Montreal – Carolina 2:1 (kon.) | Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Boston Bruins
Pátek 25.11.2016, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Krug dobře vystřelil od modré, Andersonovi puk vypadl, ale zamířil si to těsně vedle jeho brány.
     
    57:32
    Dominic Moore se zjevil na levém kruhu nehlídaný, ale trefil jen vyrážečku Andersona.
    50:16 Kyle TURRIS - 3:1
     
    50:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace Ottawy končí dalším gólem v Raskově bráně. KYLE TURRIS poslal zadovku na Ryana, ten mu kotouč následně vrátil a Turris střelou z blízky překonal Tukku Raska. Asistence. Bobby Ryan.
    46:28 Chris WIDEMAN - 2:1
     
    46:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A Ottawa je za sovu aktivitu odměněna vedoucím gólem! Už to vypadalo, že Boston se ubránil a dostane puk ven z obranného pásma, ale ke kotouči se dostal CHRIS WIDEMAN, který z pravé strany poslal puk na bránu a ten i díky teče jednoho z hráčů Bruins zapadl za Raskova záda. Bez asistence.
     
    42:09
    Spooner seknul Lazara a Ottawa tak dostává druhou přesilovku v dnešním zápase.
     
    42:02
    Do velké šance se zničeho nic dostal ottawský Chris Kelly, který dostal po nádherné přihrávce zadovkou zpoza brány Stona puk před bránu. Jenomže pak jen nechal vyniknout Tukku Raska.
    33:23 Mark STONE - 1:1
     
    33:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrana Bostonu chybovala, Hoffman našel před Raskem úplně volného MARKA STONA a ten kličkou do forhendu překonal gólmana Bruins. Asistence: Mike Hoffman, Dion Phaneuf.
     
    28:42
    Brad Marchand je odeslán na trestnou lavici za hru vysokou holí, ve stejném čase je ale vyloučen také domácí Chris Wideman za krosček. Uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    24:45
    Dva na jednoho ujížděli na Raska domácí, Lazar se rozhodl situaci řešit střelou, ale výborný zákrok si připsal Tuukka Rask.
    19:50 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    19:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    A gól podle očekávání platí. Po velkém váhání hráčů Bruins nakonec vypálil z pravé strany Marchand. Jeho střela moc nebezpečně nevypadala a ani na Andersona neprošla, ale k puku se dostal DAVID PASTRŇÁK a dokázal z otočky bekhendem poslat kotouč do sítě. Asistence: Matt Beleskey, Brad Marchand.
     
    19:50
    Kotouč skončil po Pastrňákově dorážce v bráně, jestli gól bude platit se ale dozvíme za chvíli, situace se po challange domácích řeší u videorozhodčího. Zkoumá se bránění Andersovovi v zákroku.
     
    17:56
    Tentokrát svou přesilovku může otestovat Boston, na trestnou lavici zamíří Chris Neil za nedovolené bránění.
     
    14:55
    Brad Marchand je prvním vyloučeným hráčem zápasu, jde sedět na trestnou lavici za sekání.
     
    05:57
    Tom Pyatt dostal před bránu puk od Zacka Smithe, ale nedokázal jej trefit. Kdyby se mu to povedlo, dával by do prázdné brány, Rask byl úplně mimo svou pozici.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 34. Mark Stone (Hoffman, Phaneuf), 47. Ch. Wideman, 51. Turris (B. Ryan) – 20. Pastrňák (Beleskey, Marchand)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf, Ch. Wideman, Borowiecki – B. Ryan, Turris (A), Dzingel – Pyatt, Pageau, Z. Smith – Mark Stone, Brassard, Hoffman – Kelly, Lazar, Neil (A).
    Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – Carlo, Liles, McQuaid, Krug, K. Miller (C), Morrow – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes, Krejčí (A), Beleskey – Czarnik, Riley Nash, Spooner – J. Hayes, D. Moore, Schaller.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Marc Joannette – Ryan Gibbons, Trent Knorr
    bahis siteleri