Slovensko U20 – Finsko U20 1:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Bethel 8:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:5 (2:3, 2:1, 4:1)
Bethel University Royals
Pátek 23.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že šance hostů jsou definitivně rozprášeny! Luboš Voříšek při postupu vpřed našel mezi kruhy dobře postaveného DAVIDA MICHÁLKA, jenž potvrdil skvělou střeleckou formu z poslední doby, když neomylně trefil prázdnou bránu! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    57:26
    Hosté zkoušejí hru bez brankáře, nyní operují s pukem v útočném pásmu!
     
    57:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně tvrdá rána pro hosty z dalekého zámoří, kteří bleskově inkasují znovu a prohrávají už o dva góly! Tomáš Ludvík nahrál TOMÁŠI CHLUBNOVI, který zkusil štěstí z těžkého úhlu na levé straně a překvapil svou ranou gólmana Furlana! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    57:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se domácí hráči přeci jen dočkali obratu, poprvé v utkání tak vedou! Útočný trojlístek Petr Kuchta – Filip Beneš – TOMÁŠ LUDVÍK dokonale rozebral soupeřovu obranu do posledního šroubku a posledně jmenovaný zakončil celou kombinaci ranou do odkryté brány! Asistence: Filip Beneš, Petr Kuchta.
     
    55:00
    Brankář Novák teď pokazil rozehrávku a měl obrovské štěstí, že toho nedokázal napadající Dallas Marvin využít, když netrefil odkrytou bránu!
     
    54:02
    Vyloučení v týmu Bethel University Royals (Bjorklund – 2 min., hákování).
     
    52:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, Kotlinou zní "Pátá právě teď odbila!"! TOMÁŠ CHLUBNA to udělal naprosto parádně, když si sjel až těsně před brankoviště a nádhernou zápěstní ranou skóroval přesně nad beton gólmana Furlana k jeho pravé tyčce!
     
    52:51
    Tomáš Chlubna byl faulován a pojede trestné střílení!
     
    50:36
    Bethel právě vstřelil branku!
    Nepříjemná rána pro Bruslaře, kteří znovu v dnešním utkání prohrávají! Jonathan Skarlis hezky posunul puk mezi kruhy, kam si sjel JEFFREY FLICKER, a hezkou ranou prostřelil brankáře Nováka! Asistence: Jonathan Skarlis.
     
    47:01
    Obrovský tlak Bruslařů! Kotouč nebezpečně poskakoval před bránou soupeře a několik hráčů doráželo zblízka, ale gólman Furlano se vyznamenal a podržel svůj tým!
     
    43:01
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Ludvík – 2 min., krosček).
     
    43:01
    Brankář Novák se teď vyznamenal! Nejdříve na něj pálil zblízka Crosby Steen, ale vyprášil jeho betony. Potom pálil z kruhu Michael Bond, ale Novák předvedl výtečný semafor lapačkou!
     
    41:00
    Tomáš Chlubna dostal nabito do levého kruhu, srovnal si puk ideálně na hůl a příklepem vyprášil lapačku gólmana Furlana, jenž předvedl skvělý semafor!
     
    39:34
    Hosté se vydali do situace 2 na 2, ale po přejetí útočné modré čáry ztratili puk a vpřed se naopak hnali Bruslaři. Jejich brejk táhl Petr Kuchta, jenž vypustil z levého kruhu krásnou ránu, jež zazvonila na břevno!
     
    38:34
    Luboš Voříšek sice nejdříve nedokázal udržet puk v útočném pásmu, ale vzápětí kotouč vybojoval zpět, elegantně si obhodil protihráče a našel před bránou hůl Filipa Beneše, jehož ránu z první skvěle chytil gólman Furlano!
     
    35:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., faul loktem).
     
    32:12
    Vyloučení v týmu Bethel University Royals (Bonnano – 2 min.).
     
    31:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, v Kotlině máme vyrovnáno! Tomáš Semrád nahrál Filipu Navrátilovi, jenž zatáhl puk po pravém křídle blíže k bráně a narýsoval úžasný pas před brankoviště na volného DAVIDA MICHÁLKA, který z první zametl puk ze vzdálenosti několika kroků do brány! Asistence: Filip Navrátil, Tomáš Semrád.
     
    30:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny opět udeřil a snížil už dnes potřetí na nejtěsnější rozdíl! David Michálek přiťukl puk na okraj kruhů TOMÁŠI SEMRÁDOVI, jenž vypustil ze své hole nechytatelnou dělovku z voleje a vyhnal všechny pavouky z levého horního rohu Furlanovy brány! Asistence: David Michálek.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu Bethel University Royals (Brown – 2 min., podražení).
     
    24:40
    Bethel právě vstřelil branku!
    Kdepak, Bruslařům to dnes vzadu moc nejde, mladíci z univerzity v Minnesotě znovu udeřili! Justin Bonnano přiťukl puk na hůl ADAMA MARTYHO, jehož dělovka z okraje kruhu přeletěla beton gólmana Pance, jenž zřejmě vůbec nic neviděl! Asistence: Justin Bonnano.
     
    23:34
    Tohle chtělo gól! David Michálek krásnou zadovkou přenechal puk mezi kruhy Jakubu Lacinovi, jehož prudká rána těsně minula Sheppardovu bránu!
     
    21:48
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., sekání).
     
    19:00
    Již při hře 5 na 5 nahrál Tomáš Semrád do jízdy Petru Kuchtovi, který nabral obrovskou rychlost, natlačil se za soupeřovu obranu a zblízka nepropasíroval puk do sítě!
     
    16:55
    Vyloučení v týmu Bethel University Royals (Skarlis – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    14:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Havlíčkův Brod znovu prohrává o jediný gól! Miroslav Třetina předvedl opět hezkou kombinaci s LUKÁŠEM ENDÁLEM, který uháněl sám na bránu, elegantně vykoupal gólmana Shepparda a dopravil kotouč na místo určení, tedy do odkryté brány! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    14:13
    Havlíčkobrodská defenziva dnes rozhodně není ve své kůži, vyrobila další velkou chybu a mohlo to být už o tři góly! Sami před bránou se ocitli David Becker a Adam Marty, prvně jmenovaný nahrál svému parťákovi, ale jeho ránu z první skvěle schoval pod betonem gólman Panec! Úžasný zákrok!
     
    10:40
    Michael Bond (BET) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    10:09
    Bethel právě vstřelil branku!
    Mladíci ze zámoří se zatím v Kotlině prezentují skvělým výkonem, dnes udeřili už potřetí, a to nám teprve začala druhá půlka úvodní dvacetiminutovky! Dallas Marvin nastřelil jen betony gólmana Pance, ale kotouč se odrazil k GEORGI SPLICHALOVI, jehož dorážka z těžkého úhlu doplachtila do odkryté brány, kam skákal brodský gólman už marně! Asistence: Dallas Marvin.
     
    07:45
    Mladíci ze Spojených států amerických se dostali pod velký tlak a před bránou bylo hodně rušno, ale nikdo z domácích nepropasíroval puk za ležícího gólmana Shepparda!
     
    06:40
    No a pozor, hosté opět mohli vést o dvě branky! Na levém křídle nabral velkou rychlost Justin Bonnano, ale jeho dělovka zacinkala jen na tyčku!
     
    06:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Bruslaři se mohutně radují z první vstřelené branky! Tomáš Ludvík v útočném pásmu posunul puk na Tomáše Chlubnu, jenž poslal puk před brankoviště a LUKÁŠ KŘÍŽEK pohodlně doklepl kotouč z bezprostřední blízkosti do odkrytého koutu brány, kam se gólman Sheppard nestihl přesunout! Asistence: Tomáš Chlubna, Tomáš Ludvík.
     
    03:06
    obrovskou šanci měl Patrik přidal, jenž se ocitl po dobrém pasu úplně sám na ose hřiště, ale svižnou zápěstní ranou vyprášil jen betony gólmana Shepparda!
     
    01:01
    Bethel právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, hokejisté Havlíčkova Brodu se ještě ani pořádně nerozkoukali a už prohrávají o dva góly! Po nahrávce Taylora Browna vypálil zblízka volný Albert Nejmeh jen do břevna, ale puk se odrazil zpět před odkrytou bránu, odkud ho pohodlně dopravil na místo určení MICHAEL BOND! Asistence: Albert Nejmeh, Taylor Brown.
     
    00:27
    Bethel právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Bruslařů, kteří už po 27 sekundách hry s americkým soupeřem prohrávají! Crosby Steen to udělal úplně jednoduše, když od modré čáry nahodil puk na bránu a brankář Panec vyrazil puk betony, po čemž dorazil puk do zcela odkryté brány GEORGE SPLICHAL! Asistence: Crosby Steen.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Křížek (Chlubna, Ludvík), 15. Endál (Třetina), 31. T. Semrád (Michálek), 32. Michálek (Navrátil, T. Semrád), 53. Chlubna (TS), 58. Ludvík (Beneš, Kuchta), 58. Chlubna (Ludvík), 58. Michálek (Voříšek) – 1. Splichal (Steen), 2. Bond (Nejmeh, Brown), 11. Splichal (Marvin), 25. Marty (Bonnano), 51. Flicker (Skarlis)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (31. Novák) – T. Semrád "A", M. Semrád, Lacina, Bušek, Kulhánek, Vala – Endál "A", Třetina "C", Přidal – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Křížek, Ludvík, Chlubna – M. Polák, Tecl
    Bethel University Royals: Furlano (Sheppard) – Mros, Bond, Eiter, Kling, Olinyk, Steen, Migiliore -Marvin, Splichal, Bonnano – Bjorklund, Brown, Nejmeh – Gran, Skarlis, Flicker – Marty, Becker, Brannon

    Rozhodčí: Jan Doležal, Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 467
    bahis siteleri