Letňany – Kladno 5:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Havířov 8:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 4:1 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Úterý 29.11.2016, 15:35Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    46:15
    Letňany právě vstřelily branku!
    Jenže tento stav vydržel pouhých 23 vteřin, Letňany jdou do vedení 5:3! Tohle Kladenské hodně zamrzí. Brankář Martin Altrichter sice zneškodnil dvě dobré příležitosti Letňan, ale na dorážku DOMINIKA DANOVA byl již krátký. Domácí forvard bez problémů trefil poloodkrytou klec! Asistence: Adam Bílek a Petr Kocík.
     
    45:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A opět máme zaděláno na drama, neboť Rytíři upravují na rozdíl jednoho gólu! Hned po vhazování ponechával rozhodčí Kladnu výhodu, ale VOJTĚCH SVOBODA vypíchl puk pod gólmanem a ten skončil v brance. Asistence: Vojtěch Tržil.
     
    40:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí tým si znovu bere dvougólové vedení na svoji stranu! KAREL KLIKORKA vystřelil z mezikruží zpoza hráče nad betony brankáře Altrichtera, který neměl zrovna nejlepší výhled. Nejlepší možná věc pro Letce, která se mohla stát v úvodu třetí třetiny! Asistence: Dominik Danov.
     
    36:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři z Kladna využívají přesilovou hru a snižují! VÁCLAV VEBER si od modré čáry sjel do lepší střelecké pozice a ze středu tvrdou ranou do šibenice upravil na rozdíl jediné branky. Asistence: Patrik Šmatlák.
     
    22:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Obránce domácího týmu LUKÁŠ PREBSL využívá přesilovou hru střelou od modré čáry! Letňany tak odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: Lukáš Rousek a Tomáš Fabiánek.
     
    19:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    Pražský celek si po zásluze bere jednobrankové vedení gólem do šatny! MARTIN GEBELL dotáhl tlak domácího mužstva v branku na 2:1 povedenou střelou z úhlu. Asistence: Lukáš Rousek a Milan Antoš.
     
    16:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení, máme srovnáno! Do samostatného úniku se dostal ONDŘEJ BLÁHA, který překonal Petra Hamalčíka v letňanské brance a upravil stav zápasu na 1:1. Asistence: Adam Kalaj.
     
    12:19
    Letňany právě vstřelily branku!
    A máme tu první branku v utkání, tohle bylo pěkně provedené přečíslení. Tomáš Fabiánek nahrál na Lukáše Rouska, který už byl ve střelecké pozici. Celou akci ale vylepšil přihrávkou na PETERA EG LARSENA, který bez problémů zvedl kotouč nad beton gólmana Martina Altrichtera! Asistence: Lukáš Rousek a Tomáš Fabiánek.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Larsen (Rousek, Fabiánek), 20. Gebell (Rousek, Antoš), 23. Prebsl (Rousek, Fabiánek), 41. Klikorka (Danov), 47. Danov (Bílek, Kocík) – 17. O. Bláha (Kalaj), 37. Veber (Šmatlák), 46. Svoboda (Tržil)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Pařík) – Klikorka (A), Gebell, Prebsl, Antoš, Lytvynov – Nárovec, Pinkas, Kocík, Fabiánek (C), Soukup, Bílek, Danov, Larsen, Rousek, M. Jelínek.
    Rytíři Kladno: Altrichter (Jiroušek) – Veber (A), Zich, Šmatlák, Haspeklo, Müller (A) – Penc, Frimel, Svoboda, Tržil, M. Bláha, O. Bláha, Husarik (C), Rendla, Š. Jelínek, Kalaj, Kouba.

    Rozhodčí: Pilný – Kis, Čížek.

    Diváci: 71
    bahis siteleri