Montreal – Carolina 2:1 (kon.) | Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 6:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (kon.) | San Jose – NY Islanders 3:2 (kon.)
Washington – Buffalo 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 25.11.2016, 22:10 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:51 Jakob SILFVERBERG - 2:3
     
    48:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po další akci se domácímu celku daří snížit a je tak opět o co hrát! JAKOB SILFVERBERG nejdříve střílel z pravého kruhu, ale Crawford jej vychytal. Švédský forvard se následně dostal ke kotouči, objel branku a puk poslal do odkryté sítě! Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
    35:50 Nick RITCHIE - 1:3
     
    35:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hned odpovídají a je to opět jen o dvě branky! Ondřej Kaše naskočil ze střídačky a přihrál do jízdy NICKU RITCHIEMU, který střelou k levé tyčce překonal hostujícího brankáře! Asistence: Ondřej Kaše a Sami Vatanen.
    35:40 Ryan HARTMAN - 0:3
     
    35:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A přišla tak branka na druhé straně, klasické nedáš – dostaneš! RYAN HARTMAN stál na dobré místě, když jeden z bránících hráčů Anaheimu přišel o puk. Ten se dostal právě k Hartmanovi, jenž přesnou střelou do šibenice zvýšil vedení! Asistence: Marcus Krüger.
    26:47 Patrick KANE - 0:2
     
    26:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Do útočného pásma si tak najeli hosté, kteří po minutě využili přesilovou hru! PATRICK KANE dostal přihrávku na pravé křídlo, odkud střelou nad rameno Johna Gibsona skóroval! Úžasná milimetrová rána od hostujícího útočníka. Asistence: Brent Seabrook a Artěmij Panarin.
    11:31 Arťom ANISIMOV - 0:1
     
    11:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Skóre je otevřeno, hosté se prosazují ze čtvrté střely na branku! Patrick najel do pásma, kde si vyměnil kotouč s ARŤOMEM ANISIMOVEM a zakončoval. Gibson sice předvedl skvělý zákrok, ale ruský útočník dorážel a na tento pokus již domácí brankář neměl! Asistence: Patrick Kane a Brent Seabrook.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 36. N. Ritchie (O. Kaše, Vatanen), 49. Silfverberg (Kesler, Cogliano) – 12. Anisimov (P. Kane, Seabrook), 27. P. Kane (Seabrook, Panarin), 36. Hartman (Krüger)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Vatanen, Fowler, Manson, H. Lindholm, Bieksa, Theodore – Perry, Getzlaf, Rakell – Silfverberg, Kesler, Cogliano – O. Kaše, Vermette, N. Ritchie – Wagner, L. Shaw, Garbutt.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, B. Campbell, Forsling, Rozsíval – P. Kane, Hinostroza, Hartman – Hossa, Anisimov, Panarin – Tootoo, Krüger, Rasmussen – Pánik, Schmaltz, Motte.

    Rozhodčí: Pollock, Chmielewski – Miller, Heyer
    bahis siteleri