Kopřivnice – SHK Hodonín 0:10 (kon.) | Opava – Poruba 2011 4:5 (0:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 4:1 (kon.)
Šumperk – Vsetín 4:5 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:4 (0:2 po s.n.) | Kolín – Písek 4:2 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 3:4 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 4:3 (kon.) | David Servis – Nymburk 5:3 (kon.)
Tábor – Mor. Budějovice 6:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Pelhřimov 1:11 (kon.) | Kobra – Trutnov 3:2 (1:0 po s.n.)
Vrchlabí – Klášterec nO 2:3 (kon.) | Děčín – Sokolov 4:0 (kon.)
po s.n. (0:2)
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 19.11.2016, 17:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SKLH Žďár nad Sázavou.
    Je rozhodnuto, bonusový bod získali v Havlíčkově Brodě Plameny, a to díky úspěšnému střelci TOMÁŠI STŘECHOVI!
     
    59:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté byli blízko skórování do odkryté brány a rozhodnutí zápasu, jenže pouhých 50 sekund před třetí sirénou inkasují a v Kotlině je k obrovské radosti na havlíčkobrodské straně vyrovnáno! Lukáš Endál před brankovištěm už mohl střílet, ale kotouč ještě dokázal přistrčit PATRIKU PŘIDALOVI, jenž ranou z bezprostřední blízkosti procedil kus černé gumy za Řehořova záda! Asistence: Lukáš Endál.
     
    57:32
    Domácí dál zůstávají v útočném pásmu. A brankář Novák peláší na střídačku, domácí zkoušejí power-play! Slusší se dodat, že poměrně brzy...
     
    57:00
    Miroslav Třetina měl na holi vyrovnání! Před brankoviště obdržel velmi dobrý pas, ale zblízka vypálil nepřesně a netrefil bránu! Velká šance!
     
    53:21
    A s Bruslaři to mohlo být hodně zlé! Martin Červenka pláchl domácím do samostatného úniku, ale jeho blafák skvěle vyrazil betonem gólman Novák!
     
    45:41
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Vítek – 2 min., hákování).
     
    43:54
    Tohle byla hodně slibná šance! Martin Gregar se ocitl sám mezi kruhy a jeho ránu vytáhl gólman Novák skvěle betony, puk proletěl těsně nad břevnem!
     
    39:45
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tohle je tvrdá rána pro Bruslaře, kteří pouhých 15 sekund před druhou sirénou inkasují nepříjemný gól do šatny! Sluší se podotknout, že domácí naprosto trestuhodně zaspali v defenzivní činnosti, když nechali snad čtyřikrát dorážet z bezprostřední blízkosti MARTINA KUŘÍTKA, jenž došťouchal kus černé gumy až za brankovou čáru!
     
    37:30
    Obrovská šance i pro Bruslaře, přesilovka 5 na 3 může trvat minutu a 54 sekund! Martin Kuřítko (ZNS) se dopustil vražení na hrazení.
     
    37:24
    Jednoznačný faul Plamenů a přesilovka se nabízí i Bruslařům. Pavel Staněk (ZNS) si v souboji pomohl hákováním.
     
    34:49
    Totterova družina sice vyhodila, ale v obranném pásmu zastavila soupeřův brejk jen za cenu dalšího faulu a je z toho minutu a 20 sekund přesilovka 5 na 3 pro Plameny. Jakub Lacina (HBR) podrazil protihráče.
     
    34:28
    S vyloučeními se nám teď roztrhl pytel. Ke dvouminutovému trestu usedá na lavici hanby Kryštof Kulhánek (HBR) za držení protihráče.
     
    32:15
    Tohle je velká šance pro Bruslaře, kteří mají k dispozici 27 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3. Vyloučen je Tomáš Smejkal (ZNS) za sekání.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kovářů – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:54
    Domácí si komplikují sami život vyloučeními, na lavici hanby usedl Jakub Lacina (HBR) za faul vysokou holí.
     
    27:19
    David Vala (HBR) obdržel trest na 2 minuty za podražení, přesilovka pro Žďár nad Sázavou.
     
    24:13
    Havlíčkobrodská část fanoušků teď zklamaně vydechla! Kryštof Kulhánek přebral ideální pas mezi kruhy a vypálil zápěstím, ale gólman Řehoř skvělým zákrokem zřejmě vytáhl puk na břevno!
     
    23:50
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Gregar – 2 min., podražení).
     
    22:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro rozjařené Bruslaře a jejich fanoušky, Plameny bleskově odpovídají a v Kotlině máme opět vyrovnáno! Hosté se důrazně natlačili před brankoviště, kde je domácí nedokázali pokrýt, a kotouč za ležícího gólmana Pance, který neměl šanci zasáhnout, došťouchal LUKÁŠ BUREŠ! Asistence doplníme později, v neskutečném rachotu, o který se starají oba fanouškovské tábory, vůbec není slyšet hlasatele.
     
    20:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vstoupili do utkání nejlepším možným způsobem, jakým mohli! Miroslav Třetina poslal po ose hřiště přihrávku, kterou poslal do úniku PATRIKA PŘIDALA! Ten si počínal jako zkušený mazák, položil si Milana Řehoře na led a bekhendovým blafákem po ledě zasunul puk do sítě! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    18:48
    Vzrušení na obou stranách. Nejprve z levé strany neprostřelil Milana Řehoře Tomáš Semrád, na druhou stranu pak ujížděl úplně sám Michal Kaňka, který se nepouštěl do žádných kliček a prostě jenom napálil kotouč, trefil ale Michaela Pance do pravého betonu!
     
    17:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu a několikrát zkusili stejný útočný vzorec, který nakonec zvládli vybrousit k dokonalosti. Martin Gregar si vzal kotouč za bránou, kterou objel a od pravé tyče poslal přesný pas přes brankoviště na MARTINA KUŘÍTKA, jenž z úhlu uklízel puk do zcela odkryté klece! Asistence: Martin Gregar.
     
    17:05
    Přesilovou hru si zkusí také Žďár nad Sázavou, Tomáš Semrád (HBR) obdržel menší trest za hákování.
     
    14:03
    Tomáš Smejkal (ZNS) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    06:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale fanoušci v Kotlině radují po právu, Bruslaři se dostávají do vedení! Jakub Lacina uvolnil Lukáše Endála, který si sjel mezi kruhy a přesnou ranou zápěstím rozvlnil síť žďárské svatyně! Asistence: Jakub Lacina.
     
    05:12
    Další obrovská šance domácích, diváci už viděli puk v síti po akci Miroslava Třetiny, Milan Řehoř ale udržel kotouč před brankovou čarou!
     
    04:57
    Filip Beneš byl v obrovské šanci, když mohl bekhendem uklízet puk do poloprázdné klece, jenže na něj dotírali hostující obránce a útočník Havlíčkova Brodu trefil jenom tyč!

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 7. Endál (Lacina), 21. Přidal (Třetina), 60. Přidal (Endál) – 18. Kuřítko (Gregar), 23. Bureš, 40. Kuřítko, rozh. náj. Střecha

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Staněk (ZNS)
    0:0   Ludvík (HBR)
    2. série:
    0:1   T. Střecha (ZNS)
    0:1   Voříšek (HBR)
    3. série:
    0:2   Vítek (ZNS)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (41. Novák) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Kulhánek, Vala, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Voříšek, Michálek – Navrátil, Kozlík, F. Beneš – Ludvík, Chlubna, Křížek.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Řehoř (Sláma) – Pleva "C", P. Beneš, Staněk "A", M. Vítek, Kolda, Smejkal, Půža, Hort – T. Střecha, Krupka, Kovářů, Červenka, Kuřítko, Gregar, Kunstmüller "A", D. Vítek, Bureš, Kaňka, Jurák, Paták.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – David Potůček, David Urubčík

    Diváci: 1218
    bahis siteleri