Carolina – Tampa 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 3:4 (po pr.) | Nashville – Philadelphia 2:4 (kon.)
Chicago – Winnipeg 1:2 (kon.) | Calgary – Anaheim 8:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 1:2 (po pr.)
po prodl.
New York Islanders
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pondělí 05.12.2016, 00:05 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Barclays Center v New Yorku sledovalo 13 789 diváků se s vámi loučím. U další on-line přenosů na shledanou. (02:48:08)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    New York Islanders

    Jaroslav Halák 30 zák., 4 góly, 88.2%

    Detroit Red Wings

    Petr Mrázek 32 zák., 3 góly, 91.4%
    Tomáš Jurčo 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:10
    Tomáš Tatar 0+2, 1 střela, čas na ledě 17:51
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Mike Green (DET) 2+0
    2. Danny DeKeyser (DET) 1+0
    3. Johnny Boychuk (NYI) 1+0
     
    Utkání je tedy u konce a druhý bonusový bod získávají hosté z Detroitu. Ti sice v úvodu utkání prohrávali, ale následně otočili vývoj zápasu a soupeře už ani jednou nepustili do vedení. Sami naopak na začátku třetí části a tak v 54. minutě vedli, avšak nakonec museli rozhodnout až v prodloužení. To trvalo jen 61 vteřin, neboť Danny DeKeyser využil přečíslení tří na dva a po přihrávce od Tatar rozhodl krásnou ranou.

    Střely na bránu

    NYI – 35 (10, 11, 14, 0)
    DET – 34 (8, 11, 13, 2)
     
    Konec zápasu.
    61:02 Danny DEKEYSER - 3:4
     
    61:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využili propadnutí jednoho z hostů, dostali se do přečíslení a rozhodují! Tomáš Tatar táhl útok po pravé straně, počkal si na dojíždějícího DANNYHO DEKEYSERA a ten posléze z levého kruhu trefil horní část Halákovy brány. Slovenský gólman na tuto ránu nemohl reagovat. Asistence: Tomáš Tatar, Henrik Zetterberg
     
    60:54
    Na druhé straně zastavil Halák tvrdou dělovku od modré čáry a Tavares posléze neuspěl s dalším výpadem.
     
    60:24
    John Tavares se dostával do první větší šance prodloužení, ale Nielsen se včas vrátil a výrazně tak pomohl Mrázkovi.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani třetí třetina nepřinesla rozuzlení a jde se do prodloužení. Hosté sice po dvou periodách vedli, nicméně Johnny Boychuk v úvodu třetí část srovnal a utkání pomalu mířilo do závěrečné části. Detroitu následně nebyl uznán gól Greena, avšak v čase 53:06 už se mohl radovat Henrik Zetterberg, který využil dobrou přihrávku Ericssona. Ani tato branka ale nybla poslední, neboť o dvě minuty 33 vteřin později přišel s vyrovnáním Josh Bailey. Následuje tedy pětiminutové prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:37
    Poslední minuta třetí třetiny je zatím hodně nepovedená. Na obou stranách vidím hromadu nepřesností, po kterých už se zřejmě nedočkáme zakončení.
     
    59:03
    Zakázané uvolnění v podání hostujícího Detroitu. Pro změnu je tady buly před Mrázkem a detroitský kouč Blashill si bere oddechový čas.
     
    58:37
    Slabé nahození od modré čáry si Halák v pohodě uhlídal a schoval puk v lapačce. Vhazuje se po levici slovenského gólmana.
     
    58:03
    Na začátku 59. minuty to zkusil Mike Green, nicméně jeho svižná střela byla sražena do rohu kluziště. Domácí jsou nyní velmi opatrní a vůbec se nevydávají dopředu.
     
    57:29
    Ofenzívu Detroitu pro tento okamžik zastavuje ofsajd. Vhazování se stěhuje do středového kruhu.
     
    56:59
    Až nyní si Halák musel připsat zákrok a navíc se nejednalo o nějaké zajímavější zakončení. Slovenský gólman puk rychle rozehrál.
     
    56:24
    Hosté se nechtějí smířit s vyrovnaným stavem a okamžitě se derou do útoku. Zatím ale všechny střely letěly kolem Halákovy brány.
    55:39 Josh BAILEY - 3:3
     
    55:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak a znovu máme vyrovnáno. Sražená Seidenbergova střela od modré čáry nadělala Mrázkovi problémy, důrazný Tavares puk posunul před odkrytou bránu a JOSH BAILEY už měl poté velmi jednoduchou pozici. Asistence: John Tavares, Dennis Seidenberg
     
    54:53
    Po delší době se do útočného pásma prodrali i domácí. Chimerovo nahození z pravé strany letělo pouze k mantinelu, další pokus od modré byl sražen.
     
    54:08
    Další střeleckou pozici si v dresu Detroitu vypracoval Vanek. Následné zakončení rakouského hokejisty však nemířilo mezi tři tyče, neboť bylo sraženo.
    53:06 Henrik ZETTERBERG - 2:3
     
    53:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tentokrát už jdou hosté opravdu zpátky do vedení. Po dobrém napadání šel kotouč po mantinelu až na modrou čáru, kde stále Jonathan Ericsson. Švédský obránce chytře nestřílel na bránu, ale prudkou přihrávkou puk nabízel na teč HENRIKU ZETTERBERGOVI, jenž takovou nabídkou nepohrdl a šikovně touš usměrnil do sítě. Asistence: Jonathan Ericsson, Tomáš Tatar
     
    52:58
    Hosté velmi aktivně přistupují k soupeřům a napadáním nakonec získali kotouč. V útočném pásmu tak mohou rozjet zajímavější kombinaci.
     
    52:16
    Dobrou pasáž Detroitu ukončuje Drew Miller, který puk poslal do Halákovy lapačky. Tento zákrok následně přinesl komerční přestávku.
     
    52:01
    A nyní byli hosté ještě o pár centimetrů blíže k vedoucímu gólu. Tomáš Tatar však svižným zakončením trefil jenom tyč!
     
    51:52
    Jaroslav Halák teď neudržel tvrdou střelu od modré čáry a po zmatcích před bránou se o dorážku postaral Mantha! Puk proskákal jen těsně vedle tyče.
     
    50:58
    Hra se rychle přelévá ze strany na stranu. Především domácí se ale jen zřídka dostávají do zajímavějších střeleckých pozic.
     
    50:21
    Frans Nielsen se do Barclays Center po letním přestupu mohl vrátit gólem, avšak střelou z levého kruhu trefil jen Halákův beton.
     
    49:51
    Vhazovalo se sice v pásmu Detroitu, ale nyní už je kotouč znovu až před Halákem. Pod kontrolou však puk mají přeci jenom domácí.
     
    49:19
    Zetterberg dobře z otočky vypálil a Miller puk navíc tečoval těsně před Halákem. Slovenský gólman teď domácí zachránil!

    Davide, vítej v rodině #CCM ☺️???????????? #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    48:54
    Aktivitou teď v pásmu soupeře hýřili hokejisté Islanders. Mrázek ale celou akci domácího celku ukončil jistým zákrokem proti střele od modré čáry.
     
    48:27
    Tavares v rohu odzbrojil DeKeysera, ale Strome v obrovské rychlosti neodkázal trefit neposedný kotouč.
     
    47:51
    Domácí ale zůstávají pod tlakem. Tomáš Tatar to šikovně zkoušel bekhendem, nicméně z hranice brankoviště poslal puk vedle brány.
     
    47:17
    Hosté se zdají býti zdravě naštvanými a Zetterberg přispěchal s dalším zakončením. Tentokrát byl Jaroslav Halák pozorný.
     
    46:32
    Detroit vstřelil branku, ale při střele Mikea Greena byl Glendening v kontaktu s Halákem a hostující obránce se tak nemůže radovat z hat-tricku.
     
    46:17
    Z levého kruhu to nyní zkoušel Casey Cizikas, ale Mrázek byl u tyče včas a bez potíží zasáhl. Po komerční přestávce se bude vhazovat poblíž jeho pravice.
     
    44:27
    Hra se hodně rychle přesunula na druhou stranu a zahrozit mohl Boychuk. Ani ten ale nepropálil jednoho z host, jenž dobře blokoval.
     
    44:21
    Zřejmě poprvé v zápase se nám do střelecké pozice dostal Ouellet. Hostující obránce ale projektilem trefil pouze blokujícího soupeře.
     
    43:58
    Chimera s Kuljominem se bleskově vydali do útočného pásma, ale přihrávka prvního zmíněného šla přeci jenom příliš daleko čepele ruského hráče.
     
    43:28
    Domácí hokejisté pokračují v ofenzívě. Mrázek ale zatím nemusel řešit případné další přesnější zakončení.
    41:52 Johnny BOYCHUK - 2:2
     
    41:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Teď už ale ani Mrázek nestačil. Bekhendové zakončení Cizikase sice hostující gólman dokázal vyrazit, nicméně poté se puk odrazil k JOHNNYMU BOYCHUKOVI a ten se trefil přesně nad Mrázkův levý beton. Bez asistence.
     
    41:22
    Další výborná šance domácích. Quine si to rychle namířil dopředu a střelou na lapačku ohrozil Mrázka v bráně Detroitu. Český gólman zasáhl.
     
    41:02
    A další zákrok slovenského gólmana. Tentokrát si Halák poradil se svižnou střelou Dannyho DeKeysera.
     
    40:54
    Na druhé straně to zkusil Henrik Zetterberg. Jeho pokus záhy po přechodu do útočného pásma však Halák vyrazil pravým betonem.
     
    40:12
    Velmi dobrý začátek třetí třetiny pro Islanders. Rychlou akci zakončoval Strome, ale puk šel z jeho čepele přeci jenom trochu vedle brány.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:54.
     
    Také druhá třetina je minulostí a tentokrát už jsou spokojenější hosté. Ty sice ve 26. minutě zachránila tyč a ve 32. minutě skvělým zákrokem Mrázek, ale jedinou branku třetiny nakonec obstaral právě Detroit. Ve 35. minutě totiž Vanek využil fatální chyby soupeře a volný Mike Green trefil svůj druhý gól v utkání. Před třetí části jsou tedy ve vedení Rudá křídla!

    Střely na bránu po 2. třetině

    NYI – 21 (10, 11)
    DET – 19 (8, 11)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Nakonec to byl ale Halák, který musel zasahovat. Po nejistém zákroku levým betonem se puk odrazil do volného prostoru, ale nikdo z hostů na to nereagoval.
     
    39:40
    V závěru třetiny se ještě do šance mohou dostat domácí hokejisté. Po icingu se totiž bude vhazovat v blízkosti Petra Mrázka.
     
    39:13
    Až Ericsson nyní obstaral aspoň nějaké zakončení. Střelou od modré čáry ale Halákovu bránu vůbec netrefil.
     
    38:40
    Hosté se po několika nevýrazných minutách dostali do útočného pásma. Kombinací podél mantinelu se ale nakonec sami vyhnali do neutrální zóny.
     
    37:56
    Stále nesledujeme příliš záživný hokej. Na obou stranách je k vidění velké množství nepřesností a to je zřejmě také důvodem toho, proč jsou tyto celky na dně Východní konference.
     
    37:29
    Domácí forvard si teď vůbec nevšiml Nelsona, jenž byl v souboji u mantinelu a výsledkem je tedy ofsajd.
     
    36:57
    Ofenzíva domácího týmu je v posledních desítkách vteřin poněkud jalová. Prakticky každá akce končí hned po přechodu do útočného pásma.
     
    36:03
    Islanders by jistě rádi srovnali ještě v druhé třetině, ale jejich další útok zastavuje postavení mimo hru. Po něm je tady komerční přestávka.
    34:40 Mike GREEN - 1:2
     
    34:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hosté radují! Fatální rozehrávku Seidenberga totiž vystihl Thomas Vanek, jenž si všiml najíždějícího MIKEA GREENA a ten po obdržení kotouče v pohodě zakončil do odkryté části brány. Jaroslav Halák se opět nestihl přesunout. Asistence: Thomas Vanek
     
    33:42
    Po Manthově akci se hosté drží v útočném pásmu. Další nebezpečnější střela ale zatím nepřichází.
     
    33:25
    Mantha předvedl skvělý manévr, nicméně z hranice brankoviště už zakončoval pouze do Hálaka! Každopádně to byla jedna z nejlepších akcí zápasu.
     
    32:55
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání Islanders končí ofsajdem. Hra je teď poměrně často přerušována.
     
    32:43
    Krátká pasáž nepřesností končí slabým nahozením z poměrně velkého úhlu. Kotouč si to navíc namířil do ochranné sítě.
     
    31:55
    Už už se zdálo, že hosté budou moct do přečíslení, ale Vanekovi se po lehkém kontaktu s kotoučem zlomila hokejka.
     
    31:26
    Skvělý zákrok Petra Mrázka. Ladd dobře pálil z mezikruží, ale puk se ještě odrazil před Stromea. Ten okamžitě ve vzduchu plácl do kotouče, nicméně Mrázkova lapačka byla připravena.
     
    30:43
    Je tady další přerušení hry a to znamená komerční přestávku. Ještě před ní ale tvrdě pálil Seidenberg, jenž však bohužel pro domácí nemířil přesně.
     
    30:18
    Po velmi dlouhé době se nám připomněl Brock Nelson. Domácí forvard se vydal na okružní jízdu útočný pásmem, ale přihrávkou na zadní tyč nikoho nenašel.
     
    29:48
    Detroit se pokusil přispěchat s dalším ofenzivním výpadem, ale rychlý přechod přes střední pásmo byl poněkud nepovedený.
     
    29:11
    Solidní šance hostujícího celku. Nyquist však bekhendem z hranice brankoviště rozvlnil jen boční síť a Vanek následně zblízka trefil pouze Haláka.
     
    28:58
    Vanek nejprve střílel mimo tři tyče a Gustav Nyquist se poté za každou cenu snažil protlačit puk kolem tyče Halákovy brány. Neuspěl!
     
    28:46
    Dennis Seidenberg vůbec nevěděl, co s kotoučem a tak ho poslal na zakázané uvolnění. těžko říct, zda to byla dobrá volba.
     
    27:54
    Konečně to ze strany Detroitu vypadalo nadějněji. Zetterberg však přihrávkou od zadního mantinelu nenašel čepel některého spoluhráče.
     
    27:07
    Jeden z hostů si u pravého kruhu pomalu chystal kotouč na střelu, avšak Sheahan mu dobře sáhl do příprav a znemožnil tak případné zakončení.
     
    26:34
    Danny DeKeyser využil rychlého přechodu do útoku a znovu se mu podařilo zaměstnat Haláka. po jeho zákroku je ohlášena komerční přestávka.
     
    26:23
    Po dlouhé době se hosté s kotoučem dostali před Haláka, nicméně ten si připsal jeden pohodový zákrok a teď už je puk znovu v pásmu Detroitu.
     
    25:46
    Dobře postavený Andrew Ladd tečoval Seidenbergovo nahození od modré čáry a puk se otřel o tyč Mrázkovy brány.
     
    25:11
    Nepřesná střela Calvina de Haana se odrazila k Mrázkově tyči a hostující gólman puk schovává pod lapačkou.
     
    24:51
    Islanders ale přesto zůstávají v ofenzívě. Detroit se pořád ne a ne dostat do pásma soupeře.
     
    24:33
    Nyní již domácí kapitán pálil a Mrázek musel rychle na led. Střelu z vrcholu pravého kruhu však nakonec bez větších problémů vyrazil.
     
    23:59
    John Tavares se dobře prodírá přes soupeře, avšak na pravém kruhu nemá prostor na zakončení.
     
    23:29
    Halák se teď zapojil do rozehrávky domácího celku, nicméně svým spoluhráčům moc nepomohl. Kotouč stále zůstává v pásmu New Yorku.
     
    22:58
    Domácí se dostali k puku po souboji za vlastní bránou, nicméně jejich další akce skončila už na útočné modré čáře.
     
    22:33
    Ani ze strany Ostrovanů ale předváděná hra není zrovna dokonalé. Nyní se domácí zmohli pouze na nahození kotouče ze středního pásma.
     
    21:56
    Detroit se zatím v této třetině nedostal do útočného pásma. Islanders soupeře opravdu k ničemu nepouštějí.
     
    21:16
    Až nyní si Petr Mrázek připsal úspěšný zákrok, když zlikvidoval slabší bekhendové zakončení z pravé strany.
     
    20:38
    Domácí měli trochu aktivnější vstup do druhé třetiny. Ani jedna střela však zatím neprošla až na Mrázka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 1:03.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu je tedy u konce a týmy jdou do kabin za vyrovnaného stavu. Vstup do zápasu měli lepší hosté, ale Tatar v úniku neuspěl a proto přišel trest. Anders Lee si v 6. minutě dobře sjel před bránu a střelou do odkryté klece zužitkoval výbornou přihrávku Cala Clutterbucka. Další šanci domácích měl Tavares, nicméně ve 13. minutě přišlo po rychlém ataku hostů vyrovnání. O branku na 1:1 se v dresu Detroitu postaral obránce Mike Green. Právě Green tedy určil aktuální podobu skóre.

    Střely na bránu po 1. třetině

    NYI – 10
    DET – 8
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Hosté drží puk poblíž vlastní brány a zdá se, že v této třetině už nehodlají rozjet další ofenzívu.
     
    19:23
    První třetina se nám postupně dostala do poslední minuty. Mrázek pouze vyrazil dělovku Leddyho, ale poté mohl zůstat v klidu, neboť Clutterbuck se po puk natahoval marně.
     
    18:38
    Detroitu se nepovedl kombinační přechod do pásma Islanders a proto následně hosté zvolili nahození. Ani to neslavilo úspěch.
     
    17:45
    Rychlý ofenzivní výpad domácího celku přinesl střelu Alana Quina. Mrázek toto zakončení z levé strany v pohodě zastavil.
     
    17:32
    Jaroslav Halák si připisuje další zákrok, neboť si poradil i s nevýrazným pokusem Thomase Vaneka. Přichází poslední komerční přestávka.
     
    16:51
    Oba týmy se dostala k poněkud rychlejším útokům. Snaha Islanders byla zastavena hned za modrou čárou, Halák na druhé straně zneškodnil zakončení jednoho z hostů.
     
    16:28
    Nepovedený přechod do útočného pásma v podání Ostrovanů znamená zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Jaroslava Haláka.
     
    15:45
    Další zakončení obstaral Tomáš Jurčo. Pozorný byl ale Seidenberg, jenž puk srazil mimo tři tyče.
     
    15:33
    V pásmu soupeře se pro změnu nacházejí hosté. Mike Green se pokusil navázat na gólovou střelu, nicméně pokusem od modré čáry tentokrát ani neprostřelil hradbu těl před sebou.
     
    14:48
    Párkrát se domácím nepovedl přechod do útoku. Cizikas sice za Mrázkem na chvíli získal kotouč, avšak okamžitě byl odzbrojen pozornou defenzívou Detroitu
     
    13:57
    Nyní ale rozjetý Jason Chimera dostal přihrávku napravo, okamžitě si to namířil před Mrázka, avšak ten se zakončením mezi betony zjevně počítal.
     
    13:36
    Domácí by si jistě rychle chtěli vzít vedení zpátky, ale zatím se vůbec nedostávají ke kotouči. Detroit hru kontroluje ve vlastním pásmu.
    12:53 Mike GREEN - 1:1
     
    12:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno! Nielsen získal puk ve vlastním pásmu, rychle si to podél mantinelu namířil dopředu a po přechodu do pásma soupeře našel MIKEA GREENA. Ten využil přihrávku přes šíři pásma a bleskovou ranou překonal přesunujícího se Haláka. Asistence: Frans Nielsen
     
    12:28
    Brock Nelson si to z rohu kluziště hezky namířil před Mrázka, ale ten si následné bekhendové zakončení pohlídal. Je tady další komerční přestávka.
     
    11:56
    Po neurovnané pasáži teď hosté uklidňují hru kombinací ve vlastním pásmu. Čeká se totiž na dostřídání obou celků.
     
    11:05
    Hosté v plném počtu.
     
    10:58
    V závěru přesilové hry to ještě zkusil Boychuk. Dělovka domácího beka prolétla jen těsně vedle brány Petra Mrázka.
     
    10:32
    Záhy po vhazování si John Tavares připsal další střelu, nicméně ani tentokrát proti Mrázkovi neuspěl. Hosté puk posléze dostali do neutrální zóny.
     
    09:36
    Po dalším nahození od modré se puk zjevil na holi Johna Tavarese, avšak jeho zakončení u tyče skončilo na Mrázkově betonu!
     
    09:08
    Domácí hokejisté tedy hrají přesilovou hru a začínají ji solidně. Tvrdou střelu od modré čáry musel likvidovat až Petr Mrázek.
     
    09:05
    Steve Ott (DET) si našel Tavarese, ale odměnou mu byla jen šarvátka s Travisem Hamonicem (NYI). Oba kohouti dostávají pětiminutový trest za bitku, Ott navíc dvouminutový za faul loktem a Hamonic ještě k pěti minutám další dvě za vyprovokování bitky a deset minut osobního trestu. Dalším vyloučeným je pak Drew Miller (DET), který trefil otloukánka Tavarese vysokou holí.
     
    08:48
    Komerční přestávka je minulostí, ale ani po ní kombinace Detroitu nebyla ideální. Zakázané uvolnění vrací hru před Mrázka.
     
    08:41
    Domácí přenesli hru do pásma soupeře, nicméně sražená finální přihrávka vylétla až do ochranné sítě. Následuje komerční přestávka.
     
    07:23
    Tomáš Jurčo mohl vyrovnat. Slovenský útočník si dobře sjel k bráně, obdržel kotouč, avšak poté střílel z prvního doteku jen vedle brány.
     
    07:08
    Detroit je po Leeho brance značně otřesen a nemůže se prodrat přes střední pásmo. Vstup do zápasu v podání hostů přitom nevypadal vůbec špatně.
     
    05:33
    Do další nadějnější šance se dral domácí Quine, nicméně tentokrát zapracovala defenzíva Detroitu o poznání lépe. Mrázek nemusel zasahovat.
    05:16 Anders LEE - 1:0
     
    05:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující gólman si ještě ani pořádně nesáhl na kotouč a už ho loví ze své klece. Poměrně nenápadná akce na pravé straně vyústila v Cizikasovu prostrkávačku na Clutterbucka, jenž ještě z blízkosti brány přihrával spoluhráči. Byl to nakonec ANDERS LEE, který si našel bekhendovou nabídku Clutterbucka a v pohodě zakončil do odkryté brány. Mrázek byl bez šance. Asistence: Cal Clutterbuck, Casey Cizikas
     
    04:26
    Na Mrázka teď letěly dvě zajímavé rány od modré čáry. Ani jedna však českého gólmana příliš neohrozila a Islanders musí zpátky do neutrální zóny.
     
    03:57
    Hosté nyní vůbec neměli prostor na založení ofenzívy. Nakonec tedy jejich snaha vyústila pouze ve vysoké nahození od červené čáry.
     
    03:23
    Až nyní si prostor dobrým pohybem udělal Anthony Mantha, nicméně jeho pokus letěl pouze do Halákovy náruče.
     
    02:57
    Svěřenci Jeff Blashilla kotouč vrátili až k Halákovi. Další zakončení ale zatím nepřichází.
     
    01:58
    Další ofenzivní akce Detroitu nepřinesla nic moc zajímavého. Vanekova rána skončila jen na chráničích Travise Hamonica.
     
    01:23
    Hosté jsou v prvních minutách o něco aktivnější. Přesto se ale nyní hraje především ve středním pásmu.
     
    00:43
    Velká šance Detroitu! Zapomenutý Tomáš Tatar dostal dlouhou přihrávku, šel sám na Haláka, ale svého reprezentačního kolegu střelou na vyrážečku nepropálil.
     
    00:26
    Domácí se ale poměrně rychle vymanili z vlastního pásma a Ladd obstaral první zakončení. Rána z pravé strany ale byla zablokována.
     
    00:07
    Vstup do zápasu v podání Islanders není zrovna oslnivý. Zakázané uvolnění a Detroit na led posílá čerstvou formaci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne tradičně o pár minut později.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), B. Nelson – Ladd, R. Strome, Prince – N. Kuljomin, Quine, Chimera – Lee, Cizikas, Clutterbuck.

    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Lashoff – Tatar (C), Zetterberg, Mantha – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Nielsen, Glendening – D. Miller, Sheahan, Ott.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Justin St. Pierre – Tony Sericolo, Steve Miller.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    New York Islanders

    Jaroslav Halák

    Detroit Red Wings

    Petr Mrázek
    Tomáš Jurčo
    Tomáš Tatar
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    15.2.2016 NY Islanders – Detroit 4:1
    6.2.2016 Detroit – NY Islanders 5:1
    26.1.2016 NY Islanders – Detroit 2:4
    29.3.2015 NY Islanders – Detroit 5:4
    31.1.2015 Detroit – NY Islanders 4:1
     
    DETROIT RED WINGS

    Ani hosté na tom nejsou ideálně a navíc je hodně sráží rozsáhlá marodka. Tým, který by rozhodně měl patřit na pozice zajišťující playoff se nachází až na 13. místě Východní konference a na poslední Islanders má pouze tříbodový náskok. Detroit navíc aktuálně prohrál hned tři z posledních čtyř utkání a venku dokonce Rudá křídla v řádné hrací době vyhrála dosud jen jeden zápas.

    Posledních pět zápasů

    4.12.2016 Pittsburgh – Detroit 5:3
    2.12.2016 Detroit – Florida 1:2 pp.
    30.11.2016 Detroit – Dallas 3:1
    27.11.2016 Detroit – Montreal 1:2 pp.
    26.11.2016 New Jersey – Detroit 4:5 pp.

    Kanadské bodování týmu

    Henrik Zetterberg 17 (5+12)
    Frans Nielsen 14 (6+8)
    Mike Green , Gustav Nyquist 14 (4+10)
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Domácí hokejisté zatím vůbec nemají loňskou formu a potácejí se na dně Východní konference. Momentálně sice Ostrované mají sérii tří vítězství, ale pořád mají pouhých šest výher po řádné hrací době. Na domácím ledě si ale celek z New Yorku nevede vůbec špatně a v tomto ohledu je sedmým nejlepším týmem konference. Největší problémy mají Islanders v ofenzívě, která je na Východě s 59 góly čtvrtou nejhorší.

    Posledních pět zápasů

    2.12.2016 Washington – NY Islanders 0:3
    1.12.2016 NY Islanders – Pittsburgh 5:3
    29.11.2016 NY Islanders – Calgary 2:1 pp.
    25.11.2016 San Jose – NY Islanders 3:2
    24.11.2016 Los Angeles – NY Islanders 4:2

    Kanadské bodování týmu

    John Tavares 18 (6+12)
    Brock Nelson 15 (6+9)
    Josh Bailey 14 (3+11)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:05.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 6. Lee (Clutterbuck, Cizikas), 42. Boychuk, 56. Jo. Bailey (Tavares, Seidenberg) – 13. Green (Nielsen), 35. Green (Vanek), 54. Zetterberg (Ericsson, Tatar), 62. DeKeyser (Tatar, Zetterberg)


    New York Islanders: Halák (Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), B. Nelson – Ladd (A), R. Strome, Prince – N. Kuljomin, Quine, Chimera – Lee, Cizikas, Clutterbuck (A).
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Ouellet, Ericsson, Lashoff – Tatar, Zetterberg (C), Mantha – Nyquist, D. Larkin, Vanek – Jurčo, Nielsen, Glendening – D. Miller, Sheahan, Ott.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Justin St. Pierre – Tony Sericolo, Steve Miller

    Diváci: 13 789
    bahis siteleri