Ludis Team Třebenice – Hrasl Slaný 4:8 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
4:8 (4:2)
Hrasl Slaný
Neděle 27.11.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 8. kolo
     
    39:33
    Domácí budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    37:47
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Hostující hráči museli znovu z velké blízkosti dvakrát zakončovat, aby se dočkali vstřelení branky. První pokus ještě Zelinak vyrazil, ale na dorážku JIŘÍHO HRDLIČKY už nedosáhl. Bez asistence.
     
    35:05
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Tak hosté se přeci jen dočkávají sedmé branky. Akci tři na jednoho musel nadvakrát zakončovat LUKÁŠ RÖSSLER, který v obou případech trefil ještě jediného bránícího hráče, Michala Henzla. Asistence: Petr Klusáček.
     
    34:07
    Hrasl Slaný si připisuje pátý akumulovaný faul.
     
    33:12
    Žlutou kartu dostává Jakub Frolík (Hrasl Slaný).
     
    33:00
    Rössler prošel obranou soupeře jako nůž máslem a v konečném důsledku poslal míč pouze do tyče.
     
    32:00
    Rössler si výborně naběhl za obranu, kam také dostal přihrávku, ale při snaze kličky proti brankáři se mu zamotal míč mezi nohy. Z celé akce tak sešlo, neboť se míč dostal z jeho pod nohou přímo do běhu Zelinky.
     
    29:51
    Rainer z volného kopu trefil pouze konstrukci hostující svatyně.
     
    27:58
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Po rozehrávce domácích se povedlo hráčům Slaného velmi rychle vypíchnout míč, kterého se ujal PETR KLUSÁČEK a bodlem nedal Zelinkovi šanci na zásah. Bez asistence.
     
    27:49
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Slanští otáčí vývoj utkání. Kuba ve spolupráci s PETREM KLUSÁČEKEM totálně vyšachoval celou čtveřici domácích. Se zakončením do prázdného místa v bráně už neměl druhý jmenovaný problém. Asistence: Ondřej Kuba.
     
    23:28
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Fráze nedáš – dostaneš se naplnila. Zatímco před malou chvílí nedokázal Rainer skórovat, JAN LANDVOJTOVIČ našel volné místečko mezi tělem brankáře a konstrukcí brány. Asistence: Petr Klusáček.
     
    23:14
    Rainer v brankovišti soupeře zpracoval vysoký míč a z otočky nadělal Frolíkovi hodně práce. Naneštěstí pro domácí trefil domácí kapitán pouze tyč hostující brány.
     
    20:48
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen trefují do sítě soupeře. Po výhozu Frolíka se k míči dostal VÍT LANDVOJTOVIČ, který využil své rychlosti a couvání obránce. Svojí střelu umístil na vzdálenější, levou tyč, kam Zelinka nedosáhl. Asistence: Jakub Frolík.
     
    20:29
    Za to hosté už mohli snížit na rozdíl jediné branky. Po střele Kuby se dostal k dorážce Jan Landvojtovič, kterému se pod nohy vrhl Zelinka a míč vyrazil na tyč!
     
    18:39
    Z jedné akce hostů se přeci jen dostal ke střele Rössler, který svým zakončením pouze orazítkoval pravou tyč!
     
    16:10
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Kapitán domácích nedokázal udržet před sebou PETRA KLUSÁČKA, který se bez problémů obtočil kolem svého strážce a zakončil velmi přesně mezi nohy domácího brankáře. Asistence: Jan Landvojtovič.
     
    15:45
    Domácí si zapisují již pátý akumulovaný faul.
     
    14:49
    Na vývoj utkání reaguje hostující trenér oddychovým časem.
     
    14:49
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Technické zakončení z nohy MIROSLAVA PRÁGLA mířila do pravého horního rohu, kam také zapadla. S hosty to nevypadá vůbec dobře. Ludis Team se drží na gólové vlně. Asistence: Marek Kühnel.
     
    14:00
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Kapitán domácích si připisuje další branku. Kapitán domácích už od začátku zápasu nabádá své spoluhráče, aby stříleli z každé pozice. Podobně to provedl právě JAROSLAV RAINER a jeho rána pošla mezi nohama Frolíka až do sítě. Bez asistence.
     
    12:39
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Ihned po rozehrávce se domácí dostali do útoku, ze kterého se povedlo JAROSLAVU RAINEROVI z bezprostřední blízkosti prostřelit Frolíka. Bez asistence.
     
    12:30
    Tým Hrasl Slaný právě vstřelil branku!
    Hodně šťastná branka Hraslu. PETR KLUSÁČEK svoji střelu zhruba z patnácti metrů opřel o pozadí jednoho z bránících hráčů a míč skončil přesně u levé tyče domácí svatyně. Asistence: Ondřej Kuba.
     
    10:37
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zřejmě zakřikl. Šenfeldr držel šikovně míč u svých nohou. Jakmile mu proběhl JAROSLAV RAINER do lepší pozice, poslal mu patičkou míč přesně na nohu. Rainer ještě udělal kličku brankáři, aby o pár chvil později z hodně ostrého úhlu za pomoci obou tyčí dostal míč do brány. Asistence: Jan Šenfeldr.
     
    07:59
    Rainer si počínal na pravé straně hrací plochy velmi šikovně. Zbavil se dvou protihráčů a tváří v tvář brankáři poslal míč na vzdálenější tyč. Jeho zakončení ale nebylo tak důrazné, jak by domácí potřebovali.
     
    01:31
    Dvě velké příležitosti na skórování se odehráli také před bránou domácích. Jenže ani jeden z dvou zakončujících nedokázal překonat Zelinku.
     
    01:16
    Henzl pláchl po levé straně a snažil se zakončit na vzdálenější tyč. Frolík se po míči pouze ohlédl a měl velké štěstí, že míč směřoval pouze těsně vedle tyče.

    Josef Cestr

    Branky: 11. Rainer (Šenfeldr), 13. Rainer, 14. Rainer, 15. Prágl (Kühnel) – 13. Klusáček (Kuba), 17. Klusáček (J. Landvojtovič), 21. V. Landvojtovič (Frolík), 24. J. Landvojtovič (Klusáček), 28. Klusáček (Kuba), 28. Klusáček, 36. Rössler (Klusáček), 38. Hrdlička

    Karty:   34. Frolík (HSL)


    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Šplíchal) – Prágl, Šenfeldr, Kühnel, Henzl, Rainer (C).
    Hrasl Slaný: Frolík – Kuba, Hrdlička, Klusáček, J. Landvojtovič, V. Landvojtovič,Rössler, Peška (C).

    Rozhodčí: Jiří Lasch, Jiří Macháček.
    Delegát: Josef Táborský
    bahis siteleri