Kometa Brno – Zlín 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Písek 6:5 (po pr.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Vítkovice – Třinec 2:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 6:5 (po pr.)
Jihlava – Havířov 4:3 (kon.) | K. Vary – Kladno 2:4 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Litvínov
6:5 (2:1, 1:2, 2:2 - 1:0)
HC Letci Letňany
Pátek 25.11.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky Litvínov • Extraliga staršího dorostu • 25. kolo
Partner:
     
    61:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! PŘEMYSL SVOBODA se nejprve svou pěknou kličkou dostal přes hostující obranu, velice rychle objel bránu a poslal kotouč do brány těsně vedle Hamalčíka. Asistence: Havlík, Pavlíček.
     
    59:47
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany srovnávají skóre! Vytvářeli tak velký tlak na litvínovskou bránu až se nakonec PETER EG LARSEN poslal kotouč do horních pater brány až za Kožnarovo záda a srovnává tak skóre. Asistence: Lytvynov, Rousek.
     
    56:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov jde do vedení! FILIP ČERNOHORSKÝ dokázal svou rychlou střelou z výborné pozice prostřelit dobře bránícího Hamalčíka a posouvá tak domácí do vedení. Rozhodne tento gól o výsledku utkání? Asistence: Kordule, Myšák.
     
    40:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov posílá rychlou odpověď a srovnává skóre! ROMANU CIKÁNKOVI se podařilo prostřelit Hamalčíka z velmi dobré pozice a srovnává tak skóre. Asistence: Svoboda.
     
    40:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany využívají své přesilovky a dostávají se do vedení! LARSEN PETER EG poslal velmi rychlou střelu z levého kruhu těsně mezi tyč a Kožnar. Asistence: Fabiánek, Rousek.
     
    31:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany srovnávají skóre! Žižka přihrál svému protihráči a to LUKÁŠI ROUSKOVI, který se dostal sám před Kožnara a svou střelou do levého růžku brány těsně vedle Kožnara srovnal skóre.Bez asistence.
     
    26:11
    Letňany právě vstřelily branku!
    Trestné střílení přineslo další gól Letňanům. TOMÁŠ SOUKUP si pěkně vychutnal Kožnara. Nejprve naznačil střelu a až poté poslal kotouč nad beton ležícího Kožnara.Bez asistence.
     
    24:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se posouvá do dvoubrankového vedení! Po několika střelách nedokázal Hamalčík čelit velmi tvrdé střele MARKA HAVLÍKA, který kotouč poslal do horních pater brány až za hostujícího brankáře.Asistence: Dufek.
     
    17:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se posouvá do vedení! Hostům se nepovedlo rozehrát, čehož využil Dufek. PAVEL KORDULE několikrát vystřelil na Hamalčíka, a přeci jenom se jedna střela dostala až za Hamalčíkova záda. Asistence: Dufek
     
    12:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňany srovnávají skóre! KAREL KLIKORKA vystřelil z pravého kruhu. Jeho střela se odrazila od tyčky brány až za Kožnara, který se snažil ještě kotouč zachytit, ovšem to už se Letňany radovali.
     
    04:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov otevírá skóre dnešního utkání! Nejprve se podařilo Pavlíčkovi dát tyčku a následně jsme mohli vidět vydařený gól FILIPA INEMANA, kterému se podařilo prostřelit Hamalčíka.Bez asistence.

    Eliška Mrázková

    Branky a nahrávky: 5. Ineman, 18. Kordule (Dufek), 25. Havlík (Dufek), 41. Cikánek (Svoboda), 57. Černohorský (Kordule, Myšák), 62. Svoboda (Havlík, Pavlíček) – 13. Klikorka, 27. Soukup, 32. Rousek, 41. Larsen (Fabiánek, Rousek), 60. Larsen (Lytvynov, Rousek)


    HC Litvínov: Kožnar (Pejsar) – Čapek, Žižka, Havlík ''A'', Liška, Myšák ''C'', Černohorský, Cikánek – Bartoš, Vopat ''A'', Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka
    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pařík) – Klikorka ''A'', Gebell, Prebsl, Antoš, Schönbauer, Lytvynov – Nárovec, Pinkas, Kocík, Fabiánek ''C'', Soukup, Bílek, Larsen, Rousek ''A'', Novák, Jelínek

    Rozhodčí: Vyštejn – Kajínek, Bosák
    bahis siteleri