Opava – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 1:2 (kon.)
Písek – Žďár n/S 3:7 (kon.) | Bílina – Řisuty 4:10 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
David Servis – Mor. Budějovice 6:5 (kon.) | Pelhřimov – Nymburk 6:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
Děčín – Kobra 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Klatovy 3:0 (kon.)
konec
HC Děčín
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
HC Kobra Praha
Sobota 10.12.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Na programu je dnes dvacáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci budeme prostřednictvím našeho online přenosu sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Kobra Praha.
     
    HC Děčín

    Medvědi minulý víkend nehráli, jelikož je postihla rozsáhlá marodka, zápas v Klatovech tak byl odložen na leden. Dnes tedy po deseti dnech znovu naskočí do kolotoče druhé ligy a hned vyzvou lídra tabulky. Hokejisté Děčína jsou zatím na pátém místě se ziskem sedmadvaceti bodů. Naposledy odehráli utkání ve Vrchlabí, kde sice vedli po první třetině 3:1, nakonec ale padli 3:6. Proti Kobře je rozhodně nečeká nic lehkého, nicméně se pokusí o jakýkoli bodový zisk, aby si svou pozici minimálně udrželi.
     
    HC Kobra Praha

    Hosté z Kobry Praha jedou na led Děčína jako současní lídři druholigové skupiny Západ. Jsou tedy na prvním místě a na svém kontě mají čtyřicet bodů. Jejich poslední duel skončil vysokou výhrou nad Sokolovem 9:3 a na medvědí led tak jedou své vítězství potvrdit. Dokáží i podruhé v sezóně děčínské hokejisty porazit?
     
    Vzájemná utkání

    Jak už bylo zmíněno, oba celky se letos spolu už utkaly, bylo to na konci října a domácí Kobra tehdy porazila Děčín těsně 5:4.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Málek, Saska, Hucek – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Racek, Oliverius – Fojt, Vacek R., Sýkora – Chovanec, Kopta

    HC Kobra Praha: Bílek P. (Ponikelský) – Švaříček, Bílek D., Semrád, Vacek L., Verbík, Cafourek – Antončík, Jakeš, Jedlička – Tuma, Matějček, Vlach – Hlinka, Kuchta, Kučera – Pulkrab, Šteiner

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Po vhazování se ke kotouči dostali hosté, ale vzápětí jim ho Medvědi sebrali a okamžitě s ním spěchají do útočného pásma.
     
    00:47
    Ale také domácí hokejisté ztrácí puk a nyní jsou to hosté, kteří zamířili do útočného pásma. Před Lavingerem ovšem nic nevymysleli.
     
    01:35
    Frank Kučera vystřelil z prostoru mezi kruhy a vzdušnou střelou provětral lapačku připraveného Lukáš Lavingera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:58
    A další střela hostů. Tentokráte pálil od modré čáry Verbík, jenže jeho rána byla sražena do ochranné sítě a hra je znovu přerušena.
     
    02:23
    Na druhé straně zastavilo slibně se rozvíjející akci Děčína postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    02:40
    Dominik Šteiner si to po pravé straně namířil až před Lavingera a po jeho střele příklepem zaduněly jeho betony.
     
    03:18
    Kobra je zatím více aktivní a znovu se nastěhovala do útočného pásma. Lavinger tentokráte nemusel zasahovat, protože mu pomohla pozorná obrana.
     
    04:01
    Hra se přestěhuje před Pavla Bílka. Pražané se totiž dopustili zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    04:58
    Po nepřesné střele Jakeše se do rychlého protiútoku dostali domácí hokejisté. Zajan pak střílel z pravého kruhu, ale na Bílka v hostující brance nevyzrál.
     
    05:47
    Jan Molnár poslal dalekonosnou přihrávku na Pavla Zajana, ale ten nakonec na kotouč nedosáhl a ve své moci ho mají hosté.
     
    06:08
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí. Vlach inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.
     
    06:29
    Hosté se okamžitě po zisku puku osvobozují vyhozením až před brankáře Lavingera.
     
    07:19
    Volráb střílel z levého kruhu, jeho střelu ale tečovala obrana hostů do bezpečí a následně pak vyhazuje puk znovu až před děčínskou branku.
     
    08:08
    Hosté se dokázali ve vlastním oslabení ubránit a nyní jsou už v plném počtu.
     
    08:32
    Hned z akce Kobry střílel zpoza děčínskou obranu Jedlička, ale Lavinger měl svou lapačku znovu připravenou.
     
    09:08
    Po nepřesné rozehrávce Kobry se hosté dopustili dalšího zakázaného uvolnění a opět se bude vhazovat v blízkosti brankáře Pavla Bílka.
     
    09:35
    Michal Oliverius číhal před brankou Kobry, poté se snažil tečovat střelu Tomáše Faigla, ale Pavel Bílek stihl na jeho střelu včas zareagovat a skóre se tak nemění.
     
    10:28
    Od modré čáry pálil Jan Hucek, kotouč se odrazil od levého betonu Bílka k najíždějícímu Václavu Rackovi, který ovšem promáchl. Kdyby kotouč trefil, letěl by do odkryté hostující branky!
     
    11:27
    Medvědi si vytvořili další tlak před brankou Pavla Bílka, ale ani tentokráte ho překonat nedokázali. Nicméně udrželi útočné pásmo a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    12:18
    Na druhé straně nebezpečně vystřelil Jiří Jakeš, ale ani on kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    13:13
    Filip Hlinka se ocitl tváří v tvář Lavingerovi a vyslal na něho pořádnou ránu. Děčínský brankář ovšem svou vyrážečkou podržel svůj tým.
     
    14:19
    Oboustranné vyloučení. Na hostující straně Vlach za hrubost a za stejný přestupek dostává dvě minuty také domácí hráč Vaněk. Uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    15:11
    Medvědi ztratili kotouč v útočném pásmu a do útoku tak spěchají hosté.
     
    15:32
    Domácí jdou do tří. Málek inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    15:50
    Medvědi se hned dokázali osvobodit, ale nyní už čelí střelám Kobry ve vlastním pásmu. Až nyní vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    16:19
    Hosté jsou kompletní a Medvědi ve čtyřech. Kobra tak bude hrát už klasickou početní výhodu pět na čtyři.
     
    16:56
    Lavinger nyní nadvakrát vychytal Tumu a znovu drží Medvědy.
     
    17:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem nakonec svou přesilovou hru využívají. Ve skrumáži před Lavingerem se nejlépe zorientoval DANIEL VLACH a otevírá skóre dnešního utkání – 0:1. Asistence: Šimon Antončík, Jiří Jakeš.
     
    17:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže Medvědi hned po vhazování našli bleskurychlou odpověď. Jaromír Chmel vystřelil od modré čáry a před brankou Pavla Bílka puk šikovně tečoval RADEK FOJT, který tak zařídil Medvědům vyrovnání – 1:1. Asistence: Jaromír Chmel.
     
    18:55
    Domácí hokejisty jakoby někdo pokropil živou vodou. Hned po vyrovnání sebral hostům kotouč Jaroslav Hašek a z pravého kruhu vyslal prudkou střelu na Bílka, jenž svým zákrokem podržel svůj tým.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:57
    V závěru první periody se děčínský obr Dominik Málek dostal ke střele, která skončila na chráničích jednoho z obránců hostí, Málek si však znovu sebral kotouč a tentokráte už mířil na hostující svatyni, kde byl ale připraven Bílek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. V ní jsme viděli dvě branky. Nejprve se do vedení dostali hosté v přesilové hře, ale Medvědi našli okamžitou odpověď a ještě v téže minutě – osmnácté, dokázali srovnat. Po prvním dějství se tak do kabin jde za nerozhodného stavu. Druhá třetina začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Medvědi vybojovali kotouč za brankou Kobry a hned se snažili o střelu. Z mezikruží však Oliverius pálil mimo tři tyče.
     
    21:07
    Následně pak střílel ze stejného místa také Václav Racek, jenže Pavel Bílek mu jeho projektil ukryl ve své lapačce. Následně pak přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    21:41
    Obrovská skrumáž před Bílkem. Ani Racek, Faigl a Chmel nenašli recept na to, jak došťourat kotouč za jeho záda. Hosté tak nebyli daleko od druhé inkasované branky.
     
    22:29
    Po chybě v útoku Kobry se znovu do útočného pásma prodrali Medvědi, konkrétně Ondřej Sýkora, který objel branku, ale Bílka nenachytal.
     
    23:30
    Pavel Zajan dostal přihrávku kousek od pravého mantinelu, do útočného pásma ovšem nabruslil příliš brzy a je z toho postavení mimo hru.
     
    24:17
    Domácí hokejisté motají hostům svými útočnými výpady hlavy a ti zatím nenašli odpověď na jejich menší tlak od úvodu druhého dějství.
     
    25:06
    Nyní ale už hosté zahrozili před Lavingerem. Z pravého kruhu nebezpečně vystřelil Frank Kučera, ale brankář Děčína byl připraven.
     
    25:45
    A další jedovka mířila na Lukáše Lavingera, tentokráte z hole Lukáše Tumy. Po přerušení hry se bude vhazovat po pravé ruce děčínského gólmana.
     
    26:30
    Děčínská první formace založila pohlednou akci. Daniel Volráb vybojoval kotouč a ač tísněn, dokázal přihrát volnému Jaroslavu Haškovi, který ale z otočky nevystřelil přesně.
     
    27:27
    Pavel Zajan se proháčkoval obranou hostů až do blízkosti Bílka, ale obrana Kobry mu nepovolila vystřelit a pomohla tak svému brankáři, který nakonec nemusel zasahovat.
     
    28:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Z další akce hostů se dokázali Pražané znovu prosadit a strhávají tak vedení znovu na svou stranu. Těsně před brankou tečoval puk JIŘÍ JAKEŠ po střele Jedličky zpoza domácí branky a Medvědi tak znovu budou dohánět jednobrankovou ztrátu – 1:2. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    29:50
    Medvědi mohli opět najít rychlou odpověď, ale Pavel Zajan nadvakrát nepřekonal Pavla Bílka, který tak má kotouč už ve své moci.
     
    30:55
    Agilní Pavel Zajan byl znovu hodně rychlý, ale po přechodu do útočného pásma ho čistě o puk obral obránce Martin Semrád, jenž pak poslal kotouč do středního pásma.
     
    31:36
    Martin Semrád dostává dvě minuty za sekání a je tu další početní výhoda pro domácí celek.
     
    31:52
    Medvědi se usadili v pásmu Kobry a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Ovšem hosté dokázali jejich přihrávky přerušit a posílají puk do bezpečí.
     
    32:27
    Po nešetrném zákroku jednoho z hostů zůstal u mantinelu ležet Pavel Zajan a jen těžko se zvedá z ledu. Vylučovat se ale nebude.
    Který brankář se bude po konci utkání radovat dnes?

     
    32:46
    Šimon Antončík si nabruslil do blízkosti Lavingera a tvrdou střelou provětral jeho lapačku. Ve vlastním oslabení tak měli hosté dobrou šanci.
     
    33:36
    Kobra je už kompletní.
     
    34:32
    Lavinger teď tygřím skokem zachytil kotouč po střele Vlacha těsně před modrou čárou a podržel svůj tým. Následně se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    35:02
    A znovu bylo před děčínským brankovištěm rušno. Lavinger však dokázal tlaku hostů dobře čelit a opět svými zákroky podržel Medvědy.
     
    35:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní už ale musel lovit znovu puk ze své sítě. Před brankou byl volný JAKUB JEDLIČKA, který střelou švihem překonává děčínského brankáře a dává tak Kobře poprvé v zápase dvoubrankový náskok – 1:3. Asistence: Jiří Jakeš, Šimon Antončík.
     
    36:07
    Nyní mají více ze hry hosté a opět se natlačili před domácí branku. Lavinger musel příložníkem likvidovat střelu Vlacha.
     
    36:57
    Lukáš Lavinger se tedy v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí. Nyní zasahoval proti jedovce Jakuba Jedličky.
     
    37:58
    Medvědi jsou pod tlakem a na Lavingera mířili dva hostující hráči, z pravého kruhu se však Šimon Antončík netrefil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:39
    Pavel Zajan je v pořádku a hned po návratu na led o sobě dal vědět další individuální akcí, kterou ale do zdárného konce nedotáhl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté nejprve čelili tlaku Děčína, po chvíli se ale oklepali a převzali postupně iniciativu. Tu zúročili dvěma brankami a před třetí částí tak vedou o dvě branky. Podaří se Medvědům srovnat? Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Jaroslav Hašek si klepl o přihrávku na pravém kruhu a tu také dostal. Jeno okamžitá střela pak vyzkoušela pozornost Pavla Bílka, který uspěl.
     
    41:26
    Dominik Bílek podrazil svého soupeře a už sedí na trestné lavici. Dostává dvě minuty a nabízí tak Medvědům přesilovou hru.
     
    41:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tu Medvědi okamžitě dokázali využít. Od levého mantinelu poslal kotouč před branku Ondřej Sýkora úplně volnému MICHALU OLIVERIUSOVI, který ho doklepl za záda Pavla Bílka – 2:3. Domácí hokejisté se tak dostali hostům na dostřel jediné branky a jsou zpátky ve hře. Asistence: Ondřej Sýkora, Tomáš Faigl.
     
    42:20
    Radek Fojt jel s Radimem Vackem do úniku dva na jednoho, druhý jmenovaný se snažil nastavit hůl, aby změnil dráhu puku, ale to se mu nakonec nepovedlo. Byla to ovšem další velká šance, která mohla vést k vyrovnání!
     
    43:44
    Obrana Děčína musela nyní dávat pozor na Jiřího Jakeše, který prudkou střelou z mezikruží opět vyslal velmi nebezpečný projektil.
     
    44:10
    Na druhé straně pak napálil kotouč z vrcholu pravého kruhu Jaroslav Hašek a Pavel Bílek ukryl puk na své hrudi.
     
    44:59
    Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se stěhuje znovu před Pavla Bílka.
     
    45:33
    A po krátké chvíli se stejná situace opakuje znovu.
     
    46:09
    Lukáš Lavinger nyní zastavil akci hostů a dalším přesným zákrokem drží Medvědy ve hře. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    47:08
    Pavel Zajan jel s Danielem Volrábem dva na jednoho, místo přihrávky ale zvolil střelu a neudělal to vůbec špatně. Jeho prudkou ránu srazil až Pavel Bílek na ochrannou síť.
     
    47:51
    Radim Vacek nahodil puk před branku, kde se ho snažil doklepnou do branky hostů Radek Fojt, ale Pavel Bílek si znovu dokázal poradit.
     
    48:38
    Po střele Tomáše Faigla z pravé strany zaduněly betony Pavla Bílka. Následně pak znovu na brankáře hostů střílel Michal Oliverius, ale Bílek opět fantasticky podržel svůj tým efektním semaforem.
     
    48:45
    Luboš Vacek dostává dvě minuty za krosček a je tu další přesilovka pro domácí celek.
     
    49:19
    Hosté se ale dokázali osvobodit a vyhazují tak kotouč až před brankáře Lavingera. Domácí tak musí další útočnou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    49:46
    A další vyhození kotouče daleko od vlastní branky a hosté tak šetří cenné vteřiny svého oslabení.
     
    50:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další přesilovka na straně domácích je využita. Od modré čáry vyslal dloubáček DOMINIK MÁLEK, Pavel Bílek přes klubko clonících hráčů neviděl jeho střelu a ta propadla za jeho záda – 3:3. Je tedy znovu srovnáno a začíná se opět od začátku. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    51:58
    Ondřej Sýkora ujel podél pravého mantinelu a z pravého kruhu vyslal prudkou ránu na Bílka, který opět srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    52:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jenže Kobra jde znovu do vedení. LUBOŠ VACEK vyslal od modré čáry takovou lehčí střelu, kterou také domácí brankář moc dobře neviděl a kotouč mu tak propadl za jeho záda 3:4. Hosté si tak berou vedení zase zpátky. Asistence: Daniel Vlach, Martin Matějček.
     
    54:17
    Blízko vyrovnání byli znovu domácí hráči. Kotouč, který ležel těsně před brankovou čárou, se snažil doklepnout do hostující sítě Václav Racek, ale nakonec se jeden z obránců stihl vrátit a puk svou holí poslal mimo ohrožení branky Kobry.
     
    55:23
    Medvědi zamkli svého soupeře v jeho pásmu a na Bílka letěla další střela. Tu ale znovu brankář hostů dokázal pokrýt a podržel vedení svého celku.
     
    56:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. JAKUB JEDLIČKA se prosmýkl před děčínským brankovištěm a našel skulinku mezi pravým betonem a pravou tyčkou Lavingerovy branky a dokázal tak procedit kotouč mezi tři tyče – 3:5. Asistence: Jiří Jakeš.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:40
    Medvědi vrhají své poslední síly do útoku. Václav Racek zblízka pálil na Bílka, ale ten byl znovu na svém místě.
     
    58:54
    Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    58:54
    Děčínská branka je prázdná a Medvědi to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hosté pečetí své vítězství. Jakub Jedlička udělal za prázdnou brankou Děčína krok zpět a přihrál kotouč na pravý kruh volnému ŠIMONU ANTONČÍKOVI, jenž trefuje zařízení přesně – 3:6. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec s Kobrou padli 3:6 a v utkání si nepřipsali ani bod. V tabulce klesli na šesté místo, naopak Kobra si upevnila místo na první pozici.
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:19:31)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Fojt (Chmel), 42. Oliverius (Sýkora, Faigl), 51. Málek (Volráb, Hašek) – 18. Vlach (Antončík, Jakeš), 29. Jakeš (Jedlička), 36. Jedlička (Jakeš, Antončík), 53. Vacek (Vlach, Matějček), 57. Jedlička (Jakeš), 60. Antončík (Jedlička)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Málek, Saska, Hucek – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Racek, Oliverius – Fojt, Vacek R., Sýkora – Chovanec, Kopta
    HC Kobra Praha: Bílek P. (Ponikelský) – Švaříček, Bílek D., Semrád, Vacek L., Verbík, Cafourek – Antončík, Jakeš, Jedlička – Tuma, Matějček, Vlach – Hlinka, Kuchta, Kučera – Pulkrab, Šteiner

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri