Buffalo – Washington 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 1:4 (kon.) | New Jersey – St. Louis 1:4 (kon.)
Minnesota – Edmonton 3:2 (3:2 po s.n.) | Chicago – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
Philadelphia – Dallas 4:2 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
Dallas Stars
Sobota 10.12.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    A jsou z toho poměrně velké tresty. Wayne Simmonds (PHI) dostal pět minut za sekání a k tomu desetiminutový osobní trest. Antoine Roussel dopadl podobně, akorát oněch pět minut dostal za bitku.
     
    57:03
    Jenomže přichází další přesilovka pro domácí. Bellemare zůstal ležet z zadního mantinelu a Tyler Seguin je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    55:06
    Philadelphia ale získává možnost vyrovnat stav utkání. Jamie Oleksiak velmi nepatřičně dohrál u mantinelu Jakuba Voráčka a je vyloučen na dvě trestné minuty za krosček.
     
    52:19
    A situace se z pohledu domácích ještě více komplikuje. Na dvě minuty za hru vysokou holí v útočném pásmu proti Jordiemu Bennovi vyloučen Brayden Schenn.
     
    48:23
    Radko Gudas jde podruhé v tomto utkání na trestnou lavici. Rozhodnutí rozhodčích přišlo celkem pozdě, nic to ale nemění na faktu, že český zadák dostal dvě trestné minuty za držení.
     
    41:55
    Lauri Korpikoski je skutečně vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    36:59
    Chvíli poté je na dvě minuty za podražení vyloučen Tyler Seguin.
     
    27:47
    Brayden Schenn (PHI) i Stephen Johns (DAL) jsou vyloučeni na pět minut za bitku.
     
    21:37
    A nakonec si vynutil další přesilovku. Ivan Provorov je vyloučen za nedovolené bránění Jamiemu Bennovi.
     
    16:39
    Z Lindellova trestu sice zbývá sedm vteřin, Flyers ale pravděpodobně výhoda jednoho muže vydrží. Curtis McKenzie dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    14:46
    Raffl se krátce po vhazování dral za pukem, Esa Lindell jej ale zastavil a jeho dvě minuty za nedovolené bránění jsou první nabídkou přesilovky Flyers.
     
    12:32
    Roussel se pokoušel dostat přes Radka Gudase a jít tak sám na Masona, český obránce jej ale na červené čáře zastavil a dostal dvě trestné minuty za pád pod nohy.
    Branky a nahrávky: 18. B. Schenn (Voráček, Gostisbehere), 57. B. Schenn (Voráček, Streit), 58. B. Schenn (Simmonds, Voráček), 59. Voráček (Giroux) – 8. D. Shore (McKenzie, Cracknell), 51. D. Shore (Roussel, Hamhuis)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – MacDonald, Provorov, Gudas, Streit (A), Gostisbehere, Manning – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Weise, Cousins, Gordon – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Johns, Hamhuis, Oleksiak, Jo. Benn – Spezza (A), Seguin (A), Ja. Benn (C) – B. Ritchie, Faksa, Roussel – Eaves, Eakin, Korpikoski – Cracknell, D. Shore, McKenzie.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Garrett Rank – Tim Nowak, Scott Cherrey

    Diváci: 19 594
    bahis siteleri