Carolina – Tampa 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Detroit 3:4 (po pr.) | Nashville – Philadelphia 2:4 (kon.)
Chicago – Winnipeg 1:2 (kon.) | Calgary – Anaheim 8:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 1:2 (po pr.)
konec
Calgary Flames
8:3 (1:0, 5:1, 2:2)
Anaheim Ducks
Pondělí 05.12.2016, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Logan SHAW - 8:3
     
    56:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    LOGAN SHAW puk na pravém křídle po odrazu od mantinelu za bránou z ostrého úhlu napálil na Chada Johnsona, kterému kotouč po nepřesvědčivém zákroku mezi betony prošel do sítě.
    56:30 Ryan KESLER - 8:2
     
    56:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Chad Johnson v blízkosti pravé tyče nedokázal puk zastavit po prudké střele Ryana Getzlafa po ledě levým betonem, čehož využil RYAN KESLER a v přesilové hře volný kotouč dorazil do brány. Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
    55:39 Mark GIORDANO - 8:1
     
    55:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tohle je absolutně neuvěřitelné! Ducks propadli na útočné modré čáře a Flames se v oslabení řítili do přečíslení dva na nikoho. MARK GIORDANO si třikrát vyměnil puk s Troyem Brouwerem a poté v blízkosti levé tyče zamířil do odkryté brány – 8:1. Asistence: Troy Brouwer.
     
    55:12
    Shea Theodore se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho pokus po ledě ale Chad Johnson vyrazil levým betonem a připsal si fantastický zákrok!
     
    54:49
    Sam Bennett podruhé v dnešním zápase usedl na trestnou lavici poté, co zahákoval jednoho z hráčů Anaheimu.
     
    51:06
    Michael Frolík si na levém křídle vyměnil puk s Johnnym Gaudreauem a poté si sjel z ostrého úhlu před bránu, kde se mu puk mezi betony Jonathana Berniera propasírovat do sítě nepodařilo!
    45:34 Sean MONAHAN - 7:1
     
    45:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matthew Tkachuk na pravém křídle na modré čáře zachytil vyhození Ducks a Kris Versteeg přihrávkou z ostrého úhlu našel před bránou ze druhé vlny najíždějícího SEANA MONAHANA, který nad pravým betonem Jonathana Berniera zamířil z blízkosti k levé tyči a vstřelil svůj sedmý gól v letošní sezóně NHL. Asistence: Kris Versteeg a Matthew Tkachuk.
     
    43:56
    Jakob Silfverberg se v pravém kruhu pro vhazování nádherně protáhl mezi dvěma hráči Flames do zakončení a nádhernou střelou zápěstím orazítkoval horní tyč brány!
     
    43:45
    Matt Stajan nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jonathan Bernier ale jeho pokus lapačkou výtečně vyrazil a zabránil mu skórovat v oslabení!
     
    41:55
    Ve Scotiabank Saddledome se rozdmýchal pořádný oheň. Jared Boll a Deryk Engelland dostali pět minut za bitku, zatímco Garnett Hathaway menší trest za faul loktem plus desetiminutový trest za nesportovní chování, což znamená, že Anaheim bude mít v úvodu třetí třetiny k dispozici po sérii dvou bitek přesilovou hru.
     
    41:31
    Joseph Cramarossa nenechal tvrdý hit Alexe Chiassona jen tak a okamžitě se do něj po shození rukavic pustil. Domácí útočník schytal několik tvrdých úderů, ale za znělky z filmu Rocky zůstal na nohou! Neskutečný pěstní souboj, který vyzněl pro mstitele.
     
    41:29
    Joseph Cramarossa se ocitl na pravém křídle v postavení mimo hru a Alex Chiasson ho tvrdým, ale čistým hitem poslal k ledu!
    37:32 Dougie HAMILTON - 6:1
     
    37:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Matt Stajan přihrávkou zpoza brány předložil puk DOUGIEMU HAMILTONOVI, který v pravém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a nádhernou ránou vymetl vzdálenější levý horní roh brány – 6:1. Asistence: Matt Stajan a Garnett Hathaway.
    36:37 Sam BENNETT - 5:1
     
    36:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mikael Backlund bekhendovou přihrávkou z pravého rohu útočného pásma našel před bránou SAMA BENNETTA, který z blízkosti zamířil nad pravým betonem Jonathana Berniera k levé tyči. Flames využili druhou přesilovou hru v řadě a vedou již 5:1! Asistence: Mikael Backlund a Alex Chiasson.
     
    35:00
    Hampus Lindholm dostal dvě minuty za hákování a Calgary má k dispozici další přesilovou hru, přičemž tu poslední dokázal využít.
     
    34:03
    Calgary během 1 minuty a 27 sekund vstřelilo tři góly a výrazně vykročilo za vítězstvím!
    32:55 Matt STAJAN - 4:1
     
    32:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATT STAJAN na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl bez přípravy ke krásné tvrdé střele s příklepem, kterou vymetl vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Dennis Wideman a Garnett Hathaway.
    32:20 Alex CHIASSON - 3:1
     
    32:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sean Monahan v pravém kruhu pro vhazování vypálil po ledě bekhendem na vzdálenější levou tyč a po zákroku Jonathana Berniera pravým betonem se dostal k dorážce ALEX CHIASSON, který poslal puk k levé tyči. Brankář Anaheimu byl tentokrát bezmocný a inkasoval potřetí! Asistence: Sean Monahan a Johnny Gaudreau.
    31:28 Troy BROUWER - 2:1
     
    31:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Kris Versteeg našel přihrávkou přes šířku útočného pásma v levém kruhu pro vhazování Seana Monahana, který skákavý kotouč posílal přesně do levého horního rohu a těsně před bránou ho tečoval TROY BROUWER. Flames využili přesilovou hru a podruhé v zápase vedou, tentokrát 2:1! Asistence: Kris Versteeg a TJ Brodie.
     
    30:41
    Kris Versteeg tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jonathan Bernier vůbec nic neviděl, protože měl zacloněný výhled, nakonec ale dokázal puk zázračně vyrazit!
     
    30:27
    Dennis Wideman šel u mantinelu rychle za pukem a Ryan Garbutt za sekání dostal dvě minuty.
     
    28:16
    Nick Ritchie využil volného prostoru na levém křídle k prudké střele zápěstím, která mířila k přední levé tyči, Chad Johnson ale vytáhl skvělý zákrok a puk pravým betonem vyrazil mimo!
     
    27:38
    Flames vyrazili po levém křídle do nebezpečného protiútoku dva na jednoho, který se Johnny Gaudreau pokusil v blízkosti levé tyče zakončit sám, ani nadvakrát ale výborného Jonathana Berniera překonat nedokázal!
     
    25:09
    Johnny Gaudreau se ocitl před bránou ve slibné brankové příležitosti, jeho střela z blízkosti ale zamířila vedle vzdálenější pravé tyče! To byla velká šance, která zůstala nevyužita.
     
    24:36
    Shea Theodore na levém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu, který byl nepříjemně tečován. Chad Johnson si přesto dokázal poradit a puk vyrazil pravým betonem mimo!
    22:50 Ryan KESLER - 1:1
     
    22:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER mezi kruhy pro vhazování napřáhl z otočky k nádherné střele, kterou vymetl přesně levý horní roh brány – 1:1! Asistence: Jakob Silfverberg a Andrew Cogliano.
     
    19:14
    Sam Bennett dostal v závěru první třetiny menší trest a za držení usedl na trestnou lavici.
     
    18:49
    Ducks po zisku kotouče v podání Ryana Ketzlafa vyrazil po levém křídle do přečíslení dva na jednoho, po kterém přišla nebezpečná střela z pravého kruhu pro vhazování, Jonathan Bernier ale zasahovat nemusel, protože puk zamířil vedle bližšího pravého horního rohu brány!
     
    11:07
    Ryan Kesler usedl na trestnou lavici na dvě minuty za sekání a také Calgary si během první třetiny zahraje první přesilovou hru, kterou na opačné straně ledu Ducks nedokázali využít.
     
    07:28
    Mikael Backlund dostal menší trest za krosček a Anaheim si v polovině osmé minuty zahraje první přesilovou hru.
     
    02:11
    Michael Ferland a Kevin Bieksa se po úvodní brance pustili do bitky a po shození rukavic na led dostali oba dva pětiminutový trest. Nějakou dobu se tak na ledě neobjeví, pěstní souboj ovšem diváky vždy potěší.
    02:09 Johnny GAUDREAU - 1:0
     
    02:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU se zmocnil na vrcholu levého kruhu pro vhazování puku a na první pohled nenápadným nahozením po ledě zamířil vedle levého betonu Jonathana Berniera ke vzdálenější pravé tyči – 1:0. Asistence: Sam Bennett a Alex Chiasson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. J. Gaudreau (S. Bennett, Chiasson), 32. Brouwer (Monahan, Versteeg), 33. Chiasson (Monahan, J. Gaudreau), 33. Stajan (D. Wideman, Hathaway), 37. S. Bennett (Backlund, Chiasson), 38. D. Hamilton (Stajan, Hathaway), 46. Monahan (Versteeg, Tkachuk), 56. Giordano (Brouwer) – 23. Kesler (Silfverberg, Cogliano), 57. Kesler (Getzlaf, Fowler), 57. L. Shaw


    Calgary Flames: Ch. Johnson (Elliott) – D. Hamilton, Giordano (C), D. Wideman, Brodie, Engelland, Jokipakka – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, Monahan (A), Versteeg – S. Bennett, Stajan, Brouwer (A) – Ferland, Hathaway, Chiasson.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Vatanen, Fowler, Manson, H. Lindholm, Theodore, Bieksa – N. Ritchie, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Cramarossa, Vermette, O. Kaše – L. Shaw, Boll, Garbutt.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Brad Watson. Čároví: Shandor Alphonso, Lonnie Cameron

    Diváci: 17840
    bahis siteleri