New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
Winnipeg Jets
Středa 28.12.2016, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:27 Drew STAFFORD - 1:3
     
    42:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Chicago střídalo v nevhodnou chvíli a po chybné rozehrávce domácích se k puku dostal Nic Petan, který poslal dopředu DREWA STAFFORDA. Ten měl před sebou spoustu volného místa, sjel si až před bránu a krátkou kličkou do forhendu poslal puk mezi Crawfordovy betony! Asistence: Nic Petan, Marko Daňo .
    27:37 Arťom ANISIMOV - 1:2
     
    27:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vedení hostů se snížilo na nejtěsnější možné. Artěmij Panarin poslal dlouhou přihrávkou dopředu Patricka Kanea, který se na pravém kruhu zastavil, trpělivě počkal, až si ARTEM ANISIMOV najede mezi kruhy, poslal mu přesnou přihrávku a ruský útočník pak vykoupal Hellebuycka, kotouč bekhendem zasunul do sítě kolem jeho levého betonu! Asistence: Patrick Kane, Artěmij Panarin.
    14:48 Jacob TROUBA - 0:2
     
    14:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A hosté už vedou o dvě branky! Nikolaj Ehlers přihrál puk na modrou čáru, odkud z mohutného nápřahu vypálil Jacob Trouba a puk skončil až v síti! Crawford měl zakrytý výhled a puk ještě tečoval MARK SCHEIFELE, který je nakonec po kontrole na videu označen jako střelec! Asistence: Jacob Trouba, Nikolaj Ehlers.
    08:27 Blake WHEELER - 0:1
     
    08:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté sebrali puk z vhazování v útočném pásmu. Jacob Trouba vystřelil od modré čáry, jeho ránu ale ještě tečoval Bryan Little. Crawford sice na tečovaný puk dokázal zareagovat, k dorážce se ovšem dostal BLAKE WHEELER a poslal puk pod brankářovými betony do sítě! Asistence: Bryan Little, Jacob Trouba.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 28. Anisimov (P. Kane, Panarin) – 9. Wheeler (Little, Trouba), 15. Scheifele (Trouba, Ehlers), 43. Stafford (Petan, Daňo)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith (A), Seabrook (A), B. Campbell, T. van Riemsdyk, Forsling – P. Kane, Anisimov, Panarin – Hinostroza, Toews (C), Hartman – Pánik, Krüger, Rasmussen – Motte, Kero, Desjardins.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Morrissey, Byfuglien (A), Enström, Trouba, Chiarot, Postma – Laine, Scheifele (A), Ehlers – Wheeler (C), Little, Perreault – Stafford, Petan, Daňo – Armia, Lowry, Matthias.

    Rozhodčí: Dean Morton, Brad Meier – Shane Heyer, Devin Berg

    Diváci: 22 117
    bahis siteleri