ELITE PRAHA – Ne 3:10 (kon.) | Jičín – Panthers 4:3 (kon.) | Bohemians - NE – Ostrava 4:2 (kon.)
Olomouc – Královské Vinohrady 5:4 (kon.) | Vítkovice – Liberec 10:2 (kon.)
konec
FBS Olomouc
5:4 (1:0, 2:3, 2:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 10.12.2016, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 14. kolo
     
    56:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čajkarénu zaplavuje velká euforie! BARBORA SUCHÁNKOVÁ se svou další individuální akcí prosazuje tentokrát mezi nohy Vyrobíkové a urvala vedení pro svůj. Bez asistence.
     
    56:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucké hráčky přece jen míček do brány stačili doslova doplácat, když se prosazuje dorážkou TEREZA REIMEROVÁ. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    50:27
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Ovšem hosté svou přesilovku přece jen využívají! Honzová vyslala luxusní nahrávku přímo na volnou KRISTÝNU VEJVODOVOU, která si s nabídnutou příležitostí poradila a prosadila se do poloodkryté brány. Asistence: Petra Honzová.
     
    34:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ovšem domácí po chvíli kontrují! JITKA OHÁŇKOVÁ se prosazuje po individuální akci přesně do levé šibenice. Bez asistence.
     
    34:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Vinohrady svou převahu potvrzují, když se v tomto zápase dostávají do vedení. Střelou z dálky se prosazuje agilní ELIŠKA ČERMÁKOVÁ. Asistence: Kristýna Zelníčková.
     
    28:14
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    A hosté svou přesilovku bez potíží využili! PETRA HONZOVÁ vystřelila zátahem z poloviny a Kluzová na tento pokus nestačila reagovat. Asistence: Tereza Trunečková.
     
    25:53
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    NOEMI KNAPOVÁ si srazila nešťastně míček do branky, když se jí svezl po čepeli a přeskočil padající Kluzovou. Bez asistence.
     
    20:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sklenářová ukázala svůj herní přehled a poslala při breaku míček přímo na nabíhající MONIKU ZAMAZALOVOU, která její nabídkou nepohrdla a zvyšuje stav utkání na 2:0. Asistence: Alena Sklenářová
     
    06:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Olomouc se dostává do vedení! Pavlíkové se podařilo nahodit míček do prostoru před bránou, kde se nejlépe zorientovala Oháňková s TEREZOU REIMEROVOU, která nakonec míček procpala pod padající Vyrobíkovou. Asistence: Jitka Oháňková.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 7. Reimerová (Oháňková), 21. Zamazalová (Sklenářová), 35. Oháňková, 57. Reimerová (Oháňková), 57. Suchánková – 26. Knapová (vla.), 29. Honzová (Trunečková), 35. Čermáková (Zelníčková), 51. Vejvodová (Honzová)


    FBS Olomouc: Kluzová (Franková) – Stiskálková, Peterková, Václavíková – Reimerová, Pavlíková, Suchánková – Bouchalová, Zamazalová, Oháňková – Mošťková, Sklenářová, Fleischmannová – Knapová, Pařízková, Kylarová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (A. Kutnarová) – F. Kutnarová, Čermáková, Lingová, Vejvodová – Tvrzníková, Honzová (C), Trunečková – Bursová, Bartošová, Zelníčková – Šádková, Vavřinová, Dobisíková.

    Rozhodčí: Lukáš Ležák, Martin Ležák

    Diváci: 73
    bahis siteleri