Vítkovice – Ne 6:3 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:3 (1:2, 3:1, 2:0)
Ne
Úterý 29.11.2016, 18:10 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 3. kolo
    55:08 Zuzana HALFAROVÁ - 6:3
     
    55:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí vedou o tři branky! ZUZANA HALFAROVÁ předvedla svůj důraz, obrala soupeřku o míček a jednoruč jej poté poslala pod gólmankou Červovou do sítě. Bez asistence.
    41:49 Kamila PALONCYOVÁ - 5:3
     
    41:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické hráčky opět unikají na dvoubrankový rozdíl. Zpoza branky přihrávala Šponiarová, na míček si naběhla KAMILA PALONCYOVÁ a pohotově trefila odkrytou část branky. Asistence: Zuzana Šponiarová.
    36:33 Denisa BILLÁ - 4:3
     
    36:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Máme zase sníženo. Na levé straně měla hodně volného prostoru DENISA BILLÁ, potáhla míček a křížnou ranou propálila Vávrovou. Asistence: Eliška Machková.
    26:13 Klára KOCIÁNOVÁ - 4:2
     
    26:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je to o dvě branky, nápor domácích skončil nahozením ze střední vzdálenosti a míček nakonec skončil u tyčky gólmanky Červové. Gól je připsán KLÁŘE KOCIÁNOVÉ, která právě nahazovala. Asistence: Veronika Enenkelová.
    23:00 Anna NIEMCOVÁ - 3:2
     
    23:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A domácí už vedou. Martináková vybojovala v útočném pásmu míček, přihrála do druhé vlny a ANNA NIEMCOVÁ pálila do odkryté branky. Asistence: Natálie Martináková.
    22:42 Katarina KLAPITOVÁ - 2:2
     
    22:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je srovnáno na 2:2! Z rozehrávky standardní situace z pravé strany nabila Šupáková KATARÍNĚ KLAPITOVÉ a ta ranou z první překonala Červovou. Skvělá oslava dvaadvacátých narozenin střelkyně! Asistence: Ivana Šupáková.
    19:39 Eliška MACHKOVÁ - 1:2
     
    19:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A je tu gól do šatny. Od mantinelu přihrála Košturiáková a ELIŠKA MACHKOVÁ poté táhlou střelou překonala Vávrovou – 1:2.
    12:39 Dominika KUBIŠOVÁ - 1:1
     
    12:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Bobotová poslala vzduchem přihrávku přes celé hřiště, DOMINIKA KUBIŠOVÁ si jej zpracovala a z otočky jej napálila za brankářku Vítkovic. Asistence: Viktória Bobotová.
    04:41 Michaela ŠPONIAROVÁ - 1:0
     
    04:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky jdou do vedení. Po akci po levé straně poskakoval míček u brankoviště, jako první se k němu dostala MICHAELA ŠPONIAROVÁ a zblízka jej dorazila do sítě. Asistence: Katarína Klapitová.

    Aleš Pur


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. M. Šponiarová (Klapitová), 23. Klapitová (Šupáková), 23. Niemcová (Martináková), 27. K. Kociánová (Enenkelová), 42. Paloncyová (Z. Šponiarová), 56. Halfarová – 13. Kubišová (Bobotová), 20. Machková (Košturiáková), 37. Billá (Machková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Š. Vávrová (Velčovská) – Klapitová, Theimerová, Mandátová, Halfarová, Hložánková, Niemcová, Černá – Ratajová, M. Šponiarová, Enenkelová – Paloncyová, Šupáková, Husková – K. Kociánová, Pantělejevová, Z. Šponiarová – Ferenčíková (C), Martináková.
    Ne: Červová (Christiánová) – Hermanová, Boľová, Billá, Skořepová, Bobotová, Machková, Kleinová – L. Pilíková, Sádková, Procházková – Steinbachová, Surá, Kubišová – Košturiáková, Čapková (C), Zabavská – Polívková.

    Rozhodčí: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč

    Diváci: 169
    bahis siteleri