Ostrava – Tatran 5:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 9:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:7 (1:1, 1:4, 3:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Úterý 22.11.2016, 16:45 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:14
    FBC nemají už moc času na redukci pro ně nepříznivého výsledku, početní výhodu mají, až do konce 3. třetiny.
     
    58:20
    Hraje se 6 na 4!!! Obrovská šance pro domácí hráče.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu Tatran Omlux Střešovice (Petr Brautferger – 2 minuty, Sekání).
     
    57:32
    Ostrava hraje se šesti hráči v poli, uvidíme zda se jim podaří snížit výsledek.
     
    52:54
    Velká šance pro hostujícího Deutsche, který ale netrefil branku, když se Klobučník přesouval.
    50:29 Filip HECZKO - 5:7
     
    50:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    FILIP HECZKO si připravil svoji střelu na prostředku hřiště, která zázrakem končí v brance, nejspíše brankář Kafka nic neviděl.
     
    48:45
    Vyloučení v týmu Tatran Omlux Střešovice (Jan Wojnar – 2 minuty, Špatné střídání).
    47:38 Matěj SMETÁK - 4:7
     
    47:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Že by se konečně domácí ze sprchy usušili a také přidali na tempu. Klimscha přihrál z levé strany na střed obsazenému MATĚJOVI SMETÁKOVI, který si dokázal míček zpracovat a umístil ho na tzv. teploměr. Asistence: Klimscha.
    43:44 Petr BRAUTFERGER - 3:7
     
    43:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Komárek našel míček na středu hřiště a poslal ho na pravou stranu na osamoceného PETRA BRAUTFERGERA, který měl odkrytou svatyni, jelikož Klobučník se nestihl přesunout k levé tyčce. Asistence: Komárek.
    43:14 Jan SVOBODA - 3:6
     
    43:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Za brankou Klobučníka bojoval o míček Beneš, který vyslal nádhernou nahrávku před branku osamocenému JANU SVOBODOVI, který trefil prázdné místo branky. Asistence: Beneš M.
    41:12 Wojciech MALAJKA - 3:5
     
    41:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    WOJCIECH MALAJKA se dostal k odraženému míčku na levé straně hřiště a silnou střelou zápěstím tak propálil Kafku. Bez asistence.
    39:09 Marek BENEŠ - 2:5
     
    39:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po pravé straně běžel Brautferger, který poslal přihrávku o mantinel na MARKA BENEŠE, který si sběhl na střed hřiště a vymetl pavučinu v levém rohu Klobučníkovi svatyně. Asistence: Brautferger.
    37:06 Jan WOJNAR - 2:4
     
    37:06
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po špatné rozehrávce na střed od obránce Ostravy se zmocnil míčku Slavík, který posílá míček na levou stranu hřiště, kde je JAN WOJNAR, který nemá problém zakončit do odkryté branky, jelikož přesunutí Klobučníka nebylo dostatečné. Asistence: Slavík.
    32:15 Jakub SLAVÍK - 2:3
     
    32:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    I druhou branku si připisuje JAKUB SLAVÍK, který se dostal k volnému míčku a umístil ho za záda Klobučníka. Asistence: Svoboda.
    28:09 Dominik EICHNER - 2:2
     
    28:09
    Ostrava právě vstřelila branku!
    To byla opravdu rychlá odpověď na obdrženou branku. Druhý zářez na své hokejce zaznamenává DOMINIK EICHNER, který vzal akci na sebe a vystřelil. Asistence: Hrabal.
    28:00 Jakub SLAVÍK - 1:2
     
    28:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Do krásného úniku poslal míček Deutsch, kterého se zmocnil JAKUB SLAVÍK a jeho střela letí do horní části branky, na kterou Klobučník nedosáhl. Asistence: Deutsch.
     
    25:42
    Šebesta obkroužil celou polovinu hřiště, našel volného Eichnera, který už má čárku v bodování, ale ten prázdnou branku přestřelil.
    21:25 Skvělý zákrok brankáře
     
    21:25
    Z ničeho nic se Kolísko ocitl naprosto sám před domácím brankářem, ale ten na jeho kličku nakonec vyzrál a úprava skóre se zatím nekoná.
    12:15 Dominik EICHNER - 1:1
     
    12:15
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Netrvalo to ani tři minuty a máme tu vyrovnaný výsledek. Střelecky se prosadil DOMINIK EICHNER jenž ze středu hřiště krásně vymetl horní růžek branky. Asistence: Malajka.
    08:20 Jan SVOBODA - 0:1
     
    08:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Právě jsem dopsal pravidlo, nedáš, dostaneš a hned tu máme branku Tatranu, o kterou se zasloužil JAN SVOBODA, který stál u tyče a dorazil míček za brankáře Klobučníka. Asistence: Deutsch.
     
    08:08
    Neskutečnou šanci měl teď na hokejce Kubíček, ale trefil jen brankáře Kafku. Domácí hodně tlačí na svého soupeře, ale snad nebude platit pravidlo, nedáš, dostaneš.
     
    06:44
    Kuczera vyslal hodně nepříjemnou střelu na Kafku, a ten jen tak tak stihl zareagovat. První obrovská šance na změnu skóre Ostravy.

    Jiří Cícha


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Eichner (Malajka), 29. Eichner (Hrabal), 42. Malajka, 48. Smeták (Klimscha), 51. Heczko – 9. Svoboda (Deutsch), 28. Slavík (Deutsch), 33. Slavík (Svoboda), 38. Wojnar (Slavík), 40. Marek Beneš (Brautferger), 44. Svoboda (Marek Beneš), 44. Brautferger (Komárek)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník – Kuczera, Lipový, Jiří Šebesta, Eichner, Zbořil – Kubíček, Chvastek, Malajka – Trulík, Hromádka, Klimscha – Hrabal, Šimíček, Sládek – Chlebda, Blahut, Smeták – Heczko.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka – Deutsch, Fořt, Svačinka, Mühlfait, Marek Beneš, Vítovec – Řezník, Komárek, Jak. Kolísko – Slavík, Němeček, Svoboda – Wojnar, Brautferger.

    Rozhodčí: Radim Sýkora – Miroslav Tkáč

    Diváci: 176
    bahis siteleri