Podbrezová – Prešov 1:1 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Myjava – Slovan Bratislava 1:1 (kon.)
Ružomberok – Senica 2:1 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:1 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 10.12.2016, 17:00 • Štadión Spartaka Myjavy • Niké liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, vítam vás pri ďalšom pokračovaní najvyššej futbalovej súťaže Slovenska, Fortuna ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú Spartak Myjava a ŠK Slovan Bratislava.

    V tomto zápase pôjde o súboj tretieho s piatym. Zatiaľ čo hosťujúci Slovan okupuje v súčasnosti priebežnú bronzovú priečku, Myjava na krk dýcha štvrtej Trnave. Zaujímavosťou pritom je, že medzi dnešnými súpermi je napriek malému odstupu v tabuľke až 7-bodový rozdiel, pričom tento fakt hrá v prospech Slovana.

    Ak sa dnes Bratislava chce priblížiť k druhej Podbrezovej, rozhodne by mala zaznamenať plný bodový zápis. Napokon, Slovan cestuje na Kopanice v pozícii favorita, na jeho víťazstvo bol totiž vypísaný kurz pohybujúci sa okolo úrovne 1,8.
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Myjava: Hruška – Machovec, Pavlík, Ostojić, Kóňa – Kolár, Pekár (C), Abrahám, Bílovský – Duga, Kukoľ.
    Náhradníci: Solnička – Mehremič, Černáček, Holiš, Brigant, Sládek, Marček.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Savičevič, Kubík, Soumah, M. Rigo – Morlacchi, Saláta (C), Priskin, Kotula – de Sa, Schet.
    Náhradníci: Krnáč – Rundič, Burnet, Ligeon, Nascimento, Oršula, Šefčík.

    Rozhodca: Glova – Hancko, Chládek – Balko.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali hostia z Bratislavy. Tí sa s loptou okamžite stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ sa pokúsia čo najrýchlejšie presunúť pred bránu Hrušku.
     
    1
    Kornel Saláta popri pokutovom území Slovana na svojich spoluhráčov, tú loptu zachytili však domáci futbalisti. Tí ju ale poslali len za postrannú čiaru, a tak mohli Bratislavčania vhadzovať.
     
    2
    Útočný faul hostí im znemožnil zakončiť, k lopte sa napokon postavil Ostojič. Obranný pilier Myjavy tak bude v pokoji zahrávať štandardnú situáciu.
     
    3
    Do zakončenia sa tlačil Kolár, ktorý si s loptou nabehol do vápna z pravej strany, avšak tam ho dokázal Slovan výborne zdvojiť. Strela tak nemala vážnejšie parametre.
     
    4
    Myjava zatiaľ smerom dopredu aktívnejšia, čo sa snažil dokázať aj Tomáš Kóňa. Ten to skúšal dlhým centrom pred vápno, avšak tam loptu hostia hlavami odvrátili do bezpečnej zóny.
     
    4
    Myjava v prvej zaujímavej šanci, Pekár centroval z nebezpečnej pozície na vzdialenejšiu žrď, kde sa do lopty oprel hlavou Pavlík. Tento pokus síce priestor troch žrdí minul, avšak Slovan celú situáciu mierne podcenil.
     
    5
    Myjava dala gól!
    Tak sa na to pozrime! Defenzívna pasivita Slovana ho napokon vyšla poriadne draho! Krásny center najskôr vyslal Machovec, tú loptu ešte do stredu vápna sklepol Abrahám. Tu už stál voľný ŠTEFAN PEKÁR, ktorý utešenou strelou z voleja prepálil Greifa.
     
    6
    V úvode tak mierne prekvapenie, budeme zvedaví na reakciu Slovana.
     
    7
    Pri lopte bol Kotula, avšak ten vyslal príliš dlhý center na to, aby ešte Slovan niečo smerom dopredu dokázal vymyslieť.
     
    8
    Zaujímavá šanca pre Slovan, prihrávku do stredu vápna však Priskin nečakal, a tak si mladý futbalista loptu ideálne spracovať nedokázal. Schet už následne smerom dopredu nič zaujímavé nevymyslel.
     
    9
    Obrovská šanca pre Slovan, zdalo sa, že je vyrovnané, avšak tá lopta v sieti neskončila! Obetavý Machovec v páde najskôr trafil žrď, lopta sa však vrátila k bránkovej čiare. Machovec zastúpil Hrušku aj druhým skvelým zákrokom, chýbali centimetre a lopta by skončila v bráne!
     
    10
    Po desiatich minútach hry tak stále platí stav 1:0 v prospech Myjavy.
     
    11
    Schet trochu pasívne, Slovan sa zbytočne stiahol na vlastnú polovicu ihriska. Belasí sa ale nepochybne tento fakt pokúsia zmeniť a opätovne sa presunúť pred bránu stráženú Hruškom.
     
    12
    Kubík posúval loptu na ľavú stranu, avšak tam si Slovan celkom nerozumel. Aj preto sa k lopte dostala Myjava a jej spoluhráči budú môcť hru na moment upokojiť.
     
    13
    Obrovská šanca pre Slovan! Soumah sa teraz krásnym sólom predral až do pokutového územia súpera, kde ale mierne stratil stabilitu a loptu si odkopol až za bránkovú čiaru. Na pravej strane sa Soumahovi ukazoval voľný Priskin, ktorý mohol poľahky skórovať.
     
    13
    Žltú kartu dostáva Denis Duga (Spartak Myjava).
     
    14
    Kubík sa po faule Dugu ťažko zdvíhal z hracej plochy, napokon ale bude v poriadku. Slovan tak k vynútenému striedaniu, našťastie, nebude musieť pristúpiť.
     
    15
    Soumah loptu vrátil na polovicu Slovana, odtiaľ budú góly padať s najväčšou pravdepodobnosťou len veľmi ťažko. Každopádne, na strane Myjavy nám chýba aktívnejšie napádanie.
     
    16
    Duo Kolár – Pekár pekne zakombinovalo na polovici súpera, avšak tam bol Slovan s dostatočným počtom hráčov na to, aby domácu Myjavu do väčšej šance nepustil.
     
    17
    František Kubík sa od bránkovej čiary presunul až do bránkoviska, kde k nemu po niekoľkých sekundách pristúpil Kukoľ. Ten vo svojom sklze uspel a loptu poslal do bezpečnej zóny.
     
    18
    Priskin ostal ležať na trávniku, a to až do momentu, kedy po strele Kotulu loptu do rukavíc uchopil Hruška. Ten chvíľu počkal a overil si, či je Priskin v poriadku. Pekný športový moment.
     
    19
    Schet cez Abraháma až na Soumaha, ten ale dnes nepôsobí práve najistejším dojmom. Potvrdil to aj v tejto chvíli, kedy predviedol zbytočnú zasekávačku, ktorou loptu odovzdal len súperovi.
     
    19
    Rohový kop pre Slovan.
     
    20
    Morlacchi loptu posunul Salátovi, ten to zasa skúšal akýmsi strieľaným centrom. Loptu napokon získal Hruška, ktorý si centimetre pod hornou žrďou svojej brány dokázal postrážiť.
     
    21
    Lopta sa odkotúľala až za postrannú čiaru, kde sa pre ňu nik neponáhľal. Napokon bola prisúdená Slovanu, ktorý smerom dopredu nič vážnejšie vymyslieť nedokázal.
     
    22
    Machovcov pokus o center na hranicu vápna, Machovec však stál v záklone a centroval z voleja, táto prihrávka tak bola už vopred odsúdená na neúspech.
     
    23
    Priskin padol v území súpera na trávnik a pískal si pokutový kop, ten sa v žiadnom prípade pískať nemohol.
     
    24
    Slovan s loptou trochu zbytočne vyčkával na vlastnej polovici súpera, kde si belasí poslali niekoľko krátkych prihrávok. Myjava sily na zbytočné napádanie nemíňala.
     
    25
    Do konca prvého polčasu ostáva dvadsať minút. Zdá sa, že hlavný arbiter Glova nebude mať dôvod k úvodnej časti zápasu nadstaviť vyšší počet minút.
     
    26
    Aj naďalej platí, že sa hrá v aktívnom tempe, oba celky sa snažia napádať svojho súpera na jeho polovici, avšak ako Myjava, tak aj Slovan, dnes pôsobia v rozohrávke skutočne pozorným dojmom.
     
    26
    Myjava bude zahrávať zaujímavú štandardku, bude to z pravej strany od hranice pokutového územia!
     
    26
    Žltú kartu dostáva František Kubík (ŠK Slovan Bratislava).
     
    27
    Machovec to napokon skúsil sám a loptu do vápna súpera nevyslal. Tento pokus bol však pomerne nepresný, a tak nemohla strela ani náhodou skončiť medzi tromi žrďami.
     
    28
    Vo vápna belasých ešte akési nezhody v podaní domáceho Abraháma a Priskina, obaja kohúti budú ústne napomínaní hlavným arbitrom Glovom. V tejto chvíli sa to zaobíde bez žltej karty.
     
    29
    Schet poslal pri postrannej čiare dopredu Savičeviča, ktorý zahral obetavo a loptu zachytil ešte na hracej ploche. Darmo sa teraz domáci priaznivci zťažovali, regulárna situácia.
     
    30
    Do konca prvého polčasu ostáva posledných 15 minút.
     
    31
    Domáci v snahe o rýchly center na hranicu vápna súpera, tá lopta bola ale nepresná a skončila len za bránkovou čiarou. Odkopávať tak bude v pokoji Greif.
     
    32
    Na opačnej strane ihriska bol Priskin až príliš rýchly a ocitol sa v ofsajdovej pozícii. Slovan stále prehráva, trochu prekvapivý vývoj dnešného stretnutia.
     
    33
    Slovan Bratislava sa loptou stiahol pred Greifom, v tejto chvíli sa totiž Myjava rozhodla aktívne napádať s dvomi hráčmi. Skúsený Saláta si s takouto pozíciou poľahky poradil.
     
    34
    Roh v prospech Slovana.
     
    34
    Túto štandardnú situáciu zahrával Savičevič, ktorý sa pri ľavej žrdi snažil nájsť Morlacchiho. Tá lopta ale skončila len na pozornej defenzíve domácej Myjavy.
     
    35
    Soumah sa už následne prezentoval len zbytočným útočným faulom. Cenné sekundy pre Myjavu, ktorá aj 10 minút pred koncom prvého polčasu vedie nad bratislavským Slovanom pomerom 1:0.
     
    36
    Savičevič na vlastnej polovici, Slovan v tejto chvíli nedostal veľa priestoru v kombinácii smerom dopredu.
     
    37
    Lopta sa pomerne dlho držala v okolí stredového kruhu, čo vyhovovalo neporovnateľne viac Myjave. Tá zahrávala aj štandardku po útočnom faule Scheta, ktorý prišľapol nohu svojho súpera.
     
    38
    Seydouba Soumah je dnes jedným z najvýraznejších mužov na trávniku, avšak pomerne často končí svoje útočné akcie zbytočným predkopnutím lopty, respektíve nepresvedčivou prihrávkou. Stalo sa tak aj v tejto chvíli.
     
    39
    Prihrávku v podaní Pavlíka Slovan nepochopil a belasí loptu prepustili ďalej. Hrací predmet napokon doputoval až k Matúšovi Hruškovi, ktorý sa medzi tromi žrďami pokúsi hru mierne upokojiť.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva posledných 5 minút.
     
    40
    Nepríjemný moment, v súboji na trávniku sa zrazil Bílovský a de Sa, obaja futbalisti budú musieť byť v tejto chvíli ošetrovaní na hracej ploche.
     
    41
    S futbalistom Slovana to už vyzerá o čosi lepšie, Bílovský je ale aj naďalej ošetrovaný na trávniku. Nuž, veríme, že nebudeme svedkami vynúteného striedania ani v jednom z celkov.
     
    42
    Tak som sa zrejme mýlil. Lesley Dumas de Sa medzičasom opäť padol na hraciu plochu, ktorú musel napokon opustiť na nosidlách. Vynútené striedanie, de Su na hracej ploche nahradí Oršula.
     
    44
    V hre sa opäť prerušuje, hlavný arbiter sa pravdepodobne stratené sekundy pokúsi nahradiť nadstaveným časom.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Patrik Abrahám (Spartak Myjava).
     
    44
    Žltú kartu dostáva Tamás Priskin (ŠK Slovan Bratislava).
     
    45
    Medzičasom sa začala posledná minúta prvého polčasu.
     
    45
    Veľmi zaujímavo to teraz myslel Tomáš Kóňa, ktorý si ešte loptu posunul do lepšej streleckej pozície a následne sa pokúsil o prízemné zakončenie, Greif sa musel po lopte poriadne natiahnuť.
     
    45+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    45+1
    Tá prvá je už prakticky na svojom konci, Myjava loptu držala ďaleko od brány Matúša Hrušku. Ten tak vážnejší zákrok nepredviedol.
     
    45+2
    Zdá sa, že pred prestávkou sa už nič podstatné neudeje.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu medzi Myjavou a Slovanom, po 45 minútach hry domáci trochu prekvapivo vedú pomerom 1:0. Uvidíme, ako na tento fakt zareaguje v druhom polčase bratislavský Slovan.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:04.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa začal úvodným výkopom Myjavy, ktorá sa pravdepodobne počas nasledujúcich minút pokúsi brániť tesné vedenie nad bratislavským Slovanom, ktoré by malo skutočne vysokú hodnotu.
     
    47
    Schet posúval loptu na pravú stranu, tam stál Priskin. Mladý futbalista sa ale nedokázal rozbehnúť a do vápna súpera sa tak nedostal.
     
    48
    Duga si nedal pozor a fauloval, stalo sa tak neďaleko vápna domácej Myjavy. Zaujímavá štandardná situácia v prospech Slovana.
     
    49
    Savičevič vyslal center do stredu vápna, kde zakončoval hlavou Morlacchi. Ten to nemyslel zle, svoj pokus však poslal len nad bránu Myjavy.
     
    50
    Po piatich minútach druhého polčasu tak stále platí stav 1:0 prospech Myjavy, ktorá nepochybne bude s pribúdajúcimi minútami v defenzíve čoraz viac pozornejšia.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Vukan Savičevič (ŠK Slovan Bratislava).
     
    52
    Zápasové štatistiky síce hrajú v prospech Bratislavy, ktorá ma na svojom konte 53 % držania lopty, avšak tento fakt belasým do tejto chvíle výraznejšie nepomohol.
     
    53
    Kukoľ v útočnom snažení, tento futbalista bol však pred vápnom súpera zdvojený, a tak mu bolo znemožnené výraznejším spôsobom odcentrovať. Lopta pre Slovan.
     
    54
    Útočné snaženie aj pre duo Kubík – Schet, pričom prvý menovaný sa snažil do šance vysunúť svojho spoluhráča, v tomto prípade ale kombinácii chýbala väčšia presnosť.
     
    55
    Vernon De Marco Morlacchi v obranných radoch nie príliš presvedčivo, Slovan mal v tejto chvíli šťastie, že sa Myjava nedostala do lepšieho streleckého zakončenia.
     
    55
    Rohový kop v prospech belasých.
     
    56
    Ani v tomto prípade ale lopta výraznejšie neohrozila Matúša Hrušku, ktorý vysoký center ešte kontroloval pohľadom. Pribúdajúce minúty hrajú v neprospech belasých, ktorí sa v kombinácii evidentne trápi.
     
    56
    Na trávniku sa v bolestiach zvíja Abrahám, ten bude dnes ošetrovaný azda už po tretíkrát!
     
    57
    Patrik Abrahám to napokon, zdá sa, rozchodí. V sprievode lekárov totiž síce opúšťa hraciu plochu, avšak po vlastných. Zdá sa tak, že Myjava k vynútenému striedaniu nepristúpi.
     
    57
    Na vlastnej polovici vhodil loptu do hry Kukoľ, ktorý našiel Pavlíka. Toho sa ešte snažil napádať aktívny Priskin, avšak ten sa už k lopte nedostal.
     
    57
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané! Pred bránkou Myjavy prišla neprehľadná situácia, v ktorej sa najlepšie zorientoval FILIP ORŠULA. Ten zachoval chladnú hlavu, loptu si potiahol do strany a technickou strelou trafil do stredu odkrytej domácej brány.
     
    58
    Slovan v ďalšom útočnom snažení, v tejto chvíli však bez strely.
     
    59
    Napokon sa k zakončeniu dostal Schet, ten pokus ale nebol natoľko dôrazný, aby prepadol až k Hruškovi. Lopta skončila na kolene Pavlíka.
     
    60
    Zo zápasu ubudla už rovná hodina.
     
    61
    Zaujímavá šanca pre Myjavu, Pekár našiel na pravej strane Kolára, ten si loptu zasekol a poslal ju na hranicu vápna, kam si už nabiehal Duga. Ten to chcel skúsiť z prvej, defenzíva Slovana však zapracovala na výbornú.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Petr Pavlík (Spartak Myjava).
     
    63
    Bílovský stratil v súboji s Kubíkom loptu, ponúkol ju Soumahovi, ten zasa na ľavej strane hľadal Morlacchi. Jeho prihrávka však skončila za bránkovou čiarou.
     
    64
    Každopádne, Slovan je smerom dopredu a druhý gól v podaní hostí tak visí vo vzduchu.
     
    65
    Niet však pochýb o tom, že sa Myjava pokúsi svojmu skúsenejšiemu súperovi znemožniť pridať v priebehu druhého polčasu ďalší presný zásah. Nuž, záver stretnutia bude ešte poriadne zaujímavý.
     
    66
    Do konca druhého polčasu už neostáva ani 25 minút, ubehla z neho takmer prvá polovica. Gól v podaní Slovana z 57. minúty stav zápasu vyrovnal, od tohto momentu sme už výraznejšie šance nevideli.
     
    67
    Duga sa ponáhľal na polovicu svojho súpera, kde čakal na dlhý center. Duga ho napokon aj dostal, avšak tá lopta bola príliš ťažká na spracovanie. Prihrávka sa tak skončila za postrannou čiarou.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Vernon de Marco Morlacchi (ŠK Slovan Bratislava).
     
    68
    Štandardka pre Myjavu, je to ale len v okolí stredového kruhu. Akékoľvek priame strelecké zakončenie sa tak v tejto chvíli javí ako absolútne zbytočné.
     
    69
    Rigo v strede poľa, dnes nie príliš výrazný futbalista poslal loptu po línii len na svojich spoluhráčov. Rigo sa smerom dopredu príliš nepúšťa.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva posledných 20 minút.
     
    70
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Adi Mehremič.
     
    72
    Center Riga zblokovaný, roh pre Slovan.
     
    73
    Opäť sa však jednalo o štandardnú situáciu, ktorá nepriniesla žiaden futbalovejší moment. Zdá sa, že z podobných situácií už dnes góly padať nebudú.
     
    74
    Soumahova rozohrávka smerom dopredu, tentokrát z toho bola zblokovaná lopta, ktorá skončila v strede poľa. Myjava pokračuje aj naďalej v kvalitnej defenzívnej zložke.
     
    75
    Posledných 15 minút do konca druhého polčasu.
     
    76
    Priskin vysunul Scheta, ten zasa našiel Soumaha. Soumah je dnes poriadne skúpy na prihrávky, čo môže Slovan mimoriadne mrzieť. V tejto chvíli totiž pokazil ďalšiu útočnú akciu.
     
    76
    Ďalší roh pre Slovan.
     
    77
    Lopta smerovala z kopačky Savičeviča na vzdialenejšiu žrď, išlo však azda o najhoršiu prihrávku stretnutia. Lopta skončila za bránkovou čiarou, odkop pre Matúša Hrušku.
     
    77
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Tomáš Marček.
     
    78
    Striedanie Myjavy sa mierne predĺžilo, domáci futbalisti sa v tejto chvíli rozhodne nemali kam ponáhľať.
     
    79
    Lopta sa niekoľkokrát rýchlo presunula zo strany na stranu, ani jeden z tímov sa na polovici svojho súpera nedokázal na dlhší čas usadiť, tobôž nie strelecky ohroziť jedného z gólmanov.
     
    80
    Začalo sa posledných 10 minút zápasu. Samozrejme, tento časový úsek bude platiť len za predpokladu, že sa hlavný arbiter Glova rozhodne k druhej časti hry nenadstaviť ani sekundu.
     
    80
    Útočný faul v podaní Machovca, Myjava o loptu prišla.
     
    81
    Ani Kubík ale nebol smerom dopredu aktívny, Slovan sa v tejto chvíli s loptou nedokáže presadiť cez kvalitne rozložené defenzívne rady svojho hostiteľa z Myjavy.
     
    82
    Pri lopte bol Soumah, ktorý opäť trochu sebecky v snahe preniknúť cez obranu svojho súpera. Aj tentokrát to bolo bez prihrávky, ktorá by mohla priniesť vietor do plachát Slovanu.
     
    82
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Luboš Kolár, prichádza Martin Černáček.
     
    83
    Posledných 7 minút si na trávniku užije aj Martin Černáček, ktorý navyše preberá kapitánsku pásku. Posledné minúty hráčskej kariéry pre obrovského srdciara v domácom drese.
     
    84
    Minúty teraz plynú pomerne rýchlo, tento fakt hrá pritom jednoznačne v prospech Myjavy. Tá drží loptu ďaleko od brány Matúša Hrušku.
     
    85
    Posledných päť minút do konca zápasu. Stále platí stav 1:1, ktorý by tomuto stretnutiu rozhodne svedčal aj na jeho samom konci. Slovan totiž nepredviedol nič, čo by z neho dnes večer robilo lepší tím.
     
    86
    Bílovský našiel Marčeka, ten zasa strieľanou prihrávkou hľadal striedajúceho Černáčka. Ten to mal na dlhú nohu a loptu nezachytil, nasledovať tak bude odkop Greifa.
     
    87
    Myjava hru opätovne presunula na polovicu svojho súpera, kde o loptu vehementne bojoval Tomáš Kóňa, avšak tento skúsený hráč sa k zakončeniu nedostal.
     
    88
    Presúvame sa do absolútneho záveru stretnutia, Slovan má k dispozícii stále dve striedania. Domáca Myjava už vyčerpala všetky zmeny na hracej ploche.
     
    88
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Seydouba Soumah, prichádza Samuel Šefčík.
     
    89
    Lopta je v stredovom kruhu, Myjava sa už smerom dopredu zbytočne púšťať nebude. Budeme zvedaví na to, koľko minút sa ešte hlavný arbiter Glova rozhodne k druhému polčasu nadstaviť.
     
    90
    Dnešné stretnutie sleduje 837 divákov.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    90+1
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Vukan Savičevič (ŠK Slovan Bratislava).
     
    90+2
    Savičevičovi v absolútnom závere praskli nervy, futbalista Slovana nezabudol odkopnúť reklamný banner na domácom štadióne. Ešte pár teplých slov zo striedačky Slovana a v zápase môžeme pokračovať.
     
    90+3
    Čas ale plynie pomerne rýchlo, navyše, dvojica Schet – Priskin nedokázala smerom dopredu lepšie rozohrať.
     
    90+3
    Neskutočné! Domáci hráč fauloval Scheta, ten absolútne nešportovo strčil do súpera od chrbta. Následne sa strhla bitka, a to aj medzi realizačnými tímami.
     
    90+4
    Hra stále plynie.
     
    90+5
    Zrejme tam ešte príde k nejakému kartovému napomínaniu.
     
    90+5
    Červenú kartu dostáva Vladimír Kukoľ (Spartak Myjava).
     
    90+5
    Červenú kartu dostáva Mitchell Schet (ŠK Slovan Bratislava).
     
    90+6
    Už by sa mal pískať koniec.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom Spartak Myjava remizoval so Slovanom Bratislava, po výsledku 1:1 sa tak budú body zaslúžene deliť. O góly sa postarali Pekár a Oršula, ktorý vyrovnával v priebehu druhého polčasu.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:54:45)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 5. Pekár – 57. Oršula

    Karty:   13. Duga (MYJ), 44. Abrahám (MYJ), 62. Pavlík (MYJ) – 26. Kubík (SBA), 44. Priskin (SBA), 51. Savičevič (SBA), 67. Morlacchi (SBA)   90+1. Savičevič (SBA)   90+5. Kukoľ (MYJ) – 90+5. Schet (SBA)


    TJ Spartak Myjava: Hruška – Machovec, Pavlík, Ostojić, Kóňa – Kolár (82. Černáček), Pekár (C) (77. Marček), Abrahám (70. Mehremič), Bílovský – Duga, Kukoľ.
    Náhradníci: Solnička – Mehremič, Černáček, Holiš, Brigant, Sládek, Marček.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Savičevič, Kubík, Soumah (88. Šefčík), M. Rigo – Morlacchi, Saláta (C), Priskin, Kotula – de Sa (42. Oršula), Schet.
    Náhradníci: Krnáč – Rundič, Burnet, Ligeon, Nascimento, Oršula, Šefčík.

    Rozhodčí: Glova – Hancko, Chládek – Balko

    Diváci: 837
    bahis siteleri