Ekonomac Kragujevac – Inter FS 1:8 (kon.) | Maribor – Chrudim 1:4 (kon.)
konec
SD Brezje Maribor
1:4 (1:1)
FK Chrudim
Čtvrtek 24.11.2016, 19:00 • Dvorana Tabor, Maribor (Slovinsko) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    38:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je definitivní tečka na chrudimské vítězství! Výhoz Carlose našel nabíhajícího Max, ten chytře prostrčil balon na RADIMA ZÁRUBU! Nejlepší chrudimský střelec nezaváhal a po kličce brankáři po zemi upravil na 4:1!
     
    21:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je ta nejlepší možná odpověď, se kterou mohla Chrudim přijít! Rychlý protiútok čtyři na jednoho přinesl míč na nohu LUKÁŠE REŠETÁRA, který pohodlným zakončením obstřelil gólmana Puškara – 1:3!
     
    20:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně šťastná branka, která dostává Chrudimské znovu do vedení! MAX nejprve na přihrávku Rešetára nedosáhl, následně ale brankáři Puškarovi balon vypadl a chrudimský hráč v poklidu dorazil míč za jeho záda! Brezje výrazně protestuje, ale rozhodčí gól uznávají – 1:2!
     
    19:50
    Maribor právě vstřelil branku!
    Nyní však již hala v Mariboru vybuchla nadšením! Na pravé straně přistál míč přímo na noze IRNESE ŠKORIČE, který dělovkou do horní poloviny branky propálil všechno před sebou a srovnal stav dnešního střetnutí – 1:1!
     
    04:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimský mistr se na začátku páté minuty dostává do vedení! RADIM ZÁRUBA si ukázkově narazil s Davidem Drozdem a prudkou ranou následně poslal míč za záda slovinského gólmana Puškara – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 20. Škorič (Fideršek) – 5. Záruba (D. Drozd), 21. Max (Rešetár), 22. Rešetár (Max), 39. Záruba (Max)

    Karty:   16. Fideršek (BRM), 40. Fetič (BRM) – 28. Záruba (CHR)


    SD Brezje Maribor: Puškar (Fras, Pavič) – Ceh, Totoškovič, Fetič, Fideršek (C) – Jandrič, Kraljič, Salkunič, Legčevič, Hasanbegovič, Grušovnik, Skorič
    FK Chrudim: Carlos (Žďánský) – R. Mareš, Max, Rešetár (C), Felipe – Záruba, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Slováček

    Rozhodčí: Šabanov (Rusko), Castilho (Portugalsko) – Bylois (Belgie)
    bahis siteleri