HC Plzeň – Č. Budějovice 10:2 (kon.) | Zlín – Havířov 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 9:2 (kon.)
Chomutov – Kobra 7:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Slavia 3:1 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 2:4 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:3 (0:1 po s.n.)
Kladno – PZ Kladno 3:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 7:4 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 7:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:1 (1:1, 3:0, 3:0)
Mountfield HK
Neděle 27.11.2016, 17:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    JIŘÍ OBADAL navyšuje hradecké trápení na šťastnou sedmou branku!
     
    44:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tahle kombinace nevypadala ve svém začátku zrovna nadějně, nakonec se ale vyvrbila ve prospěch domácích. Čížek před Sajdlem nejprve trochu váhal, pak ale našel připraveného PATRIKA PRYMULU, který jako první střelou z vysokého úhlu prostřelil hradeckou dvojku Sajdla. Asistence: Marcel Čížek, Matouš Najman.
     
    40:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ PŠENIČKA právě předvedl parádní střelu, když ujížděl z hranice levého kruhu. Na jeho vrcholu pak zápěstím vystřelil a vymetl pavučiny v horním růžku Vackovi klece. Asistence: David Vitouch
     
    31:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vacek nyní fatálně pochybil! Při vyražení Burešovy střely zpoza modré čáry si možná až moc vyjel z prostoru brankoviště. Projektil vyrazil loktem, ovšem puk se dostal na hokejku ONDŘEJE PŠENIČKY, který dvakrát neváhal, když zakončil do uvolněné poloviny klece. Asistence: Jan Bureš.
     
    25:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ PŠENIČKA využil nepozornosti strážce hradecké svatyně a ukázkově zakončil mezi jeho betony. Asistence: David Vitouch.
     
    22:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    VÁCLAV RUBEŠ zavezl puk po levé straně kluziště, hbitě obkroužil dva z bránících hráčů Mountfieldu a zakončil do prázdného brankoviště. Asistence: Simeon Gluzman, Marcel Čížek.
     
    14:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlou akcí TOMÁŠE MÜLLERA hradečtí Lvi srovnávají na 1:1: Asistence: Matěj Morong, Vojtěch Síla.
     
    12:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rubeš najížděl zpoza mantinelu před Sajdla, kterého se pokusil prostřelit mezi nohy. Puk se ale odrazil na SIMENONA GLUZMANA čekajícího před brankovou čárou a ten neváhal dokončit dílo svého spoluhráče. Asistence: Václav Rubeš.

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 13. Gluzman (Rubeš), 23. Rubeš (Gluzman, Čížek), 26. Pšenička (Vitouch), 32. Pšenička (Bureš), 41. Pšenička (Vitouch), 45. Prymula (Čížek, Najman), 59. Obadal – 15. Müller (Morong, Síla)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Černý) – Bureš, Truhlář, Bláha, Vandirek, Slavíček, Guryevskiy, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klimo, Čermák, Čížek, Rubeš, Obadal, Vitouch, Najman, Gluzman. Trenér: Jaroslav Nedvěd.
    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Vacek, Junek, Janoušek, Perička, Myška, Bieniek – Soukup, Nedomlel, Kašpar, Síla, Müller, Jušra, Janda, Morong, Poppel. Trenér: Petr Luštinec.

    Rozhodčí: Jaroš – Zháňal, Kučera.
    bahis siteleri