Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:0 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 7:1 (kon.)
Montreal – Minnesota 2:4 (kon.) | Florida – Boston 1:3 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Tampa – St. Louis 5:2 (kon.) | Nashville – Los Angeles 0:4 (kon.) | Colorado – Toronto 0:6 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:1 (1:1, 2:0, 4:0)
Pittsburgh Penguins
Pátek 23.12.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Nervy tečou! Carl Hagelin (PIT) chtěl vyvolat konflikt s Mattem Calvertem (CBJ) vznikla z toho rozmíška, kterou vyvolal útočník hostů. Dvě minuty za hrubost pro oba!
     
    51:52
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Lukáš Sedlák – 2 min., hrubost).
     
    48:23
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Lukáš Sedlák – 2 min., sekání).
     
    47:00
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Conor Sheary – 2 min., držení protihráče).
    46:24 Scott HARTNELL - 7:1
     
    46:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Početní převaha domácího celku končí prvním pukem v síti Marca Andre Fleuryho a celkově sedmým zásahem domácích hokejistů v dnešním zápase. SCOTT HARTNELL dostal přihrávku z pravého kruhu od Brandona Dubinskyho a celkem z úhlu překonal kanadského brankáře hostujícího mužstva střelou na první tyč! Hattrick pro Hartnella! 7:1! Asistence: Brandon Dubinsky, Brandon Saad.
     
    44:21
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Steve Oleksy – 2 min., držení protihráče).
     
    43:35
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins: ze hřiště odchází Matt Murray, přichází Marc-Andre Fleury.
    43:35 Boone JENNER - 6:1
     
    43:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Myslím si, že je hotovo. Brandon Dubinsky mohl zkusit střelu přes obránce, nakonec přihrál na pravou stranu na BOONE JENNERA, který střelou zápěstím překonal Matta Murrayho již pošesté v dnešním zápase. Asistence: Brandon Dubinsky, Seth Jones.
    43:07 Brandon SAAD - 5:1
     
    43:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    S hosty už to vypadá velice zle, teď hostující obrana zcela zaspala, Alexander Wennberg našel z levé strany BRANDONA SAADA, který zakončoval do prázdné branky Matta Murrayho. Tohle je velká chyba obrany hostů. Asistence: Alexander Wennberg.
    42:45 Scott HARTNELL - 4:1
     
    42:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tenhle zápas má domácí mužstvo velice dobře rozehraný...Lukáš Sedlák vyhrál buly před hostující brankou, následně z toho byl tlak domácích hokejistů, Sam Gagner zvolil přihrávku na Scotta Hartnella, který střelou z levého kruhu překonala Matta Murrayho. Asistence: Sam Gagner, Jack Johnson.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Steve Oleksy – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Scott Hartnell – 2 min., nesportovní chování).
    32:20 Scott HARTNELL - 3:1
     
    32:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velká chyba jednoho z obránců hostujícího mužstva, který se snadno nechal přebruslit SCOTTEM HARTNELLEM, domácí útočník se natlačil před svého soupeře a posléze bekhendovým blafákem překonal Matta Murrayho. 3:1. Bez asistence.
    30:15 William KARLSSON - 2:1
     
    30:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus otáčí vývoj zápasu proti Pittsburghu. Byl to obrovský tlak v útočném pásmu domácího celku a zřejmě se jedná o trefu, kterou si domácí zasloužili. Sam Gagner zvládl souboj s Brianem Dumoulinem za brankou Matta Murrayho, otočil se kolem něj a ještě přihrál do ohně, kde WILLIAM KARLSSON poslal puk do horního rohu hostující branky. 2:1! Asistence: Sam Gagner, Josh Anderson.
     
    25:45
    Boone Jenner (CBJ) šel do souboje se Stevenem Oleksym (PIT) v rohu kluziště, následně si oba hokejisté cosi pověděli a poté už se šlo na věc. Byla to bitka vyrovnaná, bez jasného vítěze, ale každopádně je z toho pětiminutový trest pro oba hráče!
     
    22:57
    Ale početní převaha hostujících hokejistů málem začala brankou domácího mužstva, kdy Matt Calvert se spoluhráčem vydal do přečíslení dva na jednoho, Calvert se rozhodl pro stahovačku, následně střílel z levé strany těsně vedle levé tyče branky Matta Murrayho.
     
    22:44
    Tuším, že v souboji s Brianem Dumoulinem použil loket Scott Hartnell (CBJ) a je za to vyloučen. Rozhodčí jej vylučují za faul loktem na dvě minuty.
     
    16:40
    Columbus mohl jít do vedení a málem se prosadil český hokejista. Lukáš Sedlák jel z pravého křídla sám na Matta Murrayho, ale brankář hostujícího mužstva zasáhl pravým betonem proti pokusu čtvrtého centra domácího týmu.
    13:01 Cam ATKINSON - 1:1
     
    13:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácího celku, ale přece jen končí brankou. Alexander Wennberg našel z pravého kruhu Nicka Foligna, který ještě vylepšil pozici přihrávkou křížem na CAMA ATKINSONA, který zakončoval z levé strany do poloodkryté branky Matta Murrayho, a navíc zblízka. Matt Murray už tady nemohl být. Brian Dumoulin tam chtěl ještě vypíchnout přihrávku na útočníka Blue Jackets. 1:1. Asistentce: Nick Foligno, Alexander Wennberg
     
    10:19
    Prvním vyloučeným mužem zápasu je Ian Cole (PIT) za vysokou hůl v obličeji Joshe Andersona. A navíc to jsou čtyři minuty pro beka hostujícího mužstva, protože v obličeji domácího hokejisty se objevila i krev.
    02:39 Sidney CROSBY - 0:1
     
    02:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle je branka, která jde za Zachem Werenskim, který špatně rozehrál za brankou Sergeje Bobrovského, následně ani centr Brandon Dubinsky nedostal puk z obranného pásma domácího mužstva, a tak přišel logicky trest. Ian Cole vypálil zápěstím z pravého kruhu, ruský brankář puk vyrazil před sebe a tam už pohotově dorazil SIDNEY CROSBY! 0:1! Asistence: Ian Cole, Conor Sheary.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 14. Atkinson (N. Foligno, Wennberg), 31. W. Karlsson (Gagner, J. Anderson), 33. Hartnell, 43. Hartnell (Gagner, J. Johnson), 44. Saad (Wennberg), 44. Jenner (Dubinsky, S. Jones), 47. Hartnell (Dubinsky, Saad) – 3. Crosby (Cole, Sheary)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (44. M.-A. Fleury) – Cole, J. Schultz, Pouliot, Oleksy, Määttä, Dumoulin – Sheary, Rust, Crosby (C) – Kunitz (A), Malkin (A), Hörnqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Fehr.

    Rozhodčí: O’Halloran, Nicholson – Cherrey, Gibbons
    bahis siteleri