Palermo – Lazio 0:1 (kon.) | Bologna – Atalanta BC 0:2 (kon.) | Cagliari – Udinese 2:1 (kon.)
Crotone – Sampdoria 1:1 (kon.) | Janov – Juventus 3:1 (kon.) | AS Řím – Pescara 3:2 (kon.)
konec
AS Řím
3:2 (2:0)
Delfino Pescara 1936
Neděle 27.11.2016, 20:45Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    74. Gianluca CAPRARI - 3:2
     
    74
    Pescara právě vstřelila branku!
    Ovšem pozor! Centrovaný míč se odrazil od jednoho z obránců AS Řím rovnou na hranici šestnáctky, kde výborně číhal GIANLUCA CAPRARI. Hostující útočník se bez rozmýšlení opřel do balónu z voleje a trefuje se přesně do protipohybu gólmana Wojciecha Szczęsnyho. Hosté tak už prohrávají opět jen o jeden gól!
    71. Diego PEROTTI - 3:1
     
    71
    AS Řím právě vstřelil branku!
    DIEGO PEROTTI proměnil pokutový kop bez větších problémů. Gólmana Albana Bizzarriho poslal úplně na druhou stranu brány. Domácí si tak opětovně berou zpět dvougólové vedení.
    60. Ledian MEMUSHAJ - 2:1
     
    60
    Pescara právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se teď doslova vykašlali na obranu, čehož využili fotbalisté Pescary na výbornou. Francesco Zampano pronikl obranou Říma po pravé straně a poté předložil míč nabíhajícímu LEDIANOVI MEMUSHAJOVI, který tvrdou ranou k vzdálenější tyči přidává kontaktní branku! Máme se tak v závěru zápasu ještě na co těšit. Asistence: Francesco Zampano.
    11. Edin DŽEKO - 2:0
     
    11
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tak to je paráda v podání domácích fotbalistů! Centr Diega Perottiho výborně našel EDINA DŽEKA, který si parádně naběhl za obranu Pascary. Domácí střelec dostal od obrany „Delfínů“ opět až přespříliš prostoru. Asistence: Diego Perotti.
    9. Edin DŽEKO - 1:0
     
    9
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí se dokázali prosadit ihned po rozehrávce rohového kopu. Centrovaný míč od rohového praporku našel v šestnáctce soupeře EDINA DŽEKA, který otevřel skóre zápasu bez větších potíží. Domácí kanonýr měl ještě ke všemu na zádech obránce Pescary, jenže ani to mu nezabránilo v tom, aby skóroval. Asistence: Diego Perotti.

    Štěpán Hladký

    Branky: 9. Džeko (Perotti), 11. Džeko (Perotti), 71. Perotti (pen.) – 60. Memushaj (Zampano), 74. Caprari

    Karty:   32. Rüdiger (ASR), 38. Nainggolan (ASR), 62. Emerson (ASR) – 30. Biraghi (PES), 68. Župarić (PES), 82. Caprari (PES)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 20:21.
    AS Řím: Szczęsny – Peres, Rüdiger, Fazio, Emerson – Gerson (73. Totti), Strootman – Salah (90+1. Vermaelen), Nainggolan (C) (64. De Rossi), Perotti – Džeko.
    Náhradníci: Crisanto, Alisson – Soleri, De Rossi, Marchizza, Vermaelen, Seck, Juan Jesus, Iturbe, Totti.

    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Vitturini (46. Verre), Župarić, Biraghi – Zampano, Memushaj (C), Brugman, A. Crescenzi – Pepe, Benali (77. Cristante), Bahebeck (6. Caprari).
    Náhradníci: Aldegani – Verre, Murić, Caprari, Cristante, Maloku, Pettinari, Forte, D'Angelo, Mele.
    bahis siteleri