Benátky n/J – Prostějov 0:4 (kon.) | Třebíč – Most 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Motor ČB 0:3 (kon.)
Havířov – Přerov 4:1 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Slavia – Frýdek-M. 6:0 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 28.12.2016, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je dobojováno! Kouzlo prodloužení tří proti třem se nyní naplno projevilo. Ústečtí se nedokázali prosadit, a tak následoval protiútok, ve kterém Ton zpomalil hru a po jeho pasu prostřelil Soukupa Jiří DRTINA. Asistence: Ton.
     
    51:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Kladenští si o to koledovali a nyní je vyrovnaný stav skutečností. Šťastným střelcem je mladík Roman NAVARRA. Asistence: Moučka, Gengel.
     
    37:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka a Rytíři jdou do vedení! Před odkrytou brankou Slovanu se nejlépe zorientoval Peter JÁNSKÝ, který se na svojí druhou branku moc nenadřel. Asistence: Burger, Drtina.
     
    17:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nyní už však Soukup na kotouč nedosáhl a první přesilovku využívají také Kladenští. Po Burgerově přihrávce se přesnou střelou do horní poloviny branky prosazuje Peter JÁNSKÝ. Asistence: Burger, Kloz.
     
    02:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesilovka jak má být! Střelou z první se z mezikruží po přihrávce zpoza branky prosazuje Martin VÁGNER. Asistence: Melka, Roubík.
    Marken.cz

    Jaroslav Keimar

    Branky a nahrávky: 17. Jánský (Burger, J. Kloz), 38. Jánský (Burger, J. Drtina), 61. J. Drtina (Ton) – 3. M. Vágner (Melka, Roubík), 52. Navarra (Moučka, Gengel)


    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – P. Hořava (A), J. Drtina, D. Růžička, Zelingr, Ptáček (A), Kehar – Tůma, Burger (C), J. Kloz – Jánský, R. Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Zikmund, Kubík, Havlůj.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, M. Vágner (C), Kasík (A), Vl. Brož, Husák, Přindiš, Zdvořáček, Zajíc – Melka, Roubík (A), Poulíček – Z. Doležal, Vrdlovec, D. Merta – Gengel, Dalecký, Moučka – Macek, Navarra, Komárek.

    Rozhodčí: Smitka – Hejl, Podrazil

    Diváci: 2522
    bahis siteleri