Jihlava – Kladno 4:3 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:5 (po pr.) | Most – Benátky n/J 3:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Most
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 05.12.2016, 17:30 • ZS Most • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:33
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odpovídají z přesilové hry! ONDŘEJ HAVLÍČEK svou ranou vrací Mostu vedení. Asistence: Kamil Černý a Tomáš Divíšek.
     
    46:40
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní výhodu! Velmi šťastným způsobem teď dostali Benátečtí puk za brankovou čáru. Mikyska nahazoval puk do skrumáže, kde trefil brusli JAKUBA HUSY, od které puk zamířil o tyč za brankovou čáru. Asistence: Josef Mikyska a Petr Kolmann.
     
    24:03
    Most právě vstřelil branku!
    Divíšek si nabruslil s pukem do pásma, nenápadnou zadovkou do jízdy přistrčil Kubinčákovi, který napříč pásmem přihrál na ONDŘEJE HAVLÍČKA, který bleskově vypálil na bližší tyč, kam se Novotnáý nestihl přesunout. Asistence: Vojtěch Kubinčák a Tomáš Divíšek.
     
    19:26
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají gólem do šatny! KAMIL ČERNÝ se napřáhl na vrcholku levého kruhu a střelou na bližší tyč prostřelil Novotného. Asistence: Adam Rulík.
     
    05:20
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají vedení! Dobrou práci za mosteckou brankou teď odvedl , který vybojoval puk a posunul ho mezi kruhy na najíždějícího JOSEFA MIKYSKU, který ranou bez přípravy trefil přesně prostor na vyrážečce Petráska. Asistence: Filip Chlum.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 20. K. Černý (Rulík), 25. Havlíček (Kubinčák, Divíšek), 49. Havlíček (K. Černý, Divíšek) – 6. J. Mikyska, 47. Husa (J. Mikyska, Kolmann)


    HC Most: Petrásek – Kokeš, K. Černý, Šesták, Strejček, Šefl, Hora, Rulík – Havlíček, Divíšek, Kubinčák – Smolka, Alinč, Rod – Řehoř, J. Šimeček, Mical – Trübenekr, R. Veselý.
    HC Benátky nad Jizerou: F. Novotný – Mikliš, Kočí, Kolmann, Husa, Zeleňák, Havlín, Tržický – Hrníčko, J. Mikyska, J. Vlach – Prokeš, Volf, A. Dlouhý – J. Havel, Hrabík, Janele – Wiencek, Ďurač.

    Rozhodčí: Jílek J. – Šperl, Jílek M.

    Diváci: 211
    bahis siteleri