Ostrava – Tatran 5:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Chodov 9:5 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
9:5 (2:2, 4:2, 3:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Úterý 22.11.2016, 18:10 • MSH Mladá Boleslac • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    59:15 Jan BĚLOCH - 9:5
     
    59:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Místo toho ale přichází velmi šťastný gól na druhé straně, kdy si střelu JANA BĚLOCHA srazili do vlastní branky obránci Boleslavi. Asistence: Michal Strachota.
    58:12 Petr KRZYŽANEK - 9:4
     
    58:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. PETR KRZYŽANEK napřáhl od mantinelu a tahem zamířil na vzdálenější tyč, kam také míček zapadl. Mück se pouze rezignovaně podíval za svá záda. Asistence: Josef Pluhař.
     
    56:50
    Hosté jdou do risku a hrají bez brankáře.
     
    52:04
    Gruber mohl zkompletovat hattrick, ale Mück se proti němu výborně přesunul. Následná dorážka Tomáše Chrousta už mířila mimo branku hostů.
    49:08 Jan NATOV - 8:4
     
    49:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A byl z toho opět rychlý brejk, který po přihrávce Krajcigra zakončil JAN NATOV. Asistence: Radek Krajcigr.
    41:08 Jakub GRUBER - 7:4
     
    41:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB GRUBER se dokázal zbavit strážce na středu hřiště a skrytou křižnou střelou překonal Mücka, který nic neviděl a hodně věcí vyčítal svým spoluhráčům. Asistence: Josef Pluhař.
    35:00 Jan JELÍNEK - 6:4
     
    35:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se berou dvoubrankový náskok rychle zpět. Curney adresoval křižnou přihrávku JANOVI JELÍNKOVI, který střelou doprostřed překonal Mücka. Asistence: Jiří Curney.
    34:16 Petr PRAŽÁK - 5:4
     
    34:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chybnou rozehrávku hostů na vlastní polovině využil Strachota. Ten hned vzápětí přenechal míček PETRU PRAŽÁKOVI, který skrytou střelou na bližší tyč překvapil všechny včetně Bauera a dostává Pražany na dostřel jedné branky. Asistence: Michal Strachota.
    26:05 Martin KOUTNÝ - 5:3
     
    26:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté ale hodně rychle odpovídají. Sýkorova střela od mantinelu ještě gólová nebyla, ale před brankou se pohyboval MARTIN KOUTNÝ, který s vypětím všech sil dostal míček za Bauerova záda. Asistence: Tomáš Sýkora.
    25:53 Petr NOVOTNÝ - 5:2
     
    25:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jelínek zkoušel středu ze středu hřiště, ale nebyl úspěšný. Hodně rychle tak poslal míček do strany, kde byl připravený PETR NOVOTNÝ a domácí odskakují již do třígólového vedení. Asistence: Jiří Jelínek.
    25:41 Jakub GRUBER - 4:2
     
    25:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pražan se sice pokoušel zastavit nebo alespoň přibrzdit JAKUBA GRUBERA držením za dres, ale marně. Domácí útočník se otočil u mantinelu a dostal se až před Mücka, kterého překonal překvapivě bekhendem. Asistence: Josef Pluhař.
    22:14 Petr KOLOŠ - 3:2
     
    22:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí lajna následně dokázala dobře vykombinovat na malém prostoru, kdy Chroust našel na velkém brankovišti dobře seběhnutého PETRA KOLOŠE a čerstvý účastník nadcházejícího mistrovství světa v Rize poslal míček nechytatelně pod břevno. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    21:45
    Tyl v obrovské příležitosti trefil pouze bránícího hráče před sebou. Přitom měl před sebou více než půlku branky prázdné.
    17:52 Josef PLUHAŘ - 2:2
     
    17:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vznikl z toho vyrovnávací gól. Gruber poslal míček k mantinelu, odkud z první střílel JOSEF PLUHAŘ. Jeho střela sice byla při zemi, ale Mück se nestihl přesunout. Asistence: Jakub Gruber.
    15:01 Michal STRACHOTA - 1:2
     
    15:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě trestají. Jirásek poslal míček do levé strany MICHALOVI STRACHOTOVI, který střelou na bližší tyč a opět do horní poloviny branky překonal Bauera. Asistence: David Jirásek.
    11:44 Radek KRAJCIGR - 1:1
     
    11:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Curney dostal míček k mantinelu a bez váhání poslal křižnou přihrávku na brankoviště, kde byl připravený RADEK KRAJCIGR, jenž neměl problém zasunout míček do prázdné branky. Asistence: Jiří Curney.
    03:25 Petr PRAŽÁK - 0:1
     
    03:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí obrana zapomněla za sebou PETRA PRAŽÁKA, který od půlky běžel sám na Bauera. Hostující útočník si počkal až se mu boleslavský gólman položí a střelou do horní poloviny branky otevírá skóre zápasu. Bez asistence.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 12. Krajcigr (Curney), 18. Pluhař (Gruber), 23. Kološ (To. Chroust), 26. Gruber (Pluhař), 26. Novotný (Jelínek), 35. Jelínek (Curney), 42. Gruber (Pluhař), 50. Natov (Krajcigr), 59. Krzyžanek (Pluhař) – 4. Pražák, 16. Strachota (Jirásek), 27. Koutný (Sýkora), 35. Pražák (Strachota), 60. Běloch (Strachota)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer – Křenek, Krzyžanek, Zakonov, Jelínek (C), Kološ, Novák – Curney, Krajcigr, Natov – Pluhař, Gruber, To. Chroust – Ta. Chroust, Novotný, Bouška – Bína, Rozkovec, Fojta.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Mück – Pražan, Běloch, Procházka, Jirásek, Sýkora (C), Kotlas – Maxa, Kašovský, Tyl – Vávra, Vávra, Pražák – Koutný, Chmelíček, Vošta – Dóža, Strachota, Plíhal.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl

    Diváci: 580
    bahis siteleri