Philadelphia – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Carolina – San Jose 1:0 (kon.) | Columbus – Washington 2:1 (po pr.)
Toronto – Nashville 6:2 (kon.) | Montreal – Florida 3:4 (po pr.) | Detroit – Tampa 3:4 (kon.)
Minnesota – Calgary 0:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – New Jersey 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.) | Vancouver – NY Rangers 2:7 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:7 (0:1, 1:2, 1:4)
New York Rangers
Středa 16.11.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Nick HOLDEN - 2:7
     
    58:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kevin Klein přihrávkou z levého křídla předložil puk NICKOVI HOLDENOVI, který střelou s příklepem z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně mezi betony Jacoba Markströma a v přesilové hře zvýšil stav utkání na 7:2. Asistence: Kevin Klein a Oscar Lindberg.
    55:02 Mats ZUCCARELLO - 2:6
     
    55:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO si po krásné přihrávce Nicka Holdena v pravém kruhu pro vhazování srovnal puk na hůl a poté nikým neatakovaný střelou zápěstím zamířil pod horní tyč. Rangers vedou 6:2. Asistence: Nick Holden a Kevin Klein.
    53:26 Markus GRANLUND - 2:5
     
    53:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Derek Dorsett nahodil puk z pravého křídla od mantinelu před bránu, kde kotouč ve vzduchu skvěle zasáhl čepelí hole MARKUS GRANLUND a o pravé rameno Henrika Lundqvista ho poslal pohotovým golfákem pod horní tyč. Granlundova hůl byla na úrovni horní tyče, takže rozhodčí gól bez delšího rozhodování uznali. Asistence: Derek Dorsett a Luca Sbisa.
    42:31 J. T. Miller - 1:5
     
    42:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Mats Zuccarello nabral na pravém křídle velkou rychlost a z pravého rohu útočné pásma krásnou zpětnou přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči J. T. MILLERA, který bez přípravy z blízkosti zamířil k levé tyči zívající brány. Asistence: Mats Zuccarello a Mika Zibanejad.
    41:49 Kevin HAYES - 1:4
     
    41:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jesper Fast byl na levém křídle při pokusu vyrazit do rychlého protiútoku podražen, přesto ještě na kolenou dokázal přiťuknout puk do jízdy KEVINOVI HAYESOVI, který ho převzal a samostatný únik zakončil střelou pod horní tyč. Jacob Markström šel příliš brzo do kolenou a inkasoval v dnešním zápase čtvrtý gól. Asistence: Jesper Fast.
    39:19 Brandon SUTTER - 1:3
     
    39:19
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Henrik Sedin skvěle zaclonil Henrikovi Lundqvistovi výhled a na první pohled nenápadné nahození BRANDONA SUTTERA z levého křídla zapadlo do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Asistence: Daniel Sedin a Luca Sbisa.
    34:38 Brandon PIRRI - 0:3
     
    34:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    J. T. Miller v těsné blízkosti brány nedokázal nadvakrát z dorážky překonat Jacoba Markströma, který o několik sekund později zneškodnil i střelu Mikyho Zibanejada z levého křídla, jenže puk vyrazil pouze před sebe a BRANDON PIRRI v přesilové hře dorazil kotouč do prázdné brány. Asistence: Mika Zibanejad a Ryan McDonagh.
    29:08 Kevin HAYES - 0:2
     
    29:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    KEVIN HAYES na levém křídle nevymýšlel nic složitého a uprostřed kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou propálil Jacoba Markströma a zamířil k přední levé tyči. Asistence: Jesper Fast a Brady Skjei.
    18:42 J. T. Miller - 0:1
     
    18:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Mats Zuccarello na pravém křídle zasekl puk a od mantinelu ho nahodil před bránu, kde ho v mezikruží hokejkou mezi nohama skvěle tečoval projíždějící J. T. MILLER a kotouč mezi betony bezmocného Jacoba Markströma zamířil do sítě. Asistence: Mats Zuccarello.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Brandon Sutter (D. Sedin, Sbisa), 54. Markus Granlund (Dorsett, Sbisa) – 19. J. T. Miller (Zuccarello), 30. K. Hayes (Fast, Skjei), 35. Pirri (Zibanejad, McDonagh), 42. K. Hayes (Fast), 43. J. T. Miller (Zuccarello, Zibanejad), 56. Zuccarello (Holden, Klein), 59. Holden (Klein, Lindberg)


    Vancouver Canucks: Markström – Edler, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Eriksson, Markus Granlund, Dorsett – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – B. Gaunce, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Skjei, Holden, Klein – Grabner, Stepan (A), Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Fast – Lindberg, Nieves, Pirri. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Ian Walsh. Čároví: Ryan Gibbons, Trent Knor

    Diváci: 17 814
    bahis siteleri