Granada – Sevilla 2:1 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 1:1 (kon.) | Leganés – Villarreal 0:0 (kon.)
Atlético – Espanyol 0:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
1:1 (0:0)
Real Madrid
Sobota 03.12.2016, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Sergio Ramos (REA) - 1:1
     
    90
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real je na nohou. Navas běží za svými spoluhráči, protože se zdá, že tohle El Clasico neskončí výhrou ani jednoho z rivalů, tudíž remízou. Javier Mascherano nejprve fauloval soupeře, dostal žlutou kartu. Luka Modrič poslal do vápna Barcelony přesný centr na přední tyč, kde na hranici malého vápna srovnal tenhle duel SERGIO RAMOS! A ono vést ligu o šest, nebo o tři body, to je obrovský rozdíl!
    53. Luis Suárez (BAR) - 1:0
     
    53
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak jsme se dočkali prvního zásahu mezi tři tyče v tomto El Classicu. Do vedení jdou hráči Luise Enriqueho. Lionel Messi začal akci Barcelony, která byla zastavena faulem Varana na Neymara. K míči se postavil právě Neymar a Messi. Snad poprvé v zápase to na sebe vzal při standardní situaci Brazilec. LUIS SUARÉZ se dobře zorientoval v souboji s již zmiňovaným francouzským obráncem Varanem a hlavou překonal Navase v brance Realu Madrid! Následovalo obětí střelce branky a muže, který má asistenci na první trefě duelu mezi Barcelonou a Realem Madrid, hraném na Nou Campu! 1:0!

    Vít Muzikář

    Branky: 53. L. Suárez (Neymar) – 90. Ramos (Modrić)

    Karty:   29. Neymar (BAR), 75. L. Suárez (BAR), 84. Busquets (BAR), 89. Mascherano (BAR) – 14. Isco (REA), 80. Carvajal (REA)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 19:14.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Mascherano, Alba – Rakitić (60. Iniesta), Busquets, A. Gomes (78. Arda Turan) – Messi (C), L. Suárez, Neymar (88. Denis Suárez).
    Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Alcácer, Digne, Umtiti.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Kovačić (86. Díaz) – L. Vázquez, Isco (66. Casemiro), Ronaldo – Benzema (78. Asensio).
    Náhradníci: Casilla – Pepe, Nacho Fernández, James Rodríguez, Casemiro, Díaz, Asensio.

    Rozhodčí: Gómez – Cebrián, Núñez (všichni Španělsko)
    bahis siteleri