Obří slalom mužů, 1. kolo, Val d'Isere Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.) | Obří slalom žen, 1. kolo, Sestriere Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
Obří slalom mužů, 2. kolo, Val d'Isere Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.) | Obří slalom žen, 2. kolo, Sestriere Vítěz: T. Worleyová (FRA) (kon.)
konec
SP - obří slalom mužů, 1. kolo, Val d'Isere

Vítěz: A. Pinturault (FRA)

Sobota 10.12.2016, 09:30 • Val d'Isere (Francie) • Sjezdové lyžování
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:30.
     
    Dobré sobotní dopoledne přeji všem fanouškům alpského lyžování při sledování úvodního kola závodu Světového poháru v obřím slalomu může ve francouzském Val d'Isere.
     
    Do úvodního kola, které odstartuje v 9:30 nastoupí celkem 70 závodníků, z nichž nejlepších 30 závodníků postoupí do druhého kola, ve kterém si to tito závodníci rozdají o body do Světového poháru. Na startu budou připraveni také dva Češi – se startovní číslem 31 odstartuje Kryštof Krýzl a s číslem 68 Daniel Paulus.
     
    Průběžné pořadí obřího slalomu:
    1. Marcel Hirscher (AUT) 160 bodů
    1. Alexis Pinturault (FRA) 160 b.
    3. Mathieu Faivre (FRA) 129 b.
    4. Thomas Fanara (FRA) 90 b.
    5. Felix Neureuther (GER) 75 b.
    6. Ted Ligety (USA) 69 b.
    7. Luca De Aliprandini (ITA) 66 b.
    8. Henrik Kristoffersen (NOR) 64 b.
    9. Victor Muffat-Jeandet (FRA) 63 b.
    10. Justin Murisier (SUI) 52 b.
     
    Ve Val d'Isere se jel obří slalom i minulý víkend a vítězem se stal domácí Mathieu Faivre, druhé místo obsadil Marcel Hirscher a třetí příčku bral další závodník ze země galského kohouta Alexis Pinturault.
     
    Startovní listina:
    1. Mathieu Faivre (FRA)
    2. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    3. Alexis Pinturault (FRA)
    4. Marcel Hirscher (AUT)
    5. Henrik Kristoffersen (NOR)
    6. Ted Ligety (USA)
    7. Felix Neureuther (GER)
    8. Justin Murisier (SUI)
    9. Roberto Nani (ITA)
    10. Philipp Schörghofer (AUT)
    11. Manuel Feller (AUT)
    12. Stefan Luitz (GER)
    13. Leif Kristian Haugen (NOR)
    14. Florian Eisath (ITA)
    15. Riccardo Tonetti (ITA)
    16. Carlo Janka (SUI)
    17. Marcus Sandell (FIN)
    18. André Myhrer (SWE)
    19. Luca De Aliprandini (ITA)
    20. Žan Kranjec (SLO)
    21. Roland Leitinger (AUT)
    22. Manfred Mölgg (ITA)
    23. Gino Caviezel (SUI)
    24. Filip Zubčić (CRO)
    25. Matts Olsson (SWE)
    26. Tim Jitloff (USA)
    27. Steve Missillier (FRA)
    28. Christoph Nösig (AUT)
    29. Tommy Ford (USA)
    30. Loïc Meillard (SUI)
    31. Kryštof Krýzl (CZE)
    32. Axel William Patricksson (NOR)
    33. Cyprien Sarrazin (FRA)
    34. Brennan Rubie (USA)
    35. Dominik Schwaiger (GER)
    36. Marcel Mathis (AUT)
    37. Eemeli Pirinen (FIN)
    38. Kristian Windingstad (NOR)
    39. Andreas Žampa (SVK)
    40. Simon Maurberger (ITA)
    41. David Chodounsky (USA)
    42. Bjørnar Neteland (NOR)
    43. Christian Hirschbühl (AUT)
    44. Marco Odermatt (SUI)
    45. Sandro Jenal (SUI)
    46. Manuel Pleisch (SUI)
    47. Aleksandr Andrijenko (RUS)
    48. Ryan Cochran-Siegle (USA)
    49. Trevor Philp (CAN)
    50. Erik Read (CAN)
    51. Marco Schwarz (AUT)
    52. Daniel Meier (AUT)
    53. Samu Torsti (FIN)
    54. Phil Brown (CAN)
    55. Thomas Tumler (SUI)
    56. Elia Zurbriggen (SUI)
    57. Andrea Ballerin (ITA)
    58. Alex Zingerle (ITA)
    59. Victor Guillot (FRA)
    60. Linus Strasser (GER)
    61. Greg Galeotti (FRA)
    62. Hidejuki Narita (JPN)
    63. Tommaso Sala (ITA)
    64. Stefan Hadalin (SLO)
    65. Armand Marchant (BEL)
    66. Cristian Javier Simari Birkner (ARG)
    67. Sebastiano Gastaldi (ARG)
    68. Daniel Paulus (CZE)
    69. Robby Kelley (USA)
    70. Simon Kammerlander Breitfuss (BOL)
     
    1
    Jako první se na trať spustil vítěz posledního obřího slalomu, který se ve Val d'Isere konal minulý víkend a velký favorit dnešního závodu, domácí Mathieu Faivre zajel dobrou jízdu s výsledným časem 1:02.52 a uvidíme, jak dlouho tento Francouz vydrží na vedoucí pozici.
     
    2
    Dalším domácím jezdcem na trati byl Victor Muffat-Jeandet, průběžný devátý muž průběžného pořadí této disciplíny byl velmi rychlý, ale v závěru udělal tento Francouz drobné chyby a časově je těsně svým reprezentačním kolegou za 1:02.55, velmi malý rozdíl.
     
    3
    Do třetice tu máme francouzského závodníka, kterým je Alexis Pinturault. Průběžně vedoucí muž Světového poháru v této disciplíně zajel parádní jízdu a s velkým náskokem se dostává na vedoucí pozici s časem 1:00.92!
     
    4
    Prvním Rakušanem na trati byl Marcel Hirscher, který se dělí s Alexisem Pinturaultem o vedoucí pozici ve Světovém poháru v této disciplíně. Minulý víkend zde skončil Marcel v obřím slalomu na druhém místě a o to bude bojovat i nyní, v polovině trati udělal velkou chybu a řadí se s časem 1:01.59 na průběžnou druhou pozici.
     
    5
    Henrik Kristoffersen z Norska byl od úvodních mezičasů nejpomalejším závodníkem z elitní pětice na startu, ani v druhé polovině trati nedokázal zrychlit a s časem 1:02.60 je zatím na posledním místě.
     
    6
    Ještě hůře, než Henrik si s tratí poradil další z užšího seznamu favoritů Ted Ligety. Američan, který se do kolotoče Světového poháru se vrací po zranění a s jízdou bez většího riskování zajíždí nejhorší čas dne 1:03.15.
     
    7
    O stupně vítězů by měl v této disciplíně bojovat i Felix Neureuther z Německa, kterého trápí drobné zranění zad, jenže to Felixovi vůbec nevadí, zajel velmi dobrou jízdu a s časem 1:02.14 je z toho průběžná třetí pozice za Alexisem Pinturaultem a Marcelem Hirscherem.
     
    8
    Prvním Švýcarem na trati a také prvním nenasazeným jezdcem je Justin Murisier, který od úvodních mezičasů na elitní závodníky ztrácel i přes velkou chybu nakonec dokázal porazit alespoň Teda Ligetyho a s časem 1:02.62 je průběžně sedmý.
     
    9
    Roberto Nani z Itálie udělal velkou chybu ve spodní části trati, prakticky si celým tělem lehl na trať a s časem 1:03.43 je z toho zatím poslední pozice.
     
    10
    Druhý Rakušan v tomto závodě Philipp Schörghofer zajel parádní jízdu! Nebýt pomalejšího úvodu, tak by možná ohrožoval i vedoucí pozici Alexise Pinturaulta. Ovšem s časem 1:02.12 bude Philipp určitě spokojený a zatím se řadí na třetí místo za svého krajana Marcela Hirschera.
     
    11
    To jeho reprezentační kolega Manuel Feller se svou jízdou určitě spokojený nebude. Od úvodního mezičasu mu patřila průběžná poslední pozice a dokonce je i prvním jezdcem, který tento závod nedokončí, když nedokázal trefit jednu z posledních branek na trati.
     
    12
    Stefan Luitz z Německa zajel parádní jízdu! Prakticky po celý průběh trati byl pár setinek za vedoucím Alexisem Pinturaultem, závěr trati mu nakonec nevyšel dle představ, ale s časem 1:01.57 je zatím na průběžném druhém místě! Nebýt velké chyby v závěru, možná by se tento Němec dostal i na vedoucí pozici.
     
    13
    Dobré úvodní kolo za sebou má i Nor Leif Kristian Haugen, který se s časem 1:02.14 dostává na průběžné páté místo.
     
    14
    Druhým Italem v cíli je Florian Eisath. Ten stejně jako jeho reprezentační kolega Robert Nani nezajel dobré úvodní kolo a čas 1:03.55 stačí na průběžné poslední místo. Oba Italy tak máme na chvostu výsledkové listiny.
     
    15
    Čest italské reprezentace zatím nezachránil ani Riccardo Tonetti, který se s časem 1:03.41 dostává na průběžné 12. místo. To znamená, že všichni tři Italové v cíli jsou na konci výsledkové listiny.
     
    16
    Po televizní pauze se na trať vydal velký univerzál Carlo Janka ze Švýcarska, který zatím na své velké úspěchy kvůli zdravotním trablům nemlže navázat. S časem 1:03.54 je to až průběžná předposlední pozice.
     
    17
    Prvním Finem v cíli je Marcus Sandell, kterému se úvodní kolu vůbec nepodařilo. Zajíždí čas 1:03.57, který stačí zatím na poslední pozici ze všech závodníků, kteří úvodní kolo dokončili.
     
    18
    Ani Švéd André Myhrer nedokázal zaútočit na vedoucí jezdce úvodního kola. Čas 1:03.51 znamená, že se André dostává těsně před Carla Janku na průběžné 14. místo.
     
    19
    Ital Luca De Aliprandini začal výborně, na úvodním mezičase zajel prakticky totožný čas, jako vedoucí Alexis Pinturault. Poté však přišla velká chyba a s časem 1:03.11 to stačí na 11. místo, zatím je to však nejlepší Ital tohoto závodu.
     
    20
    Žan Kranjec ze Slovinska nejel od úvodní vůbec povedenou jízdu. Nakonec však přece jen lehce zrychlil a řadí se zatím na 13. místo s časem 1:03.28.
     
    21
    Další Rakušan Roland Leitinger zajel výbornou jízdu a bude bojovat o stupně vítězů! Zatím je z toho čas 1:01.97 a průběžné čtvrtá pozice hned za krajanem Marcelem Hirscherem.
     
    22
    Ani zkušený veterán Manfred Mölgg nedokázal povznést prapor italských závodníků v dnešním závodě. Čas 1:02.85 stačí na průběžné 12. místo a to je také nejlepší umístění italského jezdce v cíli.
     
    23
    Další televizní pauza je za námi a po ní se na trať vydal další Švýcar Gino Caviezel, který sice začal pomaleji, ale po každém mezičase se Gino dostával dopředu a s časem 1:02.15 to stačí na průběžnou 8. pozici s minimální ztrátou na pátou příčku.
     
    24
    Filip Zubčić z Chorvatska nezajel dobrou jízdu a s časem 1:03.43 se dělí o průběžné 18. místo s Italem Robertem Nanim.
     
    25
    Druhý Švéd v dnešním závodě Matts Olsson zajel zatím nejhorší jízdu dne. Čas 1:03.96 znamená poslední pozici navíc s velmi velkou ztrátou.
     
    26
    Američan Tim Jitloff udělal na začátku trati velkou chybu. Tim se ještě zkusil vrátit na trať, ale nepodařilo se mu to a je tak druhým závodníkem, který nedokončí dnešní závod.
     
    27
    Po dlouhé době je tu další domácí jezdec Steve Missillier, tento veterán alpského lyžování nezajel vůbec špatnou jízdu a s časem 1:02.57 a průběžnou 11. pozicí bude určitě spokojen.
     
    28
    Rakušanům se dnes daří! Christoph Nösig také dokázal zajet s vyšším startovním číslem parádní jízdu. Na jednom mezičase byl Christoph dokonce na 6. pozici, ale s časem 1:02.31 to nakonec stačilo na deváté místo.
     
    29
    Naopak Američanům se dnešní závod nedaří. Tommy Ford se s časem 1:02.80 řadí na 15. místo, což je zatím nejlepší výsledek z celé americké reprezentace.
     
    30
    Švýcar Loïc Meillard zajel také parádní úvodní kolo! Čas 1:02.37 a průběžné 10. místo je určitě velký úspěch pro tohoto mladého závodníka. Na trati jsou navíc ideální podmínky a nyní se na trať chystá Kryštof Krýzl.
     
    31
    Tak bohužel Kyštof Krýzl nedokázal zajet dobrý závod. S časem 1:04.87 to stačí zatím na úplně poslední pozici a musel by se stát zázrak, aby se náš závodník dostal do druhé kola a připsal si dnes body do Světového poháru.
     
    32
    Třetím jezdcem, který úvodní kolo nedokončil je Nor Axel William Patricksson, který chyboval uprostřed trati.
     
    33
    Domácí jezdci jsou dnes velmi dobře připraveni. Cyprien Sarrazin zajel s vyšším startovním číslem čas 1:03.01, který zatím stačí na 18. místo a téměř jistý postup do druhého kola.
     
    34
    Naopak do druhé kola se už určitě nepodívá Kryštof Krýzl. Američan Brennan Rubie nezajel dobrý čas, ale zatím se řadí na předposlední pozici před našeho závodníka.
     
    35
    Dominik Schwaiger z Německa zajíždí čas 1:03.26, zatím je z toho 21. pozice a druhé kolo by tomuto závodníkovi nemělo uniknout.
     
    36
    Naopak Marcel Mathis z Rakouska se do druhého kola nejspíše nepodívá. Čas 1:03.94 zatím stačí na 30. pozici.
     
    37
    Ještě hůře zajel úvodní kolo Fin Eemeli Pirinen, kterému čas 1:04.31 stačil až na 32. místo, a to znamená konec v dnešním závodě.
     
    38
    Dalším Norem, který neuvidí cílový prostor je Kristian Windingstad. Tento jezdec chybuje hned krátce za úvodní mezičasem a závod pro něj končí.
     
    39
    Naopak Slováci budou velmi spokojeni! Andreas Žampa totiž zajíždí parádní jízdu! Čas 1:02.60 stačí zatím na 14. pozici, ale s nepatrnou ztrátou na elitní desítku.
     
    40
    Simon Maurberger z Itálie končí také těsně za úvodním mezičasem. Celkově se tak již jedná o pátého jezdce, který dnešní úvodní kolo nedokončil.
     
    41
    Američan David Chodounsky nezajel dobré úvodní kolo. Čas 1:03.55 zatím stačí na průběžné 29. místo. Uvidíme, zda se tento jezdec dostane do druhého kola.
     
    42
    Do něj se určitě nepodívá Nor Bjørnar Neteland, jeho čas totiž stačí zatím na 32. pozici a závod pro toho jezdce končí.
     
    43
    V úvodu trati se nyní hodně chybuje. Své o tom už ví i Rakušan Christian Hirschbühl, který dnešní závod také nedokončí.
     
    44
    Prakticky na stejném místě jako Christian končí i Švýcar Marco Odermatt.
     
    45
    To další Švýcar Sandro Jenal bude v cíli určitě nespokojený. Dlouho atakoval elitní dvacítku, jenže v závěru trati udělal chybu, zajel čas 1:03.72 a postup do dalšího kola je pryč.
     
    46
    Třetí Švýcar v pořadí Manuel Pleisch zajel ještě horší jízdu než jeho předchůdce Sandro Jenal a končí zatím až na 39. pozici.
     
    47
    Zklamaný bude určitě i jediný Rus dnešního závodu Aleksandr Andrijenko. Ten byl na druhém mezičase dokonce na 14. místě, ale v cíli je z toho až 32. nejlepší čas.
     
    48
    Ještě hůře svou jízdu zvládl Američan Ryan Cochran-Siegle, který se s časem 1:04.05 řadí až na 37. místo.
     
    49
    Tak to je velká škoda! První Kanaďan na startu Trevor Philp jel parádně, dokonce se na mezičase objevil na 11. pozici, ale v závěru trati chybuje a končí.
     
    50
    Jeho reprezentační kolega Erik Read však zajel také parádní první kolo. Čas 1:03.15 a průběžné 21. pozice. Erika určitě uvidíme ve druhém kole.
     
    51
    Naopak Marco Schwarz se do druhého kola nepodívá. Tento Rakušan je zatím až na 41. místě s časem 1:04.57.
     
    52
    Ani jeho reprezentační kolega Daniel Meier nepřekvapil a do druhého kola se nepodívá. Zajel sice lepší jízdu, ale čas 1:03.91 stačí až na 36. místo.
     
    53
    Mimo hru je i Fin Samu Torsti. Čas 1:04.23 a průběžné 40. místo.
     
    54
    Další jezdcem a druhým Kanaďane, který neprojede cílem je Phil Brown, který chybuje na začátku trati.
     
    55
    Dalším Švýcarem, který dokončil závod je Thomas Tumler. Ovšem čas 1:03.94 znamená až 37. místo a pro dnešek i konec.
     
    56
    To Elia Zurbriggen taktéž ze Švýcarska ani do cílového prostoru nedojel, chybuje a končí.
     
    57
    Stejný osud postihl i Itala Andrea Ballerin. Bylo by velkým překvapením, kdyby se ještě nějaký jezdec na startu dokázal dostat do druhého kola.
     
    58
    Do třetice pád. Tentokrát postihl dalšího Itala Alexe Zingerla.
     
    59
    To Victor Guillot z Francie trať dokončil, ale čas 1:05.22 stačí až na 47. příčku.
     
    60
    Ani Němec Linus Strasser nepřekvapil a do dalšího kola se nepodívá. Čas 1:03.97 stačí až na 40. pozici v cílovém prostoru.
     
    61
    Do něj se naopak nepodívá Francouz Greg Galeotti, který stejně jako většina závodníků s vyšším startovním číslem končí po chybě v úvodu trati.
     
    62
    Jediný Japonec v dnešním závodě je Hidejuki Narita, který také v tomto závodě do cíle nedorazí.
     
    63
    Ital Tommaso Sala do cíle dojel, ale pouze s časem 1:04.63, který stačí na 46. místo.
     
    64
    Ani Slovinec Stefan Hadalin nedokázal překvapit. Na rozbité trati jel pomalu, navíc v půlce trati chybuje a také on v tomto závodě předčasně končí.
     
    65
    Belgičan Armand Marchant také nedokázal zajet překvapivý výsledek a s časem 1:04.63 se zatím řadí na 46. příčku.
     
    66
    Prvním Argentincem na trati byl Cristian Javier Simari Birkner, který však po chybě v druhé polovině trati končí.
     
    67
    Jeho reprezentační kolega Sebastiano Gastaldi chybuje prakticky na totožném místě a ani jeden Argentinec se tak do cíle dnešního závodu nepodívá. Nyní už však Daniel Paulus!
     
    68
    Daniel Paulus svoje úvodní kolo dokončil, ale čas 1:06.13 stačí až na poslední místo ze všech jezdců, kteří dojeli do cíle.
     
    69
    Američan Robby Kelley do závodu vůbec nenastoupil.
     
    70
    Posledním a také asi nejvíce exotickým závodníkem startovního pole byl Simone Kammerlander Breitfuss z Bolívie. Tento jezdec navíc nedojel ani k úvodnímu mezičasu a závod pro něj končí a tím končí i úvodní kolo obřího slalomu ve Val d'Isere.
     
    Úvodní kolo obřího slalomu je za námi. Jasným způsobem ho ovládl domácí Alexis Pinturault, který má před překvapivě druhým Němcem Stefan Luitz poměrně slušený náskok před druhým kolem. Třetí místo zatím patří dalšímu favoritovi Marcelu Hirscherovi.
     
    Našim reprezentatům se tento závod vůbec nepodařil. Kryštof Krýzl končí na 48. místě. Daniel Paulus dokonce až na 51. pozici. Což, je poslední příčka ze všech jezdců, kteří závod dokončili.

    Naopak Andreas Žampa ze Slovenska s vysokým startovním číslem zajel parádní jízdu a momentálně mu patří 14. pozice a uvidíme jej ve druhém kole.
     
    Konečné pořadí prvního kola:
    1. Alexis Pinturault (FRA) 1:00.92
    2. Stefan Luitz (GER) +0.65
    3. Marcel Hirscher (AUT) +0.67
    4. Roland Leitinger (AUT) +1.05
    5. Philipp Schörghofer (AUT) +1.20
    6. Leif Kristian Haugen (NOR) +1.22
    6. Felix Neureuther (GER) +1.22
    8. Gino Caviezel (SUI) +1.23
    9. Christoph Nösig (AUT) +1.39
    10. Loïc Meillard (SUI) +1.45
    11. Mathieu Faivre (FRA) +1.60
    12. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1.63
    13. Steve Missillier (FRA) +1.65
    14. Andreas Žampa (SVK) +1.68
    14. Henrik Kristoffersen (NOR) +1.68
    16. Justin Murisier (SUI) +1.70
    17. Tommy Ford (USA) +1.88
    18. Manfred Mölgg (ITA) +1.93
    19. Cyprien Sarrazin (FRA) +2.09
    20. Luca De Aliprandini (ITA) +2.19
    21. Erik Read (CAN) +2.23
    21. Ted Ligety (USA) +2.23
    23. Dominik Schwaiger (GER) +2.24
    24. Žan Kranjec (SLO) +2.36
    25. Riccardo Tonetti (ITA) +2.49
    26. Filip Zubčić (CRO) +2.51
    26. Roberto Nani (ITA) +2.51
    28. André Myhrer (SWE) +2.59
    29. Carlo Janka (SUI) +2.62
    30. David Chodounsky (USA) +2.63
    30. Florian Eisath (ITA) +2.63
    ...
    48. Kryštof Krýzl (CZE) +4.16
    51. Daniel Paulus (CZE) +5.21
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek soboty a u dalších textových přenosů se těším nashledanou. (11:20:52)

    Dominik Špringer

    Konečné pořadí prvního kola:
    1. Alexis Pinturault (FRA) 1:00.92
    2. Stefan Luitz (GER) +0.65
    3. Marcel Hirscher (AUT) +0.67
    4. Roland Leitinger (AUT) +1.05
    5. Philipp Schörghofer (AUT) +1.20
    6. Leif Kristian Haugen (NOR) +1.22
    6. Felix Neureuther (GER) +1.22
    8. Gino Caviezel (SUI) +1.23
    9. Christoph Nösig (AUT) +1.39
    10. Loïc Meillard (SUI) +1.45
    11. Mathieu Faivre (FRA) +1.60
    12. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1.63
    13. Steve Missillier (FRA) +1.65
    14. Andreas Žampa (SVK) +1.68
    14. Henrik Kristoffersen (NOR) +1.68
    16. Justin Murisier (SUI) +1.70
    17. Tommy Ford (USA) +1.88
    18. Manfred Mölgg (ITA) +1.93
    19. Cyprien Sarrazin (FRA) +2.09
    20. Luca De Aliprandini (ITA) +2.19
    21. Erik Read (CAN) +2.23
    21. Ted Ligety (USA) +2.23
    23. Dominik Schwaiger (GER) +2.24
    24. Žan Kranjec (SLO) +2.36
    25. Riccardo Tonetti (ITA) +2.49
    26. Filip Zubčić (CRO) +2.51
    26. Roberto Nani (ITA) +2.51
    28. André Myhrer (SWE) +2.59
    29. Carlo Janka (SUI) +2.62
    30. David Chodounsky (USA) +2.63
    30. Florian Eisath (ITA) +2.63
    Startovní listina:
    1. Mathieu Faivre (FRA)
    2. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    3. Alexis Pinturault (FRA)
    4. Marcel Hirscher (AUT)
    5. Henrik Kristoffersen (NOR)
    6. Ted Ligety (USA)
    7. Felix Neureuther (GER)
    8. Justin Murisier (SUI)
    9. Roberto Nani (ITA)
    10. Philipp Schörghofer (AUT)
    11. Manuel Feller (AUT)
    12. Stefan Luitz (GER)
    13. Leif Kristian Haugen (NOR)
    14. Florian Eisath (ITA)
    15. Riccardo Tonetti (ITA)
    16. Carlo Janka (SUI)
    17. Marcus Sandell (FIN)
    18. André Myhrer (SWE)
    19. Luca De Aliprandini (ITA)
    20. Žan Kranjec (SLO)
    21. Roland Leitinger (AUT)
    22. Manfred Mölgg (ITA)
    23. Gino Caviezel (SUI)
    24. Filip Zubčić (CRO)
    25. Matts Olsson (SWE)
    26. Tim Jitloff (USA)
    27. Steve Missillier (FRA)
    28. Christoph Nösig (AUT)
    29. Tommy Ford (USA)
    30. Loïc Meillard (SUI)
    31. Kryštof Krýzl (CZE)
    32. Axel William Patricksson (NOR)
    33. Cyprien Sarrazin (FRA)
    34. Brennan Rubie (USA)
    35. Dominik Schwaiger (GER)
    36. Marcel Mathis (AUT)
    37. Eemeli Pirinen (FIN)
    38. Kristian Windingstad (NOR)
    39. Andreas Žampa (SVK)
    40. Simon Maurberger (ITA)
    41. David Chodounsky (USA)
    42. Bjørnar Neteland (NOR)
    43. Christian Hirschbühl (AUT)
    44. Marco Odermatt (SUI)
    45. Sandro Jenal (SUI)
    46. Manuel Pleisch (SUI)
    47. Aleksandr Andrijenko (RUS)
    48. Ryan Cochran-Siegle (USA)
    49. Trevor Philp (CAN)
    50. Erik Read (CAN)
    51. Marco Schwarz (AUT)
    52. Daniel Meier (AUT)
    53. Samu Torsti (FIN)
    54. Phil Brown (CAN)
    55. Thomas Tumler (SUI)
    56. Elia Zurbriggen (SUI)
    57. Andrea Ballerin (ITA)
    58. Alex Zingerle (ITA)
    59. Victor Guillot (FRA)
    60. Linus Strasser (GER)
    61. Greg Galeotti (FRA)
    62. Hidejuki Narita (JPN)
    63. Tommaso Sala (ITA)
    64. Stefan Hadalin (SLO)
    65. Armand Marchant (BEL)
    66. Cristian Javier Simari Birkner (ARG)
    67. Sebastiano Gastaldi (ARG)
    68. Daniel Paulus (CZE)
    69. Robby Kelley (USA)
    70. Simon Kammerlander Breitfuss (BOL)
    bahis siteleri