Ne – Olomouc 9:2 (kon.) | Panthers – Chodov 0:9 (kon.)
konec
Panthers Praha
0:9 (0:2, 0:5, 0:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 20.11.2016, 18:15 • Tatran Střešovice, Praha • ČEZ Extraliga žen • 11. kolo
     
    59:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    TEREZA URBÁNKOVÁ se dnes také zapíše mezi střelkyně utkání. Dočkáme se nepříliš populární desáté branky? Asistence: Martina Řepková.
     
    55:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    To nyní změnila TEREZA PITTERLINGOVÁ, která po přihrávce další Terezy, tentokrát Urbánkové, trefuje přesně volné místo u tyčky. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    39:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak jsme se ještě před koncem druhé třetiny dočkali branky. O tu se postarala pěknou ránou KAROLÍNA SUCHÁ. Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    36:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš se opět potvrdilo. Z rychlého protiútoku mířila přesně MARTINA ŘEPKOVÁ, to s domácími nevypadá dobře. Asistence: Jana Vávrová.
     
    35:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Druhou branku Chodova v krátkém časovém sledu má svědomí MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, která zvyšuje již na 5:0 pro Chodov! Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    33:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí obrana se snažila, avšak náporu Chodova neustála. Pilíková našla přesně čepel GABRIELY TOŽIČKOVÉ, pro kterou nebyl problém doklepnout míček do prázdné branky. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    21:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    A je to již o tři branky. Po pěkné přihrávce Terezy Pilíkové se dokázala prosadit MAGDALÉNA KLÍMOVÁ. Chodov tak využívá svůj tlak v úvodu druhé periody. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    07:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov jde do dvoubrankového vedení. Tentokrát se mezi střelkyně zapisuje MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ. Asistence: Karolína Suchá.
     
    05:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nyní se však hostující hráčky radují. NELA JIRÁKOVÁ mířila přesně za záda Horňákové. Asistence: Gabriela Tožičková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 6. Jiráková (Tožičková), 8. Plášková (Suchá), 22. Klímová (T. Pilíková), 33. Tožičková (T. Pilíková), 36. Plášková (Klímová), 36. Řepková (J. Vávrová), 40. Suchá (Klímová), 56. Pitterlingová (Urbánková), 60. Urbánková (Řepková)


    Panthers Praha: Horňáková – Kučerová, Baráková, T. Burdová, Kalinová, Klvaňová, Fabiánová, Škopánová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Tomaščinová, Bedleková – Kylarová, Krauskopfová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková – Jiráková, Pitterlingová, Tožičková, Žižková, Vrbová – Suchá, Klímová, Urbánková – Plášková, Řepková, T. Pilíková – J. Vávrová, Jůzová, Beránková – Syslová.

    Rozhodčí: Tomáš Šedivý a Daniel Urik

    Diváci: 63
    bahis siteleri