Dornbirn – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 11.12.2016, 17:30bet-at-home ICE Hockey League • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    JAMES ARNIEL obdržel ve středním pásmu přihrávku, prokličkoval mezi obranou Orlů, počkal si na správný moment a poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Martin Grabher Meier, Brock McBride.
     
    30:31
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku téměř okamžitě a snižují na rozdíl dvou branek. Postaral se o to ANDRÉ LAKOS, který napřáhl od modré čáry. Asistence: Sean McMonagle, Martin Podešva.
     
    29:02
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí Buldoci využívají i třetí přesilovku a vedou již o tři branky! BROCK MCBRIDE se s tím nemazal, vypálil z vrcholu pravého kruhu a jeho střela skončila až v síti. Schwarz toho příliš neviděl. Asistence: James Arniel.
     
    23:39
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Se Znojmem to nevypadá dobře. Dornbirn dnes hraje velice jednoduchý, ale účelný hokej. JAMES ARNIEL si jen vzal puk, napřáhl od modré čáry, odkud měl volnou trajektorii až do horního růžku. Asistence: Kevin Schmidt, Brock McBride.
     
    08:06
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dornbirn ukazuje, jak je hokej velice jednoduchý. Jeden z obránců vystřelil od modré, Schwarz puk nedokázal udržet ve své výstroji, čehož využil BROCK MCBRIDE, který dorážkou posílá domácí do dovedení. Asistence: Michael Caruso, Kevin Macierzynski.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 9. McBride (Caruso, Macierzynski), 24. Arniel (Schmidt, McBride), 30. McBride (Arniel), 59. Arniel (Grabher Meier, McBride) – 31. Lakos (McMonagle, Podešva)


    Dornbirn Bulldogs: Hardy (Stroj) – Magnan, Schmidt, Caruso, Connelly, Konradsheim, Crawford, Siutz – D´Alvise, McBride, Macierzynski – Sylvester, Arniel, Grabher Meier – Petrik, Livingston Siddall – Haberl, Häussle, Achermann – Ban.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (30. Nechvátal) – Lakos, McMonagle, Šulák, Stehlík, Biro, Řezníček, Kadeřávek – Podešva, Bartoš, Yellow Horn – Wronka, Pucher, Lattner – Vodný, Šeda, Hughesman – Csamangó, Györi, Špaček.

    Rozhodčí: M. Nikolic, Štolc – Paradatscher, Schauer

    Diváci: 2120
    bahis siteleri