Vítkovice – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Středa 28.12.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:48
    Plzeňští fanoušci zvládli zničit reklamu zdejšího Agrozetcentra, kterou úplně strhli, přesto však hra pokračuje dál. V sektoru hostí jsou již policisté.
     
    58:48
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:48
    Bruslaři budou hrát šest na čtyři. Menší trest za sekání dostal Miroslav Indrák (PLZ).
     
    58:34
    Mladá Boleslav hraje bez brankáře.
     
    54:18
    Plzeňští a boleslavští fanoušci se vyprovokovali a hodně to mezi nimi vře, pořadatelská služba, která nemá na stadionu příliš četné zastoupení, jen s vypětím všech sil drží oba tábory od sebe.
     
    54:17
    Radan Lenc (MBL) nejprve Tomáše Slováka (PLZ) fauloval u mantinelu, poté se do sebe oba hráči pustili. Hostující hráč už přetáhl Lencovi dres přes hlavu, ale boleslavský útočník na druhou stranu Slováka svalil jako první na led. Plzeň bude hrát přesilovou hru, protože Lenc předtím prvně fauloval. Plzeňský forward dostal 2+2+10 minut za hrubost, boleslavský hráč to samé, plus ještě jeden dvouminutový navíc. Dvouminutový trest za Radana Lence odpyká Jiří Fronk (MBL).
     
    53:54
    Poté, co na ledě zůstal ležet Miroslav Indrák, se u střídačky poprali Michal Moravčík (PLZ) a Tomáš Jiránek (MBL), ale ani jeden hráč neměl výrazněji navrch, a tak je nakonec rozhodčí oddělili. Oba hráči byli vyloučeni na 2+2 minuty za hrubost.
    51:38 Jakub KLEPIŠ - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    51:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na modré čáře se napřáhl JAKUB KLEPIŠ, jehož střela prošla přes stínící hráče za Machovského záda. Asistence: Marek Trončinský.
     
    47:17
    Utkání sleduje 2 665 diváků.
    42:47 Ondřej KRATĚNA - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hokejisté přidávají čtvrtou branku. Stalo se tak zásluhou ONDŘEJE KRATĚNY, který jel sám na branku, načež poslal kotouč mezi Lukášovy betony a přesně zakončil. Asistence: Tomáš Svoboda, Peter Čerešňák.
    36:58 Tomáš SVOBODA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni odskakují soupeři již na rozdíl dvou branek. V přečíslení dva na jednoho zakončil přesně pod víko TOMÁŠ SVOBODA. Asistence: Dominik Kubalík, Ondřej Kratěna.
     
    35:33
    Další velká šance Michala Moravčíka, který se trápí střelecky. Obránce Plzně znovu dorážel do prázdné branky, jenže puk tam nakonec nezamířil, jelikož hráč v modrobílém dresu minul.
     
    30:34
    Michal Moravčík objel s pukem bránu a zakončoval. Jan Lukáš se nestihl přemístit, jenže do puku vložil hůl jeden z bránících hráčů.
    24:05 Dominik KUBALÍK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Udála se přesně ta možnost, jakou jsem před chvílí nastínil. Až od modré čáry propálil hned na začátku přesilové hry brankáře domácích DOMINIK KUBALÍK, jenž otočil vývoj utkání. Asistence: Petr Kadlec.
     
    23:58
    Plzeňští si za svou aktivitu vynutili faul. Vít Jonák (MBL) musí na dvě minuty na trestnou lavici za držení protihráče. Bude Škoda Plzeň dalším týmem, který ve ŠKOENERGO Aréně otočí duel?
    21:37 Tomáš SVOBODA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vyhrané buly, ze kterého přesně vypálil TOMÁŠ SVOBODA a prostřelil v oslabení Jana Lukáše. Asistence: Jakub Koreis.
     
    21:25
    Jenže jsou to Bruslaři, kteří si zahrají druhou přesilovku zápasu. Miroslav Indrák (PLZ) podrazil Lukáše Žejdla ve středním pásmu a čeká ho menší trest.
     
    20:38
    Výborná příležitost Dominika Kubalíka, který jel sám na branku, ale byl bráněný Markem Trončinským, a tak jeho střela nebyla moc přesná.
    17:08 Jakub ORSAVA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Takové branky padají většinou spíš v oslabení než v přesilovkách, ale na to už se nikdo ptát nebude. JAKUB ORSAVA zachytil na útočné modré čáře kotouč, jel na brankáře úplně sám, toho si rozhýbal, přičemž následně puk nasměroval mezi Machovského betony. Asistence: Matěj Stříteský, Tomáš Pospíšil.
     
    15:45
    Hosté obstarali první vyloučení zápasu. Poměrně přísně byl na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Tomáš Vondráček (PLZ), který strčil brankáře domácích.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 18. Orsava (Stříteský, Pospíšil), 52. Klepiš (Trončinský) – 22. T. Svoboda (Koreis), 25. D. Kubalík (P. Kadlec), 37. T. Svoboda (D. Kubalík, Kratěna), 43. Kratěna (T. Svoboda, Čerešňák)


    BK Mladá Boleslav: Lukáš (Halász) – Trončinský, Kučný, Hanzlík (C), Kurka, Holub, Stříteský, T. Voráček – Hyka, Musil, Lenc (A) – Orsava, Klepiš, Žejdl – Látal, Jonák, Pospíšil – Ďurač, Fronk, Jiránek.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Hylák) – D. Sklenička, P. Kadlec (A), Moravčík, Čerešňák, Pulpán (A), Slovák – D. Kubalík, Kratěna (C), T. Svoboda – Stach, Preisinger, Lev – Koreis, Vondráček, Vracovský – Indrák, Topinka, M. Chalupa.

    Rozhodčí: Hejduk, Horák – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 2 665
    bahis siteleri