Chrudim – Ekonomac Kragujevac 0:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
0:1 (0:0)
KMF Ekonomac Kragujevac
Sobota 26.11.2016, 18:30 • Dvorana Tabor, Maribor (Slovinsko) • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    36:43
    Zakončení Radima Záruby tečováno, Chrudimští posílají do hry pátého hráče a budou zkoušet power-play!
     
    36:03
    Felipe z pravé strany orazítkoval pouze vnější hranu tyče srbské branky!
     
    30:56
    Ekonomac Kragujevac právě vstřelil branku!
    Srbský mistr se dostává do vedení a nutno bohužel poznamenat, že tato branka jde vyloženě na vrub brankáře Carlose! Chrudimský brankář sice chytil řadu gólových šancí soupeře, nyní ale vybíhal za centrem, který nepřišel. VITALIJ BORISOV zkušeně změnil svoji myšlenku a přímou střelou z vlastní poloviny poslal míč do protipohybu chrudimského gólmana – 0:1!
     
    28:24
    Hodně šikovně se s balonem otočil Max, prudkou ranou levou nohou následně napálil spojnici břevna a tyče!
     
    27:23
    Chrudimští mohou nyní líbat ruce brankáři Carlosovi, který chytil takřka stoprocentní branku! Po ztrátě Pavla Drozda šli Srbové do protiútoku, křižná přihrávka našla Ramiče, který ale z bezprostřední blízkosti napálil pouze přesouvajícího se Carlose!
     
    20:38
    Hodně rychle se mohl Kragujevac dostat do vedení! Po sporném zákroku na Zárubu se domácí dostali do přečíslení ve třech proti jednomu! Borisov stříleným centrem našel na zadní tyči nabíhajícího si Valenka, který ale trestuhodně minul prázdnou branku Chrudimi!
     
    18:41
    Sraženou střelu Felipeho odrazili hráči Kragujevace pouze k Radimu Zárubovi, který z bezprostřední blízkosti znovu nechal vyniknout srbského gólmana Momčiloviče!
     
    16:27
    Felipe se hodně šikovně uvolnil u pravé lajny, předvedl kličku do středu a následně vypálil. Momčilovič dalším skvělým zákrokem podržel Kragujevac!
     
    13:42
    Tak nikoliv, Ristič taktéž dostává žlutou kartu.
     
    13:35
    A jeden z rychlých kontrů musel Matěj Slováček hasit faulem. Je to volný přímý kop pro Ekonomac a žlutá karta pro hráče Chrudimi.
     
    10:29
    Felipeho nepřesná rozehrávka nabídla velkou šanci také pro Srby! Vitalij Borisov si to namířil do středu hřiště, odkud tečovanou ranou jen o kousek minul chrudimskou klec!
     
    09:19
    Tak to byla doposud největší šance chrudimského výběru! Tomáš Koudelka dostal přesný pas před branku, z voleje se opřel do balonu! Gólman Momčilovič ale vytáhl fantastický zákrok, kterým udržel Kragujevac ve hře!
     
    03:42
    Obrana srbského týmu si špatně přebrala hráče Chrudimi, Radim Záruba dostal spoustu času na prudkou ránu. Momčilovič skvělým zákrokem zabránil nejhoršímu!
     
    01:56
    Obrany se hned od začátku rozhodně nešetří! Velkou šanci Rakiče znovu skvělým způsobem zlikvidoval Carlos, na druhé straně Lukáš Rešetár z protiútoku jen o kousek minul šibenici branky Kragujevace!
     
    01:20
    Naopak z rychlého protiútoku hrozil Kragujevac. Ukrajinský hráč Valenko dostal dostatek prostoru ve středu hřiště, jeho prudkou ránu ale Carlos skvěle vyrazil!

    Petr Dejnožka

    Branky: 31. Borisov

    Karty:   14. Slováček (CHR) – 14. Ristič (KRA)


    FK Chrudim: Carlos (Žďánský) – R. Mareš, Max, Rešetár (C), Felipe – Záruba, M. Mareš, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Slováček
    KMF Ekonomac Kragujevac: Momčilovič (Avramovič) – Ramič, Borisov, Valenko, Radovanovič – Matijevič, Rnič (C), Stojkovič, Ivankovič, Rakič, Pavlovič, Aleksič, Ristič

    Rozhodčí: Šabanov (Rusko), Castilho (Portugalsko) – Bylois (Belgie)
    bahis siteleri