Česko – Finsko 2:1 (kon.) | Kanada – Rusko 5:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 3:4 (po pr.)
Lotyšsko – Rusko 1:9 (kon.) | Dánsko – Finsko 3:2 (kon.)
konec
Kanada
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Rusko
Úterý 27.12.2016, 02:00 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:36 Jegor RYKOV - 5:3
     
    50:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    S góly se tu roztrhl pytel. Tento jde trochu na vrub brankáře Harta, který propustil mezi rukou a tělem střelu JEGORA RYKOVA z pravého kruhu. Ta sice byla rychlá, ale kanadský gólman dobře viděl a s tímto zásahem nebude spokojený. Je to znovu o dvě branky. Asistence: Danil Jurtajkin, Kirill Kaprizov.
    49:06 Dylan STROME - 5:2
     
    49:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Třetí kanadskou přesilovku dnes využívá svou druhou brankou v zápase DYLAN STROME. Barzal si na levé straně sjel do střelecké pozice, jeho pokus se odrazil od ramena brankáře přímo na hůl kanadského kapitána, který doklepl do sítě. Asistence: Matt Barzal.
     
    48:59
    Vyloučení v týmu Rusko (Kirill Kaprizov – 2 min., hrubost).
    48:59 Samsonov úžasným zákrokem ukradl gól Stromeovi.
     
    48:59
    Do samostatného úniku se dostal Strome, Samsonov ale pohotově chytá roztažený na čáře. Kaprizov následně zbytečně fauloval dojíždějícího hráče a Kanada bude hrát přesilovku.
    45:12 Kirill KAPRIZOV - 4:2
     
    45:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský kapitán se o pár vteřin později přeci jen raduje. KIRILL KAPRIZOV totiž dostal prostor na středu hřiště, sjel si mezi kruhy a přesným švihem propálil Harta. Také ruský celek tedy využívá početní výhodu. Asistence: Michail Vorobjov, Jegor Rykov.
     
    44:27
    Kaprizovovi teď stačilo otočit se správným směrem, jenže to neudělal, a tak se od něj, samotného před prázdnou brankou, puk odrazil mimo.
     
    43:54
    Příliš aktivní forčeking předvedl Jost, za podražení ruského obránce odchází na trestnou lavici.
    43:03 Mathew BARZAL - 4:1
     
    43:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí využívají druhou přesilovku, když se tečovaná nahrávka od zadního mantinelu dostala před branku na hůl MATTA BARZALA a kanadský útočník ji bleskově uklidil k tyči za natahujícího se Samsonova. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
     
    42:47
    Vyloučení v týmu Rusko (Sergej Zborovskij – 2 min., podražení).
    38:35 Gurjanov u mantinelu nepříjemně dohrál Juulsena.
     
    38:35
    Gurjanov teď nevybíravě a zezadu narazil na hrazení Juulsena. Rozhodčí se ještě radili o výši trestu, nakonec jsou z toho jen dvě minuty, k velké nevoli domácího publika.
    37:08 Nicolas ROY - 3:1
     
    37:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Rusové inkasují velmi lacinou branku, poté co si tři hráči před vlastní brankou dávali přednost v odehrání kotouče. Mezi ne vlétl NICOLAS ROY a přesným švihem ke vzdálenější tyči nedal Samsonovovi šanci. Asistence: Julien Gauthier.
    33:15 Dylan STROME - 2:1
     
    33:15
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita a javorové listy znovu vedou. V rychlé kombinaci na jeden dotek našel Barzal na pravém kruhu volného kapitána a DYLAN STROME bez přípravy skóruje. Samsonov se natahoval a na puk si sáhl, v cestě do sítě ale nezabránil. Asistence: Matt Barzal, Thomas Chabot.
     
    32:06
    Sergačjov přidržel v obranném pásmu soupeře a Kanaďané si zahrají další přesilovku.
    31:05 Urakovova táhlá a tečovaná střela skončila na tyči!
     
    31:05
    Nahození Kirilla Urakovova od modré čáry skončilo na brankové konstrukci! Hart nic neviděl.
     
    29:03
    Rusové si ve zkrácené přesilovce vytvořili obrovský tlak. Kaprizov nejprve zpoza branky nahazoval přes ležícího brankáře na teč, následně pálil od modré Rykov, ale Kanaďané těžkou situaci, kdy jeden z bránící čtveřice neměl hůl, zvládli.
     
    27:08
    Alexejeva, který zavážel kotouč do útočného pásma, sekl Chabot a síly na ledě se vyrovnají.
     
    26:05
    V útočném pásmu zasáhl Trenin protihráče vysokou holí a přesilovku si po komerční pauze zahraje Kanada.
     
    17:45
    Beljajev s Jostem v souboji narazili do čárového rozhodčího, hokejka ruského hráče poté zasáhla soupeře v obličeji. Nechtěný zásah, ale jasné vyloučení a Kanada bude mít přesilovku.
     
    12:07
    Cirelli si v sérii osobních soubojů vyšlápl na Kvartalnova, jenže ho při pokusu o hit bruslí podkopl. Přesilovka Rusů.
    09:47 Michail SERGAČJOV - 1:1
     
    09:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové z první povedené útočné kombinace vyrovnávají! Gurjanov se nebál souboje u mantinelu, získal kotouč a bekhendem jej předložil na vrchol kruhu MICHAILU SERGAČJOVOVI. Ten si sjel k brance a přesným švihem do horního růžku překonává Harta. Asistence: Denis Gurjanov.
    03:11 Tyson JOST - 1:0
     
    03:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí vedou! Myers vymyslel v tísni u mantinelu fantastický pas na najíždějícího TYSONA JOSTA, který se najednou ocitl sám před brankářem a bekhendovou střelou pod břevno skóruje! Asistence: Philippe Myers, Dillon Dubé.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 4. Jost (P. Myers, Dubé), 34. D. Strome (Barzal, Chabot), 38. N. Roy (J. Gauthier), 44. Barzal (Dubois), 50. D. Strome (Barzal) – 10. Sergačjov (Gurjanov), 46. Kaprizov (M. Vorobjov, Rykov), 51. Rykov (Jurtajkin, Kaprizov)


    Kanada: Hart (Ingram) – Chabot (A), P. Myers, Bean, Juulsen, Fabbro, Lauzon, Clague – Dubois, D. Strome (C), Stephens – Joseph, Barzal (A), Raddysh – J. Gauthier, Jost, N. Roy – Dubé, Cirelli, Speers – McLeod.
    Rusko: Samsonov (Suchačjov) – Sidorov, Rykov, Zborovskij, Sergačjov, Kudako, Dronov, Voronkov, Volkov – Kaprizov, Polunin, M. Vorobjov – D. Kvartalnov, P. Karnauchov, Gurjanov – Urakov, Beljajev, Trenin – Rubcov, Alexejev, Jurtajkin.

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Linde – Dahmén (oba SWE), Davis (USA)
    bahis siteleri