Panthers – Olomouc 5:3 (kon.) | Liberec – Bohemians - NE 4:7 (kon.) | Ostrava – Chodov 4:8 (kon.)
konec
Panthers Praha
5:3 (1:0, 2:0, 2:3)
FBS Olomouc
Sobota 03.12.2016, 16:00 • STODOLA Aréna Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 13. kolo
     
    34:10
    Šance pro Olomouc přeci jen přichází. Lamková (PAN) v rohu dohrála soupeřku, která je nyní v péči lékařů, a dostává dvouminutový trest.
     
    16:28
    Grufíková (OLO) se vrací v krátkém sledu opět na trestnou lavici. Tentokrát je vykázána za hru na zemi. Nutno podotknout, že to je hodně přísné vyloučení a není divu, že po právu teď kroutí hlavou na trestné lavici .
     
    14:29
    Petra Grufíková (OLO) musela nuceně zastavit útok Panthers a pomohla si sekáním. Dostává tak dvě minuty, i když na trestné lavici tomu stále nechce uvěřit.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 15. Lochmannová (T. Burdová), 23. Tomaščinová (Škopánová), 24. Lochmannová, 48. Lamková (Bedleková), 54. Kylarová (Bedleková) – 44. P. Grufíková (Sklenářová), 52. P. Grufíková (Zamazalová), 55. P. Grufíková (Reimerová)


    Panthers Praha: Topolová (Horňáková) – T. Burdová, Kučerová, Baráková, Kalinová, Klvaňová, Fabiánová, Škopánová, Šusterová (C) – Lochmannová, Lamková, Slaná – Tomaščinová, Bedleková, Kylarová – Krauskopfová, A. Nováková.
    FBS Olomouc: Kluzová (Králová) – Stiskálková, Peterková, Václavíková, Mondeková – P. Grufíková (C), Reimerová, Pavlíková – Zamazalová, Mošťková, Sklenářová.

    Rozhodčí: Michaela Konečná, Veronika Wienerová
    bahis siteleri