas začne o něco později, což je u NHL zvykem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly v zápase vyhrávají hostující hokejisté, kteří jako první nahazují kotouč do útočného pásma.
     
    00:24
    Mark Stone dostal výbornou přihrávku mezi kruhy, jeho rychlá střela byla snadnou prací pro domácího brankáře. Steve Mason neměl mnoho práce s jeho ránou. Následně odehráli obránci Flyers pouze na icing.
     
    00:53
    Wayne Simmonds vedl první útočnou akci svého celku, Claude Giroux se pokoušel dobruslit kotouč za brankou Senátorů. Jeho snaha byla však marná.
     
    01:30
    Sledujeme rychlý hokej, ani jeden celek nechce chybovat. Zbytečně se nepřerušuje.
     
    01:53
    Travis Konecny dostal dobrou přihrávku od spoluhráče. Proti přesile obránců neměl domácí útočník mnoho šancí.
     
    02:27
    Nick Cousins dostal přihrávku, zůstal před brankou na malý moment volný. Rozhodl se pro střelu zápěstím. Craig Anderson si s jeho ránou dokázal poradit. Sledujeme aktivní hru v úvodu zápasu z obou stran.
     
    03:27
    Zakázané uvolnění Senátorů vrací hru do jejich obranného pásma. Ottawa vyhrála buly, a tak se směr hry otáčí.
     
    03:48
    Brayden Schenn se dostal do zakončení, jeho ránu zblokoval jeden z obránců soupeře.
     
    04:12
    Claude Giroux se dostal do brejku, ale v souboji s brankářem Craigem Andersonem neuspěl. Gólman Senators byl úspěšnější.
     
    05:00
    Pět minut hry je pryč a sledujeme velmi pohledný, útočný hokej. Diváci se rozhodně nenudí.
     
    05:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre. Kotouč se dostal k volnému NICKU COUSINSOVI, který postupoval na brankáře. Počkal si na jeho první pohyb a kotouč poslal do odkryté části branky. Bez asistence.
    05:14 Nick COUSINS - 1:0
     
    06:39
    Kyle Turris se dostal do zakončení, jeho střelecký pokus výborně dokázal zblokovat Mark Streit.
     
    07:00
    Po vstřelené brance pokračuje aktivní hra z obou stran. Jak dokáží být některé zápasy NHL méně atraktivní, tak tento duel je přesným opakem.
     
    07:07
    Hra je přerušena, následovat bude komerční přestávka. Střelecky jsou aktivnější hosté, v tomto ohledu vedou 4:3. Ovšem na góly prohrávají.
     
    07:26
    Domácí hokejisté si poněkud neporozuměli při rozehrávce. Následovat bude buly před Steve Masonem.
     
    07:45
    Jakub Voráček vedl útočnou akci svého celku, dlouhou dobu čekal na najetí spoluhráče, kterému by mohl poslat přihrávku. Čekal příliš dlouho, o kotouč jej připravil obránce Chris Wideman.
     
    08:30
    Matt Puempel našel najetého Chrise Kellyho, který trefil vracejícího se domácího hokejistu. Zakončení Senátorů nebylo nejpřesnější.
     
    08:49
    Mark Streit se pokoušel puk tečovat před brankou Ottawy. Erik Karlsson mu však nedal mnoho prostoru pro změnu dráhy letu kotouče. Craig Anderson kryje.
     
    09:15
    Erik Karlsson odvedl pořádný kus práce, nenechal soupeře vystřelit. Pěkná kombinace domácích.
     
    09:31
    Jean-Gabriel Pageau se z ničeho nic po rychlé přihrávce dostal do brejku. Steve Mason dokázal výborně zasáhnout. Nenechal se rozhodit a pohlídal si bližší tyč.
     
    10:01
    Dostáváme se do druhé poloviny první třetiny. Domácí hokejisté stále vedou o jednu branku a Senátoři se marně snaží najít recept na defenzivu Flyers.
     
    10:25
    Ivan Provorov mohl vystřelit od modré čáry. Nezvolil střelu, rozhodl se pro střílenou přihrávku před branku, kde nedokázal puk nikdo z jeho spoluhráčů tečovat.
     
    11:00
    Pokud něco jde Philadelphii na výbornou, pak je to blokování střel. V tomto je mezi týmy rozdíl. Domácí hráči zablokovali hned čtyři střely, Ottawa jen dvě.
     
    11:47
    Rychlý hokej pokračuje k nyní. Hra se přelévá ze strany na stranu. Ani jeden celek nechce udělat chybu. Velké množství vyložených šancí k vidění není.
     
    12:31
    Ryan Dzingel se po rychlé akci dostal do zakončení. Domácí brankář si s jeho střelou dokázal poradit. Před brankou ještě hlídkoval Marc Methot. Ten už se ovšem do zakončení nedostal. Byla přerušena hra. Následovat bude buly před brankou Flyers a ještě předtím komerční přestávka.
     
    12:52
    Ryan Dzingel se po pěkné přihrávce od spoluhráče dostal do zakončení, ale domácí maskovaný muž se dokázal přemístit a střelu viděl. Následně neuspěl rychlou střelou Cody Ceci.
     
    13:52
    Šest minut zbývá do konce první třetiny. Sledujeme divácky atraktivní zápas, který nabízí plno zajímavých momentů před oběma brankami.
     
    14:10
    Chris Wideman zachytil nepříliš povedenou rozehrávku domácích. Následně se dostali hosté do střelecké pozice a Steve Mason musel zasahovat. Podobných nepřesností by se domácí měli vyvarovat, zbytečně pak mají problémy před vlastní brankou.
     
    14:48
    Radko Gudas se dostal ke střele od modré čáry, jeho rána byla zblokovaná. Úspěšný obranný zákrok si připisuje Erik Karlsson.
     
    15:24
    Tlak domácích se podařilo Senátorům zastavit. Sledujeme aktivní hru Flyers. Craig Anderson a jeho spoluhráči musí být pozorní.
     
    16:01
    Shayne Gostisbehere vybojoval kotouč ve vlastním obranném pásmu. Díky tomu založil akci, v níž pokračoval Claude Giroux. Domácí hokejisté se ale do zakončení probojovat nedokázali.
     
    16:40
    Na ledě je Jakub Voráček a na jeho hře je patrná touha soupeři co nejvíce hru znepříjemnit a pokud možnost vybojovat pro svůj tým vylouženou šanci, která byl měla být zakončená gólem. Voráček hraje velmi energicky.
     
    17:43
    Kotouč za brankou domácího gólmana. Shayne Gostisbehere čeká na dostřádání spoluhráčů. Nakonec to zkusil sám a dostal se až k útočné modré čáře. Tam byl připraven o puk.
     
    18:22
    Mark Stone se pokoušel překvapit domácí obranu rychlou střelou z otočky. Kotouč ale trefil brusle prvního hráče, který před střelcem stál.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta hry v první třetině a Senátoři mají více ze hry.
     
    19:23
    V ponechané výhodě se do zakončení dostal Claude Giroux, jeho rána z kruhu byla nepřesná.
     
    19:37
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Bobby Ryan – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    19:50
    Už se v této třetině nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní třetina přinesla rychlý hokej, jedinou branku dokázali vstřelit domácí. Jmenovitě se prosadil Nick Cousins. Během prvních dvaceti minut se diváci rozhodně nenudili, domácí hokejisté hrají rychlý hokej. Šanci nechybí ani na jedné straně.
    Vybrané statistiky po první třetině.

     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli hostující hokejisté, kteří se jako první probojovali do útočného pásma. Přesilovka domácích pokračuje dál.
     
    20:30
    Shayne Gostisbehere se dostal k tvrdé střele od modré čáry, branku však minul a následně dokázal bránící se celek kotouč vyhodit přes všechny čáry.
     
    21:12
    Shayne Gostisbehere našel přesným pasem Jakuba Voráčka, jehož střela zápěstím končí ve výstroji hostujícího brankáře. Pěkná přesilovková akce.
     
    21:22
    Mnoho času už Flyers v přesilovce k dispozici nemají.
     
    21:37
    Hosté v plném počtu.
     
    21:50
    Domácí hokejisté nehráli v přesilové hře špatně, ale nedokázali se gólově prosadit. Sledujeme tedy hru pět na pět.
     
    22:12
    Domácí si nerozuměli v rozehrávce, kotouč přejel všechny čáry, vhazovat se bude před brankou Masona.
     
    22:30
    Philadelphia Flyers pokračuje v aktivní hře. Nadvakrát se do zakončení dostal Radko Gudas. Jeho obránce to zkoušel od modré čáry, jeho střelám chyběl větší důraz.
     
    23:03
    Rychlý hokej, který jsme viděli v první třetině pokračuje i ve druhé dvacetiminutovce.
     
    23:24
    Erik Karlsson se dostal do zakončení rychlé akce Senátorů, Steve Mason byl pozorný a nenechal se překonat. Buly v útočném pásmu Ottawy.
     
    23:57
    Další rychlou akci hostujícího celku přerušují sudí, jeden z hráčů se dostal do útočného pásma příliš brzy. Po postavení mimo hru se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    25:00
    Momentálně sledujeme klidnější pasáž hry, více ze hry mají sice domácí, ale nemohou se probojovat do zakončení,
     
    25:13
    Matt Read u mantinelu v útočném pásmu pravděpodobně utrpěl nějaké drobné zranění, ledovou plochu opouští s bolestivým výrazem ve tváří.
     
    25:31
    Znovu to byl Radko Gudas, kdo se dostal do zakončení. Jeho rána od modré čáry končí ve výstroji brankáře Senátorů.
     
    26:04
    Zack Smith se pokoušel přihrát kotouč před branku, kde byl najetý jeho spoluhráč. Na poslední chvíli do pasu vložil hůl jeden z domácích obránců. Zajímavá akce Senátorů zůstává nevyužitá.
     
    27:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté měli velkou šanci, kterou proměnit nedokázali, a tak přišel trest. Marc Methot posunul kotouč na volného MARKA STONA, jehož zakončení se dostala za brankovou čáru. Krátce před polovinou zápasu Senátoři vyrovnávají. Asistence: Marc Methot.
    27:09 Mark STONE - 1:1
     
    27:44
    Po střele domácího Dale Weise a zákroku brankáře Craiga Andersona následuje komerční přestávka. Stav zápasu je vyrovnaný, a tak mají znovu oba týmy k výhře stejně daleko.
     
    27:51
    Hostující celek se dostával do přečíslení dva na jednoho, ale nedokázal správně přejít přes modrou čáru. Píská se postavení mimo hru. Vhazovat se pak bude ve středním pásmu.
     
    28:27
    Zack Smith Zack Smith hledal najetého Toma Pyatta na druhé straně, ale přihrávka byla velmi nepřesná.
     
    28:54
    Domácí Steve Mason raději kryje kotouč. Ránu od modré čáry se pokoušel před brankou tečovat Bobby Ryan. Nepodařilo se mu to.
     
    29:11
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Mark Streit – 2 min., nedovolené bránění). Přesilovou hru mají v polovině zápasu k dispozici hostující hokejisté.
     
    29:22
    Ottawa musí od své branky zakládat útočnou akci, domácí kvarteto hráčů velmi dobře a aktivně hraje.
     
    30:01
    Dostáváme se do druhé poloviny druhé třetiny i zápasu, domácí tým hraje v oslabení velmi zodpovědně. Senators se nemohou stabilněji propracovat do útočného pásma.
     
    30:21
    Zatím sledujeme špatnou přesilovku Ottawy. Hosté se stále nemohou dostat do útočného pásma. Bránící se tým neustále vyhazuje kotouče přes všechny čáry.
     
    30:52
    Steve Mason viděl střelu soupeře, obránce Dion Phaneuf to byl, kdo pálil od modré čáry. Snadný zákrok číslo dvanáct pro Masona.
     
    31:11
    Domácí v plném počtu. Naprosto špatně sehráli přesilovou hru hosté.
     
    31:23
    Mark Stone se v pokračujícím tlaku dostal do zakončení, domácí maskovaný muž se dokázal přesunout, a tak měl střelec jen velmi omezený prostor pro zakončení.
     
    31:40
    Brayden Schenn vybojoval kotouč v útočném pásmu, hledal spoluhráče pro přihrávku. Jeho kolegové byli však obsazení. Následně o puk přišel. Rychlou akci Ottawy překazilo postavení mimo hru.
     
    32:17
    Ivan Provorov uklidnil situaci ve vlastním obranném pásmu, domácí poněkud zazmatkovali a nedokázali kotouč dostat z bezprostřední blízkosti své branky.
     
    32:51
    Radko Gudas to znovu zkoušel od modré čáry. To je hráč, kterého rány ze střední a velké vzdálenosti vyloženě sedí a Craig Anderson musel zasahovat. Buly před jeho brankou.
     
    33:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se vrací do vedení. Všech začalo vyhraným vhazováním v útočném pásmu. Michael Del Zotto vystřelil, jeho ránu tečoval Dale Weise. Hostující brankář kotouč vrazil před sebe a MICHAEL RAFFL už měl celkem snadnou práci. Cesta ke druhému gólu v této sezóně byla jednoduchá. Asistence: Dale Weise a Michael Del Zotto.
    33:18 Michael RAFFL - 2:1
     
    34:15
    Sledujeme pasáž hry, v níž jsou domácí hokejisté aktivnější. Senátoři se snaží, ale jejich hra obsahuje velké množství nepřesností.
     
    35:00
    Jakub Voráček zůstal před brankou zcela osamocený, ale přihrávka k němu neprošla. Na druhé straně se do zakončení dostal po rychlé akci Mark Stone. Celou situaci výborně dobruslil Radko Gudas, který znemožnil soupeři zakončení.
     
    35:38
    Domácí hokejisté se mohou spolehnout na výkon svého brankáře. Steve Mason drží domácí celek stále ve vedení. A platí to i po další nebezpečné střele Erika Karlssona.
     
    36:00
    Matt Read získal kotouč po buly před vlastní brankou, a tak se mohli domácí hokejisté osvobodit. Následoval rychlý přechod středního pásma. A už musel být brankář Ottawy pozorný.
     
    36:30
    Ivan Provorov se pokoušel o střelu od mantinelu, jeho zakončení jednak nebylo dostatečně důrazné a přesné, ale také bylo zblokované obráncem.
     
    37:00
    Craig Anderson vyjel pro kotouč, aby pomohl obráncům. Puk ovšem nepřihrál přesně, čímž situaci zkomplikoval. Ottawa vyhodila jen na icing.
     
    37:14
    Domácí tým vyhrál buly v útočném pásmu, následovala přihrávka na modrou. Střelu jednoho z hráčů výborně před brankou tečoval Brayden Schenn.
     
    37:34
    Aktivněji hrají domácí, kterým však chybí více klidu v koncovce. Senators se musí bránit. Brayden Schenn se dostal do zakončení. Kotouč nedokázal brankář soupeře zastavit. Ten projel brankovištěm a končí v rohu.
     
    38:24
    V poklidném tempu se dohrává druhá třetina, domácí vedou o jednu branku a svůj náskok v posledních minutách druhé periody kontrolují.
     
    38:52
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Jean-Gabriel Pageau – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování). V závěru třetiny mají k dispozici početní výhodu domácí.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    39:29
    Tlak domácích trval dlouho, Jakub Voráček se pokusil propracovat do zakončení, ale branku minul.
     
    39:55
    Shayne Gostisbehere ani Jakub Voráček nedokázali ve vyložených šancích uspět. Třetina tak končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Dvě branky jsme viděli ve druhé třetině. Hosté nejprve vyrovnali, a pak si domácí celek vzal vedení zpět na svou stranu. V závěru periody měli Flyers k dispozici přesilovou hru, zejména v posledních sekundách byli opravdu blízko vstřelení třetí branky, ale Craig Anderson zachytal výborně.
    Vybrané statistiky po dvou třetinách.

     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí třetiny vyhrávají hokejisté domácího týmu. Shayne Gostisbehere však špatně přihrál v útočném pásmu, první akce třetiny tak končí nezdarem.
     
    40:34
    Přesilovka Flyers pokračuje dál, ale mnoho času už v početní výhodě domácí nemají.
     
    40:50
    Hosté v plném počtu. Početní výhodu, kterou si domácí přinesli do třetí třetiny proměnit nedokázali. Následovat bude buly před brankou Senátorů.
     
    41:07
    Erik Karlsson se pokoušel po samostatné akci vystřelit z velkého úhlu. Rána to nebyla nejhorší, ale byla zablokovaná do ochranné sítě. Vhazovat se tedy bude před domácí brankou.
     
    41:41
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mike Hoffman – 2 min., hákování).
     
    41:44
    Domácí musí zakládat útočnou akci od své branky, Ottawa dokázala vyhodit.
     
    42:02
    Aktivní hra Flyers pokračuje i nyní. Nicméně hosté znovu vyhazují kotouč přes všechny čáry.
     
    42:26
    Nic složitého, prostě vybojovat puk a vyhodit ho za branku Flyers. Tak vypadá herní vzorec, který mají Senátoři pro hru v oslabení.
     
    43:00
    Sean Couturier poslal puk na modrou, kde byl Ivan Provorov. Jeho rána byla zblokovaná.
     
    43:10
    Nyní už střelecký pokus Seana Couturiera byl lepší, hostující brankář na střelu viděl a se zákrokem neměl problém.
     
    43:21
    Ivan Provorov se dostal ke střele, spoluhráč tečoval kotouč vysoko nad branku. Následně vyhráli domácí znovu buly.
     
    43:40
    Mark Streit to zkoušel z první, ale rána mu nesedla podle představ.
     
    43:41
    Hosté v plném počtu.
     
    44:07
    Sledujeme dál rychlý hokej, rozehrávku hostů vystihl Michael Raffl. Probojoval se až do předbrankového prostoru, ale pro zakončení neměl dostatek prostoru.
     
    44:57
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Matt Puempel – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    45:10
    Jakub Voráček se dostal do zakončení, s jeho pokusem si brankář Craig Anderson dokázal poradit celkem s přehledem. Následně se Ottawa dostala do rychlého protiútoku, který byl zastaven postavením mimo hru.
     
    45:26
    Domácí pokračují v aktivní hře, Flyers jsou lepším týmem, ale v jejich hře je velké množství nepřesností, které kazí celkový dojem ze hry.
     
    45:57
    Nick Cousins se dostal ke střele od modré čáry, kotouč však minul branku o pořádný kus.
     
    46:30
    Ivan Provorov má puk na modré čáře, pokoušel se vymyslet pohlednou akci, ale finální přihrávka byla nepřesná.
     
    46:57
    Hosté v plném počtu.
     
    47:01
    Senátoři přečkali další oslabení a domácí by tyto neproměněné šance mohli mrzet.
     
    47:20
    Kotouč vylétl z hrací plochy, a tak je přerušeno. Následovat bude komerční přestávka.
     
    47:37
    Hostující celek se provinil zakázaným uvolněním. Vhazovat se tak bude po technickém přestupku před brankou Senators. Domácí vybojovali kotouč, rána Ivana Provorova od modré čáry byla zblokovaná.
     
    48:15
    Ryan Dzingel se dostal do ojedinělé šance Ottawy. Útočník se uvolnil, udělal kličku do středu kluziště, ale branku trefit nedokázal.
     
    48:53
    Osobních soubojů začíná přibývat, zatím rozhodčí nechávají hře poněkud volnější průběh. Více ze hry má Philadelphia.
     
    49:21
    Dale Weise dostal přihrávku na útočné modré. Mohl postupovat sám na branku, ale rozhodl se akci vyšperkovat dalším pasem. Ten už ovšem nebyl přesný.
     
    50:00
    Mark Borowiecki se probojoval do dobré střelecké pozice, před domácí brankou nikdo nestál, a tak Steve Mason viděl na střelu zápěstím. Brankář Flyers dokázal celkem snadné zastavit puk.
     
    50:30
    Ottawa Senators se dostala do postavení mimo hru, následně dohrál domácí Radko Gudas Kyle Turrise. Tvrdý hit vyšel celkem jednoznačně pro českého hráče. Podle všeho se vylučovat nebude. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    50:40
    Sledujeme klidnější pasáž zápasu, domácí se vrací k aktivní hře, která se fanouškům Flyers musí líbit. Naopak Senátoři by měli přidat, pokud chtějí pomýšlet na vyrovnání.
     
    50:57
    Bobby Ryan atakoval před brankou Ivana Provorova, který následně posunul branku Flyers. Pravděpodobně zde měl přijít trest dvě minuty za krosček.
     
    51:26
    Ottawa se snaží hrát nátlakový hokej. Hostující celek hodně často trápí technické provinění – postavení mimo hru a zakázaná uvolnění.
     
    51:54
    Chris Wideman vedl akci svého celku, s kotoučem na holi se dostal do zakončení. Steve Mason si dokázal poradit, následně hrají domácí obránci.
     
    52:20
    Cody Ceci se pokoušel probojovat do zakončení, jeho pokus o střelu byl zblokovaný prvním hráčem, který před ním stál. Gólman Flyers zasahovat nemusel.
     
    53:01
    O puk se bojovali ve středním písmu v půlkruhu pro rozhodčí. Sledujeme rychlý hokej, který se blíží do své finální fáze. Domácí Philadelphie stále vede o jeden gól.
     
    53:57
    Jakub Voráček se probojoval do zakončení. Tento hráč dnes nehraje vůbec špatně, střílí, přihrává, bojuje o kotouč, nevypustí ani jeden souboj. Na kanadský bod v tomto duelu stále ještě čeká.
     
    54:05
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Brayden Schenn – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:20
    Výborně to udělal Pierre-Édouard Bellemare. V souboji před vlastní brankou přidal o hůl. Přesto dokázal kotouč na modré obranné čáře dobruslit, ale také jej fotbalově dostal do středního pásma. Za tento čin si vysloužit potlesk.
     
    55:10
    Senátoři jsou nastěhovaní před brankou Flyers. Bránící se celek hraje velmi dobře, nedává soupeři mnoho prostoru pro zakončení.
     
    55:23
    Mike Hoffman nyní vystřelil od modré čáry, kotouč chtěl před brankou tečovat Bobby Ryan. K tomu ale nedošlo, neboť domácí Steve Mason odrazil puk do ochranné sítě nad brankou.
     
    55:50
    Ivan Provorov se v oslabení dostal do zakončení, ale brankář Ottawy si s jeho pokusem celkem snadno dokázal poradit.
     
    56:05
    Domácí v plném počtu.
     
    56:23
    Velmi dobře hraje nyní Philadelphie, nedává soupeři mnoho prostoru pro kombinaci v útočném pásmu.
     
    57:00
    Mike Hoffman se dostal ke střele z velkého úhlu. Steve Mason by puk nedokázal zastavit, ale hostující hráč minul branku.
     
    57:44
    Domácí mají momentálně situaci pod kontrolou drží kotouč ve středním pásmu, kde se o něj tvrdě bojuje.
     
    58:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny je vyrovnáno. Obrana domácího týmu dala obrovský prostor hráči Ottawy. Kyle Turrisovi nabral rychlost, obkroužil útočné pásmo, vybruslil zpoza branky a rychle kotouč poslal za bližší tyč. Brankář Steve Mason se nedokázal dostatečně rychle přemístit. Je vyrovnáno. Asistence: Erik Karlsson.
    58:01 Kyle TURRIS - 2:2
     
    58:41
    Vhazovat se bude ve středním pásmu. Vypadá to, že uvidíme nastavení, neboť momentálně ani jeden celek se nikam nežene. Třetí třetina se v poklidném tempu dohrává.
     
    59:00
    Hlasatel právě oznámil poslední minutu hry ve třetí třetině.
     
    59:30
    Domácí hokejisté mají kotouč ve svém obranném pásmu pod kontrolou, třetinu chtějí v poklidu dohrát. Ambice na rozhodnutí v základní hrací době nemá ani jeden celek.
     
    59:56
    Ještě jedno vhazování před domácí brankou. A ve třetí třetině se nic víc už nestane.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ve třetí třetině, v jejím závěru dokázal po krásné akci Kyle Turris vyrovnat stav zápasu na 2:2. Díky tomu uvidíme prodloužení tři na tři. Pokud pět minut nastaveného času nerozhodne, následovat budou samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Úvodní buly v prodloužení vyhrávají hostující hokejisté, kteří kotouč zaváží do svého obranného pásma.
     
    60:22
    Nechybělo mnoho a domácí Jakub Voráček se dostal do brejku. Puk vybojovat však na obranné modré nedokázal.
     
    60:44
    Sean Couturier vrací hru za svou branku, čeká na vhodnější moment pro vytvoření útočné akce.
     
    61:10
    Sledujeme hodně opatrně hrané prodloužení. Ani jeden celek nechce udělat chybu. Nechybělo mnoho a Mark Stone mohl rozhodnout. Domácí brankář puk vykopl betonem.
     
    62:08
    Tvrdá rána Matta Reada končí na výstroji hostujícího brankáře, který ramenem kotouč vyrazil nad branku.
     
    62:57
    Hostující branka je posunutá, sledujeme krásné samostatné akce. Buly před Craigem Andersonem.
     
    63:46
    Neuvěřitelné. Dva hráči Ottawy byli před brankou. Steve Mason nakonec zasahovat nemusel, neboť ani jeden z nich branku netrefil. To se jen tak nevidí. Erik Karlsson a Kyle Turris neuspěli.
     
    64:25
    Buly v obranném pásmu domácích. Vypadá to, že prodloužení nerozhodne. Nadvakrát to zkoušel Ryan Dzingel, který ovšem nedokázal prostřelit Masona.
     
    64:48
    Ještě jedno vhazování před brankou Flyers. Puk vybojovali domácí, kteří v poklidném tempu dohrají prodloužení.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Pětiminutové prodloužení nerozhodlo, a tak uvidíme nájezdy, které musí určit vítěze.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Nick COUSINS neproměňuje. Blafák nedotáhl do úspěšného konce.
     
    1. série
    0:0
    Kyle TURRIS neproměňuje. Steve Mason chytá lapačkou.
     
    2. série
    0:0
    Claude GIROUX neproměňuje. Zkoušel kličku, ale neuspěl.
     
    2. série
    0:0
    Bobby RYAN neproměňuje. Další krásný zákrok domácího brankáře.
     
    3. série
    0:0
    Jakub VORÁČEK neproměňuje. Jel hodně pomalu, nic nevymyslel.
     
    3. série
    0:0
    Ryan DZINGEL neproměňuje. Při svém prvním nájezdu v NHL neuspěl.
     
    4. série
    0:0
    Travis KONECNY neproměňuje. Trefil beton brankáře.
     
    4. série
    0:0
    Mark STONE neproměňuje. Střelu mezi betony domácí brankář kryje.
     
    5. série
    0:0
    Brayden SCHENN neproměňuje. Vyrážečkou brankář kryje.
     
    5. série
    0:1
    Erik KARLSSON proměňuje. A je to jasné, hostující celek vyhrává tento zápas na nájezdy.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.

    ERIK KARLSSON jako první hráč proměnil svůj nájezd. Čekal na první pohyb brankáře, dočkal se ho a hned vyslal rychlou střelu k tyčce. Steve Mason neměl nárok.
    Erik KARLSSON - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme velmi dramatický zápas, který po základní hrací době i prodloužení byl vyrovnaný. Rozhodovaly samostatné nájezdy. Jako jediný v nájezdové loterii uspěl hostující obránce Erik Karlsson, který zajistil bonusový bod pro Ottawu. Diváci sledující tento zápas živě se rozhodně nenudili.
    Talentovaný mladík Ryan Dzingel tentokrát gólově nepřispěl.
     
    Československá stopa v utkání:
    Jakub Voráček (PHI) 0+0,3 střely, čas na ledě 22:37
    Radko Gudas (PHI) 0+0,3 střely, čas na ledě 19:14
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Erik Karlsson (OTT) 0+1, rozhod. náj.
    2. Craig Anderson (OTT) 33 zák., 2 góly, 94,3%
    3. Travis Konecny (PHI) 0+0 (04:09:44)
    Hosté mají důvod k radosti.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Cousins, 34. Raffl (Weise, Del Zotto) – 28. Mark Stone (Methot), 59. Turris (E. Karlsson), rozh. náj. E. Karlsson

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nick Cousins (PHI)
    0:0   Kyle Turris (OTT)
    2. série:
    0:0   Claude Giroux (PHI)
    0:0   Bobby Ryan (OTT)
    3. série:
    0:0   Jakub Voráček (PHI)
    0:0   Ryan Dzingel (OTT)
    4. série:
    0:0   Travis Konecny (PHI)
    0:0   Mark Stone (OTT)
    5. série:
    0:0   Brayden Schenn (PHI)
    0:1   Erik Karlsson (OTT)


    Philadelphia Flyers: S. Mason – Manning, Gostisbehere, Provorov, Streit, Del Zotto, Gudas – B. Schenn, Giroux, Simmonds – Konecny, Couturier, Voráček – Raffl, Bellemare, Weise – VandeVelde, Cousins, Read.
    Ottawa Senators: C. Anderson – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Hoffman, Brassard, B. Ryan – Dzingel, Turris, Pyatt – Z. Smith, Pageau, Mark Stone – Puempel, Kelly, Neil.

    Rozhodčí: Sutherland, Luxmore – Murray, Gawryletz
    bahis siteleri