Toronto – Washington 4:2 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.) | Florida – Columbus 2:1 (1:0 po s.n.)
Detroit – Montreal 1:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Chicago 2:1 (po pr.) | San Jose – Anaheim 2:3 (kon.)
Boston – Tampa 4:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 3:0 (kon.) | Edmonton – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 27.11.2016, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Domácí se dostali ke kotouči a dochází tedy k signalizovanému vyloučení. Dion Phaneuf dostává dvě trestné minuty za držení hole.
     
    57:48
    Trenér Bill Peters využívá buly v útočném pásmu k tomu, aby odvolal brankáře! Domácí si poté vybírají oddechový čas.
     
    57:00
    Hosté se okamžitě nastěhovali do útočného pásma, ale Staal z bezprostřední blízkosti minul a další dvě střely už nebyly nebezpečného rázu. Přesto se v případě Staala jednalo o obrovskou šanci!
    56:28 Kyle TURRIS - 2:1
     
    56:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru ale domácí nakonec nepotřebují! KYLE TURRIS si totiž mezi modrými čarami narazil puk se spoluhráčem, v útočném pásmu se projel kolem zkoprnělého Slavina a poté přesnou střelou zakončil krásnou individuální akci! Hosté ještě zkusili Coach Challenge, ale o ofsajd se nakonec nejednalo a Senátoři jdou do vedení. Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson
     
    52:20
    Hodně nenápadná akce hostujícího celku vyústila v přihrávku na volného Hanfina a Anderson se proti jeho bekhendu musel vytáhnout!
     
    45:12
    Před Wardovu bránu si sjel opět velmi aktivní Dzingel. Domácí mladík dokázal tečovat Turrisovu nabídku, ale puk šel těsně vedle tyče!
     
    32:15
    Jeff Skinner (CAR) si ve středním pásmu při bránění jednoho z domácích pomohl nedovoleným bráněním. První přesilová hra zápasu!
    26:15 Dion PHANEUF - 1:1
     
    26:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže paradoxně jsou to domácí, kteří skórují! Ryan Dzingel zavezl puk do útočného pásma, chvíli si počkal na podporu spoluhráčů a poté našel rozjetého DIONA PHANEUFA. Domácí obránce obešel jednoho protihráče a přesně umístěnou střelou Wardovi nedal sebemenší šanci. Asistence: Ryan Dzingel
     
    18:58
    Mohlo být vyrovnáno! Zack Smith ale sám před Wardem trefil jen natažený beton hostujícího gólmana a s neúspěchem se musel smířit i dorážející Mark Stone!
     
    16:03
    Cody Ceci si dobře sjížděl před bránu, avšak dorážku Smithovy tvrdé rány zblízka nedokázal proměnit ve vyrovnávací branku! Teď však Ward nepředvedl nejjistější zákrok.
    11:24 Sebastian AHO - 0:1
     
    11:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující celek jde zničehonic do vedení. Volný kotouč u mantinelu si totiž našel SEBASTIAN AHO, který na nic nečekal a nahozením zaměstnal Andersona. Ten puk pouze vyrazil betonem a dojíždějící Pyatt si bruslí vstřelil nešťastnou vlastní branku. Asistence: Jeff Skinner, Jaccob Slavin
     
    09:58
    Lee Stempniak se díky chybné rozehrávce soupeře dostal do velké šance! Hostující útočník měl před sebou hodně prostoru, avšak střelou z pravého kruhu trefil tyč!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 27. Phaneuf (Dzingel), 57. Turris (B. Ryan, E. Karlsson) – 12. Aho (Skinner, Slavin)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A).
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Leighton) – Hainsey, Faulk (A), Slavin, Pesce, Hanifin, Tennyson – Skinner (A), J. Staal (A), Aho – Stålberg, Teräväinen, V. Rask – E. Lindholm, D. Ryan, Stempniak – Nordström, McClement, Nestrašil.

    Rozhodčí: Dave Lewis, Dan O’Halloran – Ryan Gibbons, Ran Daisy

    Diváci: 18 042
    bahis siteleri