Osasuna – Barcelona 0:3 (kon.) | Real Sociedad – Valencia 3:2 (kon.) | Las Palmas – Leganés 1:1 (kon.)
Real Madrid – La Coruňa 3:2 (kon.)
konec
CA Osasuna
0:3 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 10.12.2016, 13:00Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádhera, co ten kluk předvedl. Něco neskutečného.Sergio Busquets našel svého spoluhráče. LIONEL MESSI obešel tři soupeře, ale s jakou jednoduchostí, jako kdyby snad použil Herkules a přilepil s míč k levé noze, na poslední chvíli tam ještě byli dva hráči Osasuny, ale Argentinec trošku drze poslal míč právě mezi dvěma domácími fotbalisty nad levou rukou Péreze do sítě domácího mužstva. Teď si útočník Barcelony rozebral obranu Osasuny do posledního puntíku. 0:3! Asistence: Sergio Busquets.
    90+2. Lionel MESSI - 0:3
    73. Lionel MESSI - 0:2
     
    73
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá s domácími fotbalisty velice špatně. Barcelona je zkrátka na koni, momentálně hraje v naprostém klidu. Jordi Alba zaznamenal druhou asistenci dnešního odpoledne, dobře zvolil přihrávku pod sebe v době, kdy už byl ve vápně Osasuny, LIONEL MESSI byl osamocený, volný, neměl na sobě nikoho z hráčů domácího celku, takhle nechat volného Messiho...Argentinec zakončoval bez větší námahy z hranice malého vápna, naprosto v poklidu do prázdné branky domácího mužstva, s tímhle nemohl Nauzet Pérez moc co dělat. 0:2! Asistence: Jordi Alba.
    59. Luis SUÁREZ - 0:1
     
    59
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Ale přece jen se hosté z tohoto neustálého tlaku, neustálého obléhání domácí branky prosazují. Lionel Messi na hranici vápna dostal míč křížem na levou stranu, Jordi Alba našel na penaltě zcela volného LUISE SUARÉZE, který zakončoval do prázdné branky. Tahle situace byla hodně zajímavá mohl se klidně mávat ofsajd, ale nestalo se tak. Suaréz se tak prosazuje po El Clasicu i v dalším zápase španělské ligy. Tentokráte na půdě Osasuny. A nyní musí začít outsider zápasu tvořit hru. 0:1. Asistence: Jordi Alba.

    Vít Muzikář

    Branky: 59. L. Suárez (Alba), 73. Messi (Alba), 90+2. Messi (Busquets)

    Karty:   27. Oier (OSS), 53. Márquez (OSS), 85. R. Torres (OSS)


    Držení míče: 19 % : 81 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 1:10. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:6.
    CA Osasuna: N. Pérez – Oier (64. Tano), M. Flaño (C) (46. D. García), Márquez, C. Clerc – de las Cuevas, R. Torres, Čaušić, Berenguer – León, O. Riera (70. Kenan).
    Náhradníci: Fernández – Tano, D. García, Rivière, U. García, Fuentes, Kenan.

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – A. Gomes (76. Rafinha), Busquets, Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Arda Turan (65. Denis Suárez).
    Náhradníci: Cillessen – Rakitić, Denis Suárez, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Digne.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval (všichni Španělsko)

    Diváci: 17 349
    bahis siteleri