HC Plzeň – Č. Budějovice 10:2 (kon.) | Zlín – Havířov 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 9:2 (kon.)
Chomutov – Kobra 7:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Pardubice – Slavia 3:1 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 2:4 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:3 (0:1 po s.n.)
Kladno – PZ Kladno 3:2 (kon.) | K. Vary – Ústí n/L 7:4 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 7:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Neděle 27.11.2016, 13:00 • Ostravar aréna, Vítkovice • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí ještě lehce korigují výsledek zápasu. VOJTĚCH LEDNICKÝ se prosazuje poprvé v sezoně, když vystřelil na Chaloupka, který se přesouval a kotouč sice zachytil, ale smolně s ním doklouzal za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    49:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že červenožlutí jasně míří za vítězstvím. V polovině třetí třetiny totiž dává TOMÁŠ PIGL jejich čtvrtý gól, který je jeho čtvrtým v sezoně. Krajíček vyzval Judu ke střele, který již mohl střílet, ale ještě poslal puk na Pigla a ten "přeloboval" klečícího gólmana. Tohle už by Jihlavští neměli pustit. Asistence: Miroslav Juda, Jakub Krajíček.
     
    45:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté směřují za bodovým ziskem. K vítězství je výrazně přiblížil svým dvanáctým gólem v sezoně TOMÁŠ CHLUBNA a červenožlutí se tak dostávají do dvougólového náskoku. Juda parádní práci v rohu pásma vybojoval kotouč a nahrál jej právě na Chlubnu, který opět trefil místo kolem ruky Malíka. Asistence: Miroslav Juda.
     
    36:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Téměř sedmadvacet minut se ve Vítkovicích čekalo na první branku, aby nyní během deseti minut padají hned tři branky. O průběžné vedení Jihlavy s postaral její nejproduktivnější hráč ADAM NAJMAN, který načíná svojí třetí desítku gólů v letošní sezoně – v devatenáctém utkání se prosazuje již po jednadvacáté. Kapitán Dukly Jihlava přesně vystihl místo, kam střílet, a prosadil se pokusem nad beton gólmana. Asistence: Vítězslav Brož, Matouš Menšík.
     
    31:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jihlavská radost ale trvala pouze čtyři a půl minuty. Letošní druhý gól obránce FILIPA ZAPLETALA znamená, že se krátce po polovině zápasu začíná od znova. Po chybě v jihlavské obraně Vítkovičtí rozebrali soupeře a Zapletal zakončoval do prázdné klece. Asistence: Josef Krejsa, Daniel Zajíc.
     
    26:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté sice první přesilovku nevyužívají, ale i tak se dostávají do vedení. Svojí již šestnáctou branku v sezoně vstřelil útočník VÍTĚZSLAV BROŽ. Kapitán týmu Najman rozjel akci, ve které útočník Pigl a obránce Smolko dostali puk až právě k druhému nejproduktivnějšímu hráči Dukly, který se prosadil střelou nad beton gólmana. Asistence: Valentýn Smolko, Tomáš Pigl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 32. Zapletal (Krejsa, Zajíc), 56. Lednický – 27. V. Brož (Smolko, Pigl), 37. Najman (V. Brož, Menšík), 46. Chlubna (Juda), 50. Pigl (Juda, Krajíček)


    HC Vítkovice Ridera: Malík (Micka) – Cubo, Kočí, Smolka, Zapletal, Raška, F. Plánka, Smička – Tvrdý, Lednický, Lewandowski, Zajíc, Moškoř, V. Plánka, Kubík, Krejsa, Vjačka, Beránek. Trenér: Radek Phillip
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Smolko, P. Brož, Křišta, Winkler, Barák, Chvátal, Piskač – Menšík, Najman, Brož – Pigl, Juda, Krajíček – Zadražil, Čermák, Chlubna – Mihulka. Trenér: Petr Svoboda

    Rozhodčí: Koziol – Cabák, Bartek
    bahis siteleri