Telč – Žirovnice 2:10 (kon.) | Roudnice – Letňany 2:4 (kon.) | Králův Dvůr – Černošice 2:1 (kon.)
Veselí nLuž. – Hluboká n.V. 9:2 (kon.) | Uh. Hradiště – Uničov 1:5 (kon.) | Boskovice – Vel. Meziříčí 4:3 (po pr.)
Cheb – Mar.Lázně 12:4 (kon.) | Bohumín – Orlová 2:3 (kon.) | V.Popovice – Lev Benešov 4:7 (kon.)
Kaznějov – Třemošná 8:2 (kon.) | Žabonosy – Vlašim 5:2 (kon.) | TJ Sušice – HC Rokycany 3:4 (kon.)
HC Varnsdorf – Lomnice n/P 2:5 (kon.) | HC Děčín B – Gepardi Jablonec 2:9 (kon.) | Louny – Žižkov Praha 9:2 (kon.)
Slaný – Jesenice 6:4 (kon.) | Č. Krumlov – Tábor B 5:6 (kon.) | HC Vimperk – Radomyšl 3:4 (0:1 po s.n.)
HC Jičín – Nový Bydžov 4:7 (kon.) | Jaroměř – Hronov 4:3 (po pr.) | Náchod – Dvůr Králové n. L. 2:8 (kon.)
Ledeč n. S. – Chrudim 3:2 (kon.) | Choceň – Česká Třebová 4:12 (kon.) | Chotěboř – Hlinsko 4:8 (kon.)
Světlá nS – Moravská Třebová 2:6 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Litomyšl 4:3 (po pr.) | Rakovník – Mělník 5:2 (kon.)
VHK ROBE Vsetín B – Rosice 1:6 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod B
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)
HC Litomyšl
Neděle 27.11.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    61:53
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! No to byla hokejová lahůdka! Obrana Litomyšli si vybrala slabší chvilku v nejhorší možný moment, Tomáš Cejpek narýsoval parádní pas na rozjetého DUŠANA MENDLA, který přebruslil obránce a zblízka nádhernou střelou z mírného úhlu přišpendlil puk k protější tyčce, brankář Kalousek neměl šanci! Na obránce zakončení ostříleného útočníka – zabijáka! Asistence: Tomáš Cejpek.
     
    58:00
    Filip Vomočil nebezpečně vypálil od modré čáry a brankář Kekula vyrazil puk před sebe. Následovala nebezpečná dorážka, ale gólman Kekula si betony poradil!
     
    54:49
    Nadějná šance, ale zůstala nevyužita! Martin Polák pelášil do přečíslení 2 na 1 se svým spoluhráčem, obránce mu dobře pokryl místo pro nahrávku, proto zakončil sám, ale nepřesně!
     
    52:08
    Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Vomočil – 2 min., podražení).
     
    46:56
    Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Skoumal – 2 min., sekání).
     
    45:09
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Jiskra svou přesilovku bleskově využívá a v Kotlině máme opět vyrovnáno! Rostislav Pilavka se znovu zhostil znamenitě role spolehlivého nahrávače a nabil na modrou čáru ONDŘEJI STARÉMU, jehož dělovka propálila vše, co jí stálo v cestě! Gólman Kekula měl znovu zakrytý výhled a moc toho asi neviděl. Asistence: Rostislav Pilavka.
     
    44:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Kříž – 2 min., hákování).
     
    42:17
    Slibnou šanci si teď vytvořila Litomyšl! Jiří Drobný vypálil z prostoru mezi kruhy a jeho zápěstní projektil měl patřičnou razanci, ale přeletěl horní tyčku!
     
    41:29
    To byla tutovka jako hrom! Michal Skoumal našel hezkým pasem zpoza brány hůl Michala Musila, jenž z mírného úhlu na pravé straně minul o kousek protější tyč!
     
    35:49
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Obrovská radost na straně Havlíčkova Brodu, který stejně jako soupeř nejenže vyrovnal, ale nepříznivý vývoj utkání otočil! Vladimír Szilva nahrál Martinu Křížovi, jenž hezkou nahrávkou vyslal do samostatného úniku TOMÁŠE CEJPKA, který se svou příležitostí naložil parádně, když zblízka prostřelil prudkou ranou gólmana Kalouska! Asistence: Martin Kříž, Vladimír Szilva.
     
    32:55
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Mladí Bruslaři se usadili po buly v útočném pásmu a slaví díky využité přesilovce kýžené vyrovnání! Martin Kříž od modré čáry vystřelil a MARTIN HYNEK parádní tečí z předbrankového prostoru tečoval kotouč přesně mimo dosah gólmana Kalouska, který neměl šanci zasáhnout! Asistence: Martin Kříž.
     
    32:15
    Jan Jelínek ukázal své šikovné ruce a rychlé nohy, když se po levém křídle probíjel k soupeřově bráně, přičemž byl podražen. Vyloučen je na 2 minuty Jakub Kovář (LTO) za podražení.
     
    28:38
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Východočeši zavřeli soupeře na dlouhou dobu u jeho brány a svůj velký tlak přetavili ve druhou branku, čímž dokonali obrat a vedou! Ondřej Starý s Rostislavem Pilavkou připravili dobrou palebnou pozici pro JIŘÍHO DROBNÉHO, který zblízka prostřelil gólmana Kekulu a skóroval tak proti svému bývalému působišti! Asistence: Rostislav Pilavka, Ondřej Starý.
     
    25:53
    Filip Vomočil nebezpečně vypálil zblízka, ale gólman Kekula dobře zareagoval a jeho ránu povedeným zákrokem vytěsnil do ochranné sítě!
     
    25:43
    Nakonec z ní ale nic nevytěžila a hra je přerušena. Na lavici hanby zamířil Lukáš Motl (HBR) za nedovolené bránění.
     
    21:43
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, Litomyšl se poprvé raduje ze vstřelené branky! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Michal Skoumal – Michal Musil – ONDŘEJ STARÝ, přičemž posledně jmenovaný vypálil od modré čáry a svou střelou, jež doplachtila až do sítě, překvapil gólmana Kekulu! Asistence: Michal Musil, Michal Skoumal.
     
    15:39
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! I když Litomyšl zatím byla lepší, paradoxně jako první udeřili z ničeho nic mladí Bruslaři! Dušan Mendl předal v útočném pásmu puk na hůl MARTINA POLÁKA, jenž si sjel blíže k bráně a vystřelil. Nebyla to moc povedená střela, ale gólmana Kalouska, který si tento gól za rámeček rozhodně nedá, překvapila a podél přední tyčce dojela až za brankovou čáru! Asistence: Dušan Mendl.
     
    09:05
    A máme tu první vyloučení zápasu. Na lavici hanby usedl Radim Skalník (LTO) za podražení.
     
    05:30
    Fantastický zákrok gólmana Kekuly! Úplně sám před bránou se trestuhodně ocitl Rostislav Pilavka, ale bekhendem jen vyprášil betony gólmana Kekuly. Následně pálil zblízka i Michal Skoumal, ale trefil jen Kekulovu hruď!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Polák (Mendl), 33. Hynek (Kříž), 36. Cejpek (Kříž, Szilva), 62. Mendl (Cejpek) – 22. Starý (Musil, Skoumal), 29. Drobný (Pilavka, Starý), 46. Starý (Pilavka)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Mendl, Kříž, Bušek, Suchý, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva, M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Křížek, Hlídek
    HC Litomyšl: Kalousek (Klička) – Švec, Mečiar, Fajfr, Kovář, Skalník, Starý – Dvořák "C", Drobný, Skoumal, Dospěl "A", Voříšek, Vomočil, Musil, Pilavka "A"

    Rozhodčí: Petr Rulíček – Pavel Kolář, Roman Budínský
    bahis siteleri