Toljatti – Soči 4:2 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 3:4 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 0:2 (kon.) | Jokerit – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 29.11.2016, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:53:02)
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Francouz (CLJ) – 60 minut, 34 zákroků, 0 gólů, 100%
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 13 822 diváků!
     
    Střely na branku: 34 – 16
     
    Je dobojováno! Traktor Čeljabinsk potvrzuje zlepšenou formu a na ledě Dinama Minsk vítězí 2:0! Domácí byli sice po celou dobu utkání aktivnější, jenže hosté se dostali do vedení! V deváté minutě ujel obraně Dinama ve vlastním oslabení Alexandr Černikov a svůj únik zakončil gólem! Dinamo se poté pokoušelo vyrovnat, ale Pavel Francouz v brance Traktoru čaroval! Těsně před druhou přestávkou navíc přidal druhou branku hostů Alexej Kručinin a s Traktorem to vypadalo hodně dobře. V závěrečné periodě už si Čeljabinsk své vedení pohlídal a z Běloruska si odváží body za vítězství!
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Domácí si ale sami naprosto zbytečně komplikují situaci. Alexandr Pavlovič totiž vyfasoval dvě minuty za podražení.
     
    58:13
    Ben Scrivens už zůstává na střídačce a domácí hokejisté zkoušejí v závěru utkání štěstí bez brankáře!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:46
    Rob Klinkhammer byl na levé straně příliš rychlý a vlétl do útočného pásma moc brzy. Po odpískaném ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    57:15
    Marcel Šolochov ve středním pásmu vypíchl kotouč jednomu z domácích hráčů. Dinamo se zatím nemůže dostat do útočného pásma, kde by si potřebovalo vytvořit tlak.
     
    56:47
    Na druhé straně se Traktor dokonce dostal do zakončení. Brankář Ben Scrivens byl ale na místě a schoval do lapačky nahození od modré čáry.
     
    56:07
    Sergej Drozd spěchal vpřed středem ledové plochy. Domácí útočník sice ve středním pásmu obešel jednoho z obránců, ale do útočného pásma se neprobil.
     
    55:41
    Další rodící se akci domácího celku zastavil na modré čáře dobře postavený Arťom Borodkin. Hostující zadák se s kotoučem elegantně otočil a rozehrál jej do strany.
     
    55:03
    Vladimir Děnisov vybojoval kotouč v rohu obranného pásma a lehkým výhozem o mantinel poslal kotouč až před branku domácího celku.
     
    54:20
    Jurij Petrov uspěl na vhazování před brankou Čeljabinsku a spolu se svými spoluhráči dokázal vyvézt kotouč za modrou čáru do středního pásma.
     
    53:54
    Po zakázaném uvolnění hostujícího celku se hra přestěhuje před Pavla Francouze. Čeljabinsk už podle všeho rezignoval na jakoukoliv útočnou snahu.
     
    53:22
    Domácím utíká čas na vyrovnání opravdu rychle. Obrana Traktoru navíc skvěle napadá akce domácího celku už na modré čáře a nepouští Dinamo ke střelám.
     
    52:10
    Paul Szczechura se vydal na individuální průnik po pravé straně. Hostující hokejista projel s pukem až do útočného pásma, ale nakonec branku Bena Scrivense neohrozil.
     
    51:39
    Marc-Andre Gragnani nahodil puk od modré čáry. Pavel Francouz byl však na místě a schoval slabé nahození do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    51:17
    Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z celků se nyní nemůže usadit v útočném pásmu. Kotouč létá ze strany na stranu.
     
    50:09
    Hraje se hodně bojovně. V rohu útočného pásma bojoval o kotouč Rob Klinkhammer, jež svedl souboj tělo na tělo s obráncem, ale bek nakonec uspěl.
     
    49:18
    Hosté nyní vybojovali kotouč za vlastní brankou a Arťom Borodkin jej bez váhání obloučkem vyhodil do středního pásma.
     
    48:27
    Pozornost Pavla Francouze nyní prověřil rozjetý Kristian Chenkel. Domácí hráč vyslal dělovku příklepem, ale český brankář byl znovu připraven.
     
    48:14
    Hosté jsou znovu velmi pozorní v obraně a napadají útočníky domácího celku. Dynamo se zatím ne a ne dostat do šancí.
     
    47:28
    Hosté v plném počtu.
     
    47:01
    Andrej Stěpanov si sjel na levý kruh, odkud vyslal povedenou střelu zápěstím, ale naneštěstí pro domácí celek prolétl kotouč kolem zadní tyče.
     
    46:20
    Ben Scrivens vyrazil z branky, aby vrátil kotouč svým spoluhráčům v útoku. Hostující gólman chtěl urychlit akci Dinama, ale efekt byl naprosto opačný.
     
    46:00
    Také hosté však začali v oslabení opravdu dobře. Traktor uspěl na vhazování v obranném pásmu a jeden z obránců poslal kotouč přes celé kluziště.
     
    45:28
    Přesilovou hru si však zahraje také domácí celek! Dvouminutový trest za podražení si odsedí Maxim Jakuceňa.
     
    45:17
    Domácí v plném počtu.
     
    44:54
    Tohle je opravdu zmar! Jeden z hostujících zadáků chtěl urychlit přechod Traktoru do útočného pásma přihrávkou na pravou stranu, ale jeho pobídka prolétla na zakázané uvolnění.
     
    44:15
    Domácí se opět osvobozují. Traktoru se v přesilové hře vůbec nedaří. Domácím se znovu podařilo poslat puk přes celé kluziště.
     
    43:42
    Pavlovič zablokoval střelu od modré čáry a poté díky svém agresivitě dokázal vyhodit kotouč ven z obranného pásma Dinama.
     
    43:17
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Čeljabinsk. Ben Scrivens totiž dostává dvě minuty za sekání!
     
    42:50
    Rob Klinkhammer si sjel na prudkou přihrávku na levou stranu, nicméně ani útočník domácího celku nenašel recept na obranu Traktoru.
     
    42:12
    Domácí jsou v úvodu třetí třetiny hodně aktivní. Dinamo se tlačí do útoku. Za nahozením do rohu spěchal Dmitrij Ambožejčik, jež neuspěl proti přesile.
     
    41:30
    Komarov držel kotouč v rohu útočného pásma. Domácí hráč poté vypálil z otočky, ale jeho prudkou ránu dokázal Pavel Francouz zneškodnit.
     
    41:12
    Pavlovič se s pukem protáhl za modrou čáru, ale jeho příliš okatou stahovačku přečetl jeden z vracejících se obránců, jež vypíchl puk do bezpečí.
     
    40:31
    Na druhou stranu spěchal s kotoučem Paul Szczechura. Hostující hokejista se natlačil před obránce, ale Scrivens si s jeho ránou zápěstím věděl rady.
     
    40:10
    Na úvodním vhazování třetí třetiny uspěli domácí hokejisté. Dinamo se okamžitě vydalo do útoku, ale Jevgenij Lisovec přihrávkou nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 26 – 12
     
    Druhá třetina končí! Dinamo sice vstoupilo do prostřední periody hodně aktivně, ale Pavel Francouz fantastickými zákroky podržel hostující celek. Čeljabinsk ustál domácí tlak a poté se mu podařilo vyrovnat hru. Hosté se dokonce dostali k dlouhé přesilové hře. Tu sice domácí hráči dokázali ubránit, ale tři minuty před koncem třetiny navýšil vedení Traktoru Alexej Kručinin ! Po čtyřiceti minutách je tedy skóre 0:2!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Pavel Francouz nyní vyrazil ven z branky, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Hostující gólman navíc stačil přesně rozehrát.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:16
    Francouz musel být znovu pozorný! Český brankář však zatím chytá opravdu excelentně a domácí útočníci si na něm lámou zuby.
     
    38:01
    Pavel Francouz musel dávat dobrý pozor na nahození ze středního pásma! Český brankář si však s neposedným kotoučem poradil. Vhazuje se po jeho pravici.
    37:34 Alexej KRUČININ - 0:2
     
    37:34
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nyní už však hosté navyšují své vedení! Domácí obraně se nepodařilo vyhodit puk za modrou čáru. Kirill Kolcov si pohrál s obránci, poslal kotouč před branku a ALEXEJ KRUČININ poslal puk okolo Scrivense do branky! Asistence: Kirill Kolcov, Paul Szczechura.
     
    37:15
    Alexej Kručinin se otočil okolo domácí branky, vybruslil si podél mantinelu a přihrál Děnisovovi. Zadák Traktoru ale nenašel odvahu ke střele.
     
    36:40
    Matt Ellison nyní nedokázal odolat napadajícímu soupeři a v nouzi jen vyhodil puk za modrou čáru. Domácí se ne a ne dostat do útočného pásma.
     
    36:05
    Rob Klinkhammer dohnal nahozený kotouč do rohu útočného pásma. Domácí útočník hledal spoluhráče přihrávkou na modrou čáru, ale byl nepřesný.
     
    35:30
    Alexandr Kulakov se individuálně prodíral do útočného pásma. Domácí útočník se vydal za vlastním nahozením, ale zadáci soupeře měli k puku blíže.
     
    35:10
    Kirill Kolcov bojoval o kotouč na útočné modré čáře. Hostující hokejista však domácího zadáka Gotovce nepřekonal a přišel o puk.
     
    34:55
    Domácí v plném počtu.
     
    34:05
    Domácí po vyhraném vhazování vyhazují kotouč přes celé kluziště. Čeljabinsk musí založit novou útočnou akci od Francouzovy svatyně.
     
    33:52
    Ben Scrivens podržel domácí celek! Domácí gólman se parádně roztáhl ve svém brankovišti a vyrážečkou zlikvidoval Jakuceňovu ránu!
     
    33:15
    Hosté se sice usadili v útočném pásmu, ale Kirill Kolcov nepřesnou přihrávkou trefil jen hokejku jednoho z obránců a Dinamo se osvobozuje.
     
    32:55
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za podražení dostává Dmitrij Korobov.
     
    32:30
    Maxim Jakuceňa nahazoval kotouč před domácí branku, ale jeho pobídka se zastavila na bruslích jednoho z obránců. Hosté se však osmělili.
     
    31:25
    A pozor! Nikita Komarov se pustil do pěstního souboje s Nikolajem Bělovem. Rozhodčí odměnil oba hokejisty stejným trestem!
     
    31:00
    Hosté vybojovali kotouč za svou brankou a okamžitě jej vyhodili přes celé kluziště až za branku Bena Scrivense. Dinamo musí začít nanovo.
     
    30:23
    Pavel Francouz měl další práci! Matt Ellison tentokrát nahodil puk zápěstím od modré čáry. Před Francouzem kotouč ještě tečoval Stěpanov, ale hostující gólman zatím chytá skvěle.
     
    30:13
    Obrovská šance Dinama na vyrovnání! Před Francouzem se strhla obrovská mela, český brankář dlouho nevěděl, kde je kotouč, ale nakonec se zorientoval a přikryl puk lapačkou před dojíždějícím Drozdem!
     
    29:51
    Bude se vylučovat! Dinamo si zahraje další přesilovou hru. Vladimir Děnisov si odsedí dvě minuty za faul loktem.
     
    29:33
    Maxim Jakuceňa spěchal za branku Dinama za prudkým nahozením. Za pukem se vydal také brankář Scrivens a domácí gólman byl nakonec úspěšný.
     
    29:02
    Elitní formace běloruského celku se usadila v útočném pásmu. Alexandr Matěruchin bojoval o puk v rohu ledové plochy, ale nakonec o něj přišel.
     
    28:39
    Jevgenij Lisovec dostal nabito na modrou čáru a bez přípravy se opřel do kotouče. Ránu domácího obránce Pavel Francouz dobře viděl a kryl kotouč lapačkou.
     
    28:10
    Danil Gubarev rozjel další útok hostujícího celku. Hostující obránce však přihrávkou středem ledové plochy neoslovil nikoho v bílém dresu.
     
    27:25
    Až nyní musel Pavel Francouz opět zasahovat. Matt Ellison si sjel na přihrávku na levý kruh, nicméně jeho pohotová rána Scrivensovi potíže nenadělala.
     
    27:15
    Alexandr Kulakov udržel puk před obráncem v rohu útočného pásma. Domácí hokejista poté vymyslel přihrávku zadovkou, ale ani on nenašel spoluhráče.
     
    26:32
    Marc-Andre Gragnani vypíchl kotouč z obranného pásma podél mantinelu. Domácí nyní trošku polevili a Čeljabinsk se začíná dostávat do hry.
     
    26:10
    Hosté se po zmatcích v zadních řadách snaží uklidnit hru. Jeden z obránců Čeljabinsku vyčkává s kotoučem za brankou a čeká na nabídku.
     
    25:32
    Na druhé straně si mezi kruhy sjel Kirill Kolcov, jež si zpracoval přihrávku, ale následnou střelou domácího brankáře vůbec neohrozil.
     
    25:07
    Další obrovská šance Dinama! Rob Klinkhammer tentokrát poslal přihrávku před branku. Ke střele se dostal Alexandr Matěruchin, ale Francouz fantastickým zákrokem betonem udržel puk před brankovou čárou!
     
    24:39
    Rob Klinkhammer se z pravé strany natlačil před obránce a ocitl se sám před Francouzem. Hostující gólman vytěsnil prudkou střelu ramenem!
     
    24:20
    Hra se nyní přelévá z jedné strany kluziště na druhou. Ani jeden z celků se zatím nemůže usadit před brankou svého soupeře.
     
    23:45
    Derek Roy vybojoval puk na modré čáře a uklidnil hru v obranném pásmu Traktoru. Hostující zadák poté zkoušel rozehrát, ale nenašel nikoho z kolegů.
     
    23:10
    Drozd si prodloužil pobyt na ledě a z otočky zkoušel vypálit na branku Pavla Francouze. Ránu domácího útočníka zablokoval jeden z obránců.
     
    22:35
    Sergej Drozd poslal prudkou přihrávku před branku, kam si sjel Stěpanov, ale druhý jmenovaný střelou po ledě Pavla Francouze neohrozil.
     
    22:07
    Pokračuje se v hodně bojovném tempu. Alexandr Kulakov se dostal k odraženému puku, ale skvěle se vracející obránce jej vytlačil mimo střelecký úhel.
     
    21:19
    Na druhé straně se hostům nepovedlo rychlé přenesení hry za modrou čáru. Jeden z hokejistů Traktoru byl příliš rychlý a ocitl se v ofsajdu.
     
    21:08
    Dmitrij Pestunov se vytočil z rohu kluziště před domácí branku a zkoušel zakončovat bekhendem. Jeho pokus však Scrivens vyrazil betonem.
     
    20:46
    Matt Ellison objel branku Pavla Francouz, předal kotouč před branku, kde byl Sergej Drozd, ale druhý jmenovaný v dobré pozici netrefil puk ideálně.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté. Dinamo dopravilo kotouč do rohu kluziště, kde v souboji uspěli zadáci Traktoru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 16 – 5
     
    První třetina je minulostí! V úvodní dvacetiminutovce byli sice aktivnější domácí hokejisté, ale do vedení se přesto dostali hráči Čeljabinsku. Dinamo hrálo přesilovou hru, ve které domácí obraně ujel Alexandr Černikov a ve vlastním oslabení poslal Traktor do vedení! Dinamo od té doby mačkalo Čeljabinsk před jeho brankou, ale pozorná obrana ve spolupráci s Pavlem Francouzem zlikvidovala všechny možnosti běloruského celku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:10
    Dinamo se stále drží v útočném pásmu, ale dobře se pohybující obránci Čeljabinsku nedávají domácím hráčům prostor k zakončení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:19
    Marc-Andre Gragnani už neudržel kotouč na modré čáře. Domácí obránce však vrátil kotouč do útočného pásma. Píská se ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    18:07
    Alexandr Pavlovič obdržel přihrávku do útočného pásma a okamžitě vyslal tvrdou střelu příklepem. Pavel Francouz schoval jeho ránu do lapačky.
     
    17:35
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Hosté nyní drží kotouč v obranném pásmu a posílají na led čerstvé síly. Střídají také hokejisté Dinama.
     
    17:07
    Rob Klinkhammer zkoušel z otočky najít spoluhráče před brankou, jenže Francouzovi nyní vypomohl jeden z dobře postavených obránců.
     
    16:30
    Matt Ellison hledal přihrávkou před branku rozjetého spoluhráče. Pavel Francouz jeho úmysl dokonale přečetl a holí vypíchl puk do bezpečí.
     
    16:05
    Jurij Petrov vybojoval kotouč za hostující brankou. Hokejista Čeljabinsku si zbytečně nekomplikoval život a vyhodil puk do bezpečí.
     
    15:35
    Konstantin Klimontov rozjel další akci hostujícího celku z obranného pásma. Zadák Traktoru našel přihrávkou na levou stranu Šarova, jež z úhlu protáhl Bena Scrivense.
     
    15:05
    Hosté znovu vybojovali kotouč těsně za modrou čárou a okamžitě jej výhozem o mantinel poslali ven z obranného pásma. Zatím se hraje hodně svižně.
     
    14:15
    Alexandr Kulakov se opřel do odraženého kotouče po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Rána domácího útočníka v pádu zastavil obětavý obránce.
     
    14:08
    Až nyní musel Pavel Francouz zasahovat. Alexandr Kitarov dostal přihrávku na levý kruh, ale rána mu vůbec nesedla a zápěstím nakonec trefil Francouze.
     
    13:41
    Hosté nyní pouze vyhazují kotouče do středního pásma. Do obranného pásma Traktoru se valí jedna vlna útoků za druhou. Čeljabinsk zatím parádně brání.
     
    13:05
    Ilja Zinovjev se z pravé strany tlačil s kotoučem mezi kruhy, ale místo střely nechal kotouč za sebou a domácí zadák situaci uklidnil.
     
    12:20
    Konstantin Klimontov po dlouhé době vybojoval kotouč pro hostující celek. Unavená pětice hostů odjíždí na střídačku, Traktor uklidňuje dění na ledě.
     
    11:40
    Domácí v posledních minutách vůbec nepouštějí soupeře ke kotouči. Hokejisté Dinama kralují na ledě, ale zatím se nedostávají do šancí.
     
    11:10
    Kirill Gotovec projel s kotoučem až do útočného pásma, natlačil se před jednoho z obránců, ale nahozením z ostrého úhlu nenadělal Francouzovi problémy.
     
    10:33
    Marc-Andre Gragnani se musel hodně rychle vracet za branku Bena Scrivense, aby stačil zkrotit prudké nahození po mantinelu před napadajícím soupeřem.
     
    10:10
    Domácí se derou za vyrovnáním a takřka nepouštějí Traktor ke kotouči. Kristian Chenkel vyslal dlouhou přihrávku na modrou čáru, ale byl nepřesný.
     
    09:21
    Matt Ellison se těsně po skončení přesilové hry tlačil na brankoviště, ale výborně bránící Arťom Borodkin jej na poslední chvíli dokázal rozhodit.
     
    09:19
    Hosté v plném počtu.
     
    08:20
    Na druhé straně se do útočného pásma řítil Andrej Stěpanov. Domácí hokejista se vrhl mezi dva bránící soupeře, jenže nestačil vypálit.
    08:04 Alexandr ČERNIKOV - 0:1
     
    08:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení ujímají vedení! Jeden z domácích zadáků neudržel kotouč na modré čáře, ALEXANDR ČERNIKOV ujel domácí obraně a vychutnal si Bena Scrivense! Bez asistence.
     
    07:19
    Domácí si zahrají první přesilovou hru! Dmitrij Pestunov dostává dvě minuty za sekání.
     
    07:11
    Alexandr Matěruchin v rychlosti nahodil puk o mantinel do útočného pásma. Domácí hokejista však nenašel nikoho ze spoluhráčů a kotouč prolétl na zakázané uvolnění.
     
    06:27
    Ilja Šinkevič se v útočném pásmu prodral k přihrávce mezi kruhy a bez váhání se opřel do puku. Domácímu hráči se zakončení nepovedlo a kotouč minul branku.
     
    06:10
    Artur Gavrus se ve středním pásmu natahoval po odraženém kotouči. Před domácím útočníkem však na poslední chvíli stačil zasáhnout soupeř.
     
    05:10
    Marc-Andre Gragnani se dostal k puku po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Domácí zadák vyslal nahození na branku, které si Francouz s přehledem pohlídal.
     
    05:03
    Sergej Drozd se bleskově vytočil zpoza hostující branky a z otočky se snažil procpat kotouč mezi Francouzův beton a tyčku! Český brankář však udržel beton na ledě!
     
    04:40
    Sergej Drozd bojoval o puk v rohu útočného pásma. Ani domácí útočník však recept na dobře se pohybující obránce nenašel a přišel o kotouč.
     
    04:15
    Kristian Chenkel pohlídal nahození hostujícího celku do útočného pásma a bekhendem uklidil puk mimo dosah hokejistů Traktoru.
     
    03:40
    Alexandr Pavlovič si prodloužil pobyt na ledové ploše a nyní napadal jednoho z obránců. Domácí útočník jej ale nedostihl a odjel na střídačku.
     
    03:10
    Alexandr Pavlovič podržel puk v rohu útočného pásma, předal jej na modrou čáru, ale ani aktivní Matt Ellison se nedostal k zakončení.
     
    02:30
    Nikita Komarov se po pravé straně dostal do rohu útočného pásma, odkud se natlačil před hostující branku, jenže jeho ránu bekhendem Francouz vyrazil.
     
    02:10
    Kristian Chenkel na modré čáře neobešel jednoho z hostujících obránců a nakonec poslal puk jen za branku Traktoru. Hosté mohou zaútočit.
     
    01:22
    Alexandr Matěruchin se po pravé straně prohnal do útočného pásma, potáhl si kotouč okolo obránce a vypálil zápěstím. Francouz jeho pokus kryje.
     
    01:05
    Ben Scrivens musel poprvé v utkání vyrazit ze své branky. Domácí gólman zkrotil za brankou prudké nahození a našel rozjetého Sergeje Drozda.
     
    00:20
    Kristian Chenkel neudržel puk po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Domácímu hokejistovi kotouč přeskočil přes hokejku za modrou čáru.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli domácí hokejisté. Domácí se okamžitě vydali do útoku, nicméně přihrávka zpoza branky na modrou našla jen hůl obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská a běloruská hymna.
     
    Aktéři dnešního duelu už naskakují na ledovou plochu. Dinamo bude hrát v modrém, zatímco Čeljabinsk přijel v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gotovec, Korobov, Gragnani, Chenkel, Šinkevič – Pavlovič (C), Ellison, Gavrus – Matěruchin, Kovyršin, Klinkhammer (A) – An. Stěpanov, N. Komarov, Drozd – Ambožejčik, Kulakov (A), Kitarov.

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (A), Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Pestunov (A), Roy – Peňkovskij, Mošarov, Šolochov – Gubarev..
     
    Československá stopa

    V domácím týmů působí obránce Krajíček. V dresu Čeljabinsku nastupuje ex-liberecké duo Birner, Řepík a branku Traktoru hájí Pavel Francouz.
     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři už se v letošní sezóně potkali. V polovině září se na ledě Čeljabinsku radoval Minsk z výhry 3:2. Vítěznou branku Dynama vsítil minutu před koncem Klinkhammer.
     
    HC Dinamo Minsk

    Také jediný běloruský celek v KHL patří v dosavadním průběhu sezóny mezi komety soutěže! Dynamo totiž ve třiceti čtyřech zápasech nasbíralo padesát sedm bodů a drží pátou pozici Západní konference. Dynamo v letošní sezóně táhne Matt Ellison, který už nasbíral třicet jedna kanadských bodů. Dinamo se veze na vítězné vlně. Minsk zvítězil pětkrát v řadě.

    Poslední tři zápasy

    Nižnij Novgorod – Minsk 1:4
    Riga – Minsk 1:4
    Minsk – Jokerit 3:2 po samostatných nájezdech
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor v dosavadním průběhu soutěže sehrál pětadvacet duelů, ve kterých posbíral padesát šest bodů a drží pátou pozici Východní konference. Obrana Čeljabinsku navíc patří k nejlepším defenzívám v celé lize. V posledních duelech traktor přerušil sérii proher a dvakrát v řadě se radoval z vítězství!

    Poslední tři zápasy

    Čeljabinsk – Podolsk 3:2
    Čeljabinsk – Jaroslavl 3:1
    Čeljabinsk – Dynamo Moskva 1:2 v prodloužení
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z Kontinentální hokejové ligy. Společně se dnes zaměříme na duel mezi Dinamem Minsk a Traktorem Čeljabinsk. Souboj startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Černikov, 38. Kručinin (Kolcov, Szczechura)


    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gotovec, Korobov, Gragnani, Chenkel, Šinkevič – Pavlovič (C), Ellison, Gavrus – Matěruchin, Kovyršin, Klinkhammer (A) – An. Stěpanov, N. Komarov, Drozd – Ambožejčik, Kulakov (A), Kitarov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (A), Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šarov, Pestunov (A), Roy – Peňkovskij, Mošarov, Šolochov – Gubarev.

    Rozhodčí: Kulakov, Ovčinikov – Maitak, Pronškij

    Diváci: 13 822
    bahis siteleri