New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
po prodl.
Nashville Predators
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Minnesota Wild
Středa 28.12.2016, 02:05 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:46 Jared SPURGEON - 2:3
     
    62:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hokejisté Minnesoty Wild si připisují jedenácté vítězství v řadě! Charlie Coyle si dojel pro puk za vlastní branku a poslal dopředu Jordana Schroedera. Ten vyřešil vzniklé přečíslení 2 na 1 nahrávkou na JAREDA SPURGEONA, proti jehož střele z první se nestačil Rinne přesunout. Asistence: Jordan Schroeder a Charlie Coyle.
    28:55 Reid BOUCHER - 2:2
     
    28:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté totálně propadli po vhazování v útočném pásmu! K puku se ve středním pásmu dostal mladíček REID BOUCHER, jenž přebruslil obránce Minnesoty a dostal se tak do samostatného úniku. Ten zakončil bekhendovou střelou, která propadla Dubnykovi trochu smolně mezi betony – 2:2. Asistence: Austin Watson a Calle Järnkrok.
    26:01 Chris STEWART - 1:2
     
    26:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Následně ještě Dubnyk vyrazil nebezpečnou střelu Fishera a hosté z brejku trestají! Na konci rychlé akce se ocitl CHRIS STEWART, jenž po krásné souhře a finální přihrávce Erica Staala zakončoval do odkryté klece. Asistence: Eric Staal a Jordan Schroeder.
    24:39 Filip FORSBERG - 1:1
     
    24:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ryan Johansen předložil puk mezi kruhy FILIPU FORSBERGOVI, který střelou zápěstím na lapačku srovnává na 1:1. Asistence: Ryan Johansen a Mattias Ekholm.
    05:53 Zach PARISE - 0:1
     
    05:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku 10 sekund před jejím koncem! Od modré čáry vypálil Matt Dumba, puk ještě před Rinnem tečoval ZACH PARISE a finský brankář neměl šanci reagovat. Asistence: Matt Dumba a Charlie Coyle.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Forsberg (Johansen, Ekholm), 29. Boucher (Watson, Järnkrok) – 6. Parise (Dumba, Coyle), 27. Stewart (E. Staal, Schroeder), 63. Spurgeon (Schroeder, Coyle)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), Irwin, Ekholm, Granberg, Y. Weber – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Watson, Fisher (C), C. Wilson – Neal (A), Ribeiro, Fiala – C. Smith, Järnkrok, Boucher.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Folin, Scandella – Pominville, E. Staal (A), Parise (A) – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Coyle, Haula, Niederreiter – Schroeder, Graovac, Stewart.

    Rozhodčí: Dwyer, Luxmore – Amell, Cormier

    Diváci: 17141
    bahis siteleri