Kombinace mužů, 1. kolo - SuperG, Santa Caterina Vítěz: A. A. Kilde (NOR) (kon.) | Kombinace mužů, 2. kolo - slalom, Santa Caterina Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.)
Slalom žen, 1. kolo, Semmering Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.) | Slalom žen, 2. kolo, Semmering Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.)
konec
SP - slalom žen, 2. kolo, Semmering

Vítěz: M. Shiffrinová (USA)

Čtvrtek 29.12.2016, 18:00 • Semmering (Rakousko) • Sjezdové lyžování
     
    S konstatováním, že Mikaela Shiffrinová vyhrála další letošní slalom světového poháru žen ped druhou Veronikou Velez-Zuzulovou a třetí Wendy Holdenerovou, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (19:06:19)
     
    Závod je za námi. Ačkoliv to ještě v polovině jízdy nejlepší závodnice prvního kola Mikaely Shiffrinové nevypadalo, že tato Američanka vyhraje, v poslední části slalomu neskutečně zrychlila a připisuje si dvanáctou výhru v řadě před slovenskou závodnicí Veronikou Velez-Zuzulovou a třetí Wendy Holdenerovou ze Švýcarska.

    Česká závodnice Šárka Strachová si oproti prvnímu kolu o jednu příčku pohoršila, ovšem mezi jejím šestým místem a čtvrtou Løsethovou byl rozdíl pouhých sedm setin. Výborně zajela také druhá česká závodnice Martina Dubovská, která se poprvé v kariéře vešla do nejlepší dvacítky a osmnáctým místem zajela své maximum ve světovém poháru.
    Tři nejlepší dnešního závodu - druhá Velez-Zuzulová, první Shiffrinová a třetí Holdenerová
     
    Konečné pořadí:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 1:40,06
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,64
    3. Wendy Holdenerová (SUI) +1,54
    4. Nina Løsethová (NOR) +1,99
    5. Bernadette Schildová (AUT) +2,01
    6. Šárka Strachová (CZE) +2,06
    7. Frida Hansdotterová (SWE) +2,14
    8. Chiara Costazzaová (ITA) +2,34
    9. Erin Mielzynská (CAN) +2,52
    10. Maren Skjøldová (NOR) +2,81
    11. Irene Curtoniová (ITA) +2,89
    12. Michelle Gisinová (SUI) +2,95
    13. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +3,29
    14. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +3,30
    15. Mélanie Meillardová (SUI) +3,56
    16. Ricarda Haaserová (AUT) +3,65
    17. Maren Wieslerová (GER) +3,69
    18. Martina Dubovská (CZE) +4,10
    19. Elisabeth Willibaldová (GER) +4,20
    20. Stephanie Brunnerová (AUT) +4,26
    21. Christina Geigerová (GER) +4,33
    22. Katharina Liensbergerová (AUT) +4,40
    23. Maruša Ferková (SLO) +4,50
    24. Ana Buciková (SLO) +4,73
    25. Lena Dürrová (GER) +4,80
    26. Mireia Gutiérrezová (AND) +4,89
    27. Denise Feierabendová (SUI) +5,28
    28. Meta Hrovatová (SLO) +5,52
    Emelie Wikströmová (SWE)
    Marie-Michéle Gagnonová (CAN) – nedokončily
     
    Konec
    Závod skončil.
     
    1
    Jenže ačkoliv na prvním mezičasu to bylo o 39 setin více a na druhém ještě 33 setin, ukázala Shiffrinová skvostný závěr. Tohle byl prostě slalom z jiné galaxie a Shiffrinová během posledních zhruba dvaceti vteřin jízdy nastřádala oproti slovenské lyžařce téměř sekundu. Neuvěřitelné. Proto je Mikaela Shiffrinová v točivých disciplínách zcela jinde a zaslouženě vítězí.
     
    1
    Pozor pozor, v polovině trati má Velez-Zuzulová náskok 33 setin, protože hned nahoře Shiffrinová chybovala. To je obrovská šance pro Slovenku na vítězství.
     
    1
    Karty jsou rozdány jasně. Buď Veronika Velez-Zuzulová obhájí po několika letech vítězství v Semmeringu nebo se bude radovat Mikaela Shiffrinová.
     
    2
    Fantastická jízda Veroniky Velez-Zuzulové jí klidně může posunout na první místo. Ačkoliv na druhém mezičasu měla náskok 1,12 vteřiny, v cíli trošku ubrala. Ale i tak jde na první místo a její náskok je 90 setin. Obrovská radost Slovenky, její jízda ve druhém kole byla druhou nejlepší!
     
    2
    Vypadá to, že ano. Slovenka je zatím suverénní, na prvním mezičase má náskok již přes vteřinu.
     
    2
    Veronika Velez-Zuzulová měla na Holdenerovou k dobru přesně půl vteřiny. Udrží jej?
     
    2
    Na trati už je jen Veronika Velez-Zuzulová a Mikaela Shiffrinová, dvě odskočené závodnice prvního kola.
     
    3
    Holdenerová na rozdíl od Strachové a Hansdotterové chybičku v poslední pasáži neudělala, což bylo vidět zejména na nejdůležitějším ukazateli – na čase! Pětačtyřicet setin k dobru, první místo a i v Semmeringu bude radující se Švýcarka na bedně.
     
    3
    Wendy Holdenerová měla stejný čas jako Frida Hansdotterová. Na prvním mezičase drží 44 setin náskok, což je o setinu více než měla před zahájením jízdy.
     
    3
    Jestli je spodní část trati trošku rozbitá, těžko říct, ale také Frida Hansdotterová zde udělala chybku, rázem se jí rozplynul téměř čtvrtvteřinový náskok a nakonec jde až na čtvrté místo. Je to obrovsky vyrovnané, jelikož mezi první a čtvrtou závodnicí je rozdíl jen 15 setin.
    Druhé kolo Šárky Strachové
     
    5
    Bohužel v poslední části trati Šárka ztratila na svojí soupeřku 34 setin, holt byla v její jízdě jedna chybka. Nevelká, ale byla. Česká závodnice je průběžně na třetím místě, když ztratila na Ninu Løsethovou jen sedm setin.
     
    5
    Šárka se kousek za polovinou druhého kola stále drží ve vedení, náskok má tak nějak konstantní na 27 setinách.
     
    5
    Česká závodnice měla na Norku náskok 34 setin a ten na prvním mezičasu navýšila na 38 setin. To je dobré.
     
    5
    Věřme, že pořadí se bude měnit i nyní, na trati je Šárka Strachová.
    Šárka Strachová těsně před startem
     
    6
    Nina Løsethová otevírala první kolo a před druhým má na Schildovou k dobru 38 setin. A tento náskok na prvním mezičasu navýšila na 51 setin, který si za polovinou trati takřka udržela. Jenže závěr jí vůbec nevyšel, ovšem tentokrát k neradosti domácích fanoušků jde Norka na první místo před Schildovou o dvě setiny..
     
    Nás samozřejmě musí těšit, že poprvé se do elitní dvacítky světového poháru podívá Martina Dubovská, jenž bude nejhůře osmnáctá.
     
    7
    Další závodníci squadra-azzury je Irene Curtoniová. Sedmatřicet setin náskoku z prvního kola je v polovině trati pryč a opět budou mít domácí fanoušci důvod ke slavení. Italka se totiž propadá až na páté místo a pokud žádná ze šesti lyžařek před ní ve druhém kole nebude horší, klesne mimo první desítku.
     
    8
    Poslední osmičku načíná Chiara Costazzaová a i v tomto případě nebyl rozestup od Schildové tak velký. Ačkoliv na prvním i druhém mezičase se Italka držela na prvním místě, dole už jí to nestačilo a jde na druhé místo za 33 setin. Schildová se dále drží na první pozici, k radosti domácího publika.
     
    Průběžné pořadí druhého kola:
    1. Bernadette Schildová (AUT) 1:42,07
    2. Erin Mielzynská (CAN) +0,51
    3. Maren Skjøldová (NOR) +0,80
    4. Michelle Gisinová (SUI) +0,94
    5. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +1,28
    6. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +1,29
    7. Mélanie Meillardová (SUI) +1,55
    8. Ricarda Haaserová (AUT) +1,64
    9. Maren Wieslerová (GER) +1,68
    10. Martina Dubovská (CZE) +2,09.
     
    9
    Emelie Wikströmová sice byla na prvním mezičase první s náskokem 28 setin a mohla atakovat Schildovou, jenže poté se blonďatá Švédka dostala mimo Lépe řečeno, špatně si najela na branku a před druhým mezičasem dostává, podobně jako druhá vypadnuvší ve finálovém kole Gagnonová, klasického špicara.
    Studie jízdy Češky Martiny Dubovské a její radost. Bude nejhůře dvacátá, což je její nejlepší umístění v SP
     
    10
    Michelle Gisinová se s tratí nepoprala tak dobře jako třeba Skjoldová, Mielzynskiová nebo Schildová. Ztráta pro Švýcarku těsně pod vteřinu řadí tuto sympatickou závodnici až na třetí pozici.
     
    11
    Bernadette Schildová sice na prvním mezičasu ztrácela 13 setin, ale ukazuje se, že spodní část trati opravdu není až tak těžká. Na druhou stranu, co je na slalomu lehkého, že? Domácí závodnice se ale obrovsky raduje a je jasné proč, jelikož před poslední desítkou vede a rakouské publikum jásá. Její náskok je 51 setin, mohla by tak chvíli na prvním místě vydržet.
     
    12
    Jenže na prvním místě se ohřála sotva dvě minuty. Nyní totiž revanšovala jízdu vypadnuvší Gagnonové její krajanka Erin Mielzynskiová. A má obrovskou radost. Kanaďanka totiž nejenže dojela, ale dokončila závod na prvním místě. Samozřejmě průběžném. Ač to vypadalo, že se její náskok postupně rozplyne, v závěrečné části trati dokázala zrychlit a být o 29 setin rychlejší než Norka.
     
    13
    Baudová Mugnierová a Barthetová vydržely na prvních dvou místech jakožto francouzský dvojblok jen jednu jízdu, jelikož nyní zajela velice dobře Maren Skjøldová, jenž si bez potíží udržela svůj náskok až do konce trati. Vede o 48 setin a má zaděláno klidně i na první desítku.
     
    14
    Copak se to pohledné přítelkyni Travise Ganonga přihodilo? Pokud trošku sledujete slalom, tak víte, že častou chybou v tomto typu závodu je špicar a přesně ten pro Marii-Michele Gagnonovou přišel. Škoda pro Kanaďanku.
     
    15
    Druhou část druhého kola načíná Melanie Meillardová. Ačkoliv to byla jízda s několika chybami a na druhém mezičasu to vypadalo, že půjde až za Češku Dubovskou, spodní pasáž se jí povedla lépe a končí na třetím místě za dvojicí Francouzek.
     
    Průběžné pořadí:
    Adeline Baudová Mugnierová (FRA) 1:43,35
    Anne-Sophie Barthetová (FRA) +0,01
    Ricarda Haaserová (AUT) +0,36
    Maren Wieslerová (GER) +0,40
    Martina Dubovská (CZE) +0,81.
     
    16
    Těsněji to vlastně ani nejde! Francouzska Anne-Sophie Barthetová se řadí na průběžné druhé místo za krajanku Adeline Baudovou Mugnierovou, když na ní ztratila jedinou setinku. To není prakticky nic, přesto to znamená rozdíl mezi první a druhou závodnicí. Ale Barthetová je spokojená.
     
    17
    Maren Wieslerová se posouvá před Martinu Dubovskou na třetí místo, když se vešla s deficitem na Baudovou Mugnierovou přesně na čtyři desetiny.
     
    18
    Adeline Baudová Mugnierová měla na druhém mezičasu náskok jen setinu, ovšem na rozdíl od závodnic, které už odjely, nezpomalila. Naopak hose zlepšila a je to první místo s náskokem 36 setin!
    Martina Dubovská si zajela pro svůj nejlepší výsledek ve světovém poháru
     
    19
    Martina Dubovská to zvládla! Ačkoliv zajela ve druhém kole devátý nejlepší čas, stačí jí to na průběžné druhé místo. Výborně Martino, ztráta jen 45 setin a možná se česká závodnice bude ještě posouvat. Minimálně dvacáté místo a 11 bodů má jistých.
     
    19
    Česká závodnice jede dobře, o tom žádná. Kousek za polovinou trati je druhá se ztrátou 25 setin, to není vůbec špatné.
     
    19
    Na prvním mezičasu ještě česká závodnice vede s náskokem pěti setin, to není špatné.
     
    19
    Pojďme již na Martinu Dubovskou, která atakuje své nejlepší umístění ve světovém poháru. Na Haaserovou má k dobru 29 setin.
     
    20
    Krásná Slovinka se nakonec na první místo nedostala. Na prvním mezičase druhá a poté třetí, což ještě nebylo tak špatné. Jenže poslední pasáž se Bučikové vůbec nepodařila a propadla se až na sedmé místo se ztrátou vteřiny a osmi setin. Je pochopitelně zklamaná, šance na první dvacítku jsou pryč.
     
    20
    Třetí Slovinkou je Anna Bučiková. Ta to bude mít oproti výborně jedoucí Haaserové těžké.
     
    21
    No tak tohle byla, i přes jednu chybu, jízda na první místo, což je také potvrzeno. 88 setin byl Haaserové náskok před startem a také na prvním a druhém mezičasu. V závěru trati to domácí závodnici téměř nevyšlo a skoro vypadla, ale zvládla to a jde na první místo s náskokem 55 setin!
     
    21
    První a třetí jsou německé závodnice, druhé a čtvrté rakouské. Kam se zařadí Ricarda Haaserová z Rakouska?
     
    22
    Hodně těsné to bylo, podobně jako u Brunnerové, ale i tentokrát se Willibaldová udržela na prvním místě. Christina Geigerová ztratila 13 setin.
     
    22
    Náskok 76 setin je kousek za polovinou trati prakticky pryč, Willibaldová má k dobru už jen sedm setin.
     
    22
    Skolí Willibaldovou její krajanka Geigerová?
     
    23
    V polovině trati to tak ještě vypadalo. Brunnerová totiž měla náskok čtyř desetin. Jenže poslední pasáž domácí lyžařce tolik nevyšla, u jedné z branky musela téměř zabrzdit. I když tolik, na Willibaldovou ztratila jen dvě setiny a jde na druhé místo, z čehož má v cíli obrovskou radost.
     
    23
    Stephanie Brunnerová již měla náskok 67 setin, což je poměrně hodně. Tady už by mohlo být atakováno první místo Willibaldové.
     
    24
    Nedávno osmadvacetiletá závodnice si držela na prvním mezičase stejný náskok na Willibaldovou, čili 28 setin. Jenže poté na ní přece jen mohla dopadnout nervozita a také udělala maličké, těžko viditelné, chybičky. Ovšem průběžné páté místo pro ní nemůže být zklamáním.
     
    24
    Další obrovské překvapení prvního kola, Mireia Gurierrezová z Andorry, jde právě nyní na start.
     
    25
    No, už na prvním mezičase je náskok skoro pryč, Dürrová má k dobru jen čtyři setiny. Druhý je již horší, tam už ztrácí 17 setin a nakonec se Němka propadla až na čtvrté místo se ztrátou šesti desetinek. To pro ní asi bude trošku zklamáním.
     
    25
    Lena Dürrová má na svojí vedoucí krajanku náskok 25 setin. Udrží jej?
     
    26
    Denise Feierabendová je zkušenou závodnicí, o tom žádná. Jenže druhé kolo slalomu se jí příliš nepodařilo. Ztrácela od začátku a v cíli měla co dělat, aby nebyla horší než průběžně poslední Meta Hrovatová. Ale čtvrté místo v cíli jí nedává moc nadějí na velký bodový zisk.
     
    27
    Na prvním mezičasu je to stejné jako u Willibaldové, 1:12,94. Poté se Ferková trošku pohoršila a do cíle již nedokázala Willibaldovou dostihnout. Ztráta tří desetin jí řadí na třetí pozici.
     
    27
    Maruša Ferková by mohla špatnou jízdu své krajanky vynahradit, určitě na to má.
     
    28
    Na vydařenou první jízdu Meta Hrovatová nenavázala. Druhé kolo bylo nad jednapadesát vteřin a jde tak na poslední, průběžně třetí, místo.
     
    28
    Tohle vypadá, že je hodně na jistotu. Hrovatová ztrácí nejprve 44 setin, poté téměř jednou tolik.
     
    28
    Meta Hrovatová byla hodně překvapivou postupující z prvního kola, přece jen její startovní číslo bylo vysoké – 63.
     
    29
    Ačkoliv se ve spodní části trati domácí závodnice zlepšila, i tak nedokázala ztrátu snížit na méně než dvacet setin. Je tak druhá. Body to pro ní určitě budou.
     
    29
    Katharina Liensbergerová nezačala druhé kolo úplně nejlépe, na prvním mezičasu ztrácí 33 setin.
     
    30
    Elisabeth Willibaldová z Německa dává "odrazový" čas druhého kola na 1:44,26. S tímto údajem jí budeme porovnávat s dalšími závodnicemi, jako první přijde na trať Katharina Liensbergerová. Němka zajela druhé kolo za 49,84 vteřiny.
     
    Start
    2. kolo bylo zahájeno.
     
    První kolo vyšlo poměrně zdařile slovenské závodnici Veronice Velez-Zuzulové, která jako jediná dokázala udržet krok s vedoucí suverénkou Mikaelou Shiffrinovou. Na tuto závodnici ztratila jen devět setin sekundy. Ale je třeba říct, že náskok Američanky celkově není nikterak velký, protože pátá Šárka Strachová ztrácí na vedoucí ženu světového poháru a prvního kola jen 68 setin. Na parádním devatenáctém místě je další česká závodnice Martina Dubovská, jenž má s deficitem 2,60 vteřiny zaděláno na výborný výsledek.

    Naopak kvůli chybě v prvním kole se mezi postupující třicítku nevešla Petra Vlhová která nabrala ztrátu na Shiffrinovou přes pět vteřin. Třetí česká zástupkyně Kateřina Pauláthová udělala také chybu, která jí na rozdíl od Vlhové znemožnila dokončit první kolo.
     
    Konečné pořadí prvního kola:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 50,74
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,09
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,59
    3. Wendy Holdenerová (SUI) +0,59
    5. Šárka Strachová (CZE) +0,68
    6. Nina Løsethová (NOR) +1,02
    7. Irene Curtoniová (ITA) +1,03
    8. Chiara Costazzová (ITA) +1,18
    9. Emelie Wikströmová (SWE) +1,31
    10. Michelle Gisinová (SUI) +1,35
    11. Bernadette Schildová (AUT) +1,40
    12. Erin Mielzynská (CAN) +1,62
    13. Maren Skjøldová (NOR) +1,71
    14. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +1,84
    15. Mélanie Meillardová (SUI) +2,15
    16. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +2,39
    17. Maren Wieslerová (GER) +2,42
    18. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +2,51
    19. Martina Dubovská (CZE) +2,60
    20. Ana Bučiková (SLO) +2,73
    21. Ricarda Haaserová (AUT) +2,89
    22. Christina Geigerová (GER) +2,92
    23. Stephanie Brunnerová (AUT) +3,01
    24. Mireia Gutiérrezová (AND) +3,40
    25. Lena Dürrová (GER) +3,43
    26. Denise Feierabendová (SUI) +3,44
    27. Maruša Ferková (SLO) +3,51
    28. Meta Hrovatová (SLO) +3,54
    29. Katharina Liensbergerová (AUT) +3,55
    30. Elisabeth Willibaldová (GER) +3,68
    ...
    39. Petra Vlhová (SVK) +5,08
    Kateřina Pauláthová (CZE) – nedokončila 1. kolo
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u druhého kola ženského slalomu z rakouského Semmeringu, kde naposledy vyhrála Veronika Velez-Zuzulová. Bezprostředně po skončení prvního kola bude zveřejněna startovní listina finálového klání, tedy nejlepší třicítka, která si to rozdá o body a vítězství (věřme, že i s hojným počtem českých a slovenských závodnic).
     
    Průběžné pořadí světového poháru žen ve slalomu:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 300 bodů
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) 210 b.
    3. Wendy Holdenerová (SUI) 200 b.
    4. Petra Vlhová (SVK) 141 b.
    5. Nina Løsethová (NOR) 127 b.
    6. Šárka Strachová (CZE) 101 b.
     
    Průběžné pořadí světového poháru žen:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 698 bodů
    2. Lara Gutová (SUI) 583 b.
    3. Ilka Štuhecová (SLO) 495 b.
    4. Sofia Goggiaová (ITA) 467 b.
    5. Tessa Worleyová (FRA) 463 b.
    ...
    8. Petra Vlhová (SVK) 254 b.
    13. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) 210 b.
    36. Šárka Strachová (CZE) 101 b.
    64. Ester Ledecká 29 b.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

    Tomáš Lysý

    Konečné pořadí:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 1:40,06
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,64
    3. Wendy Holdenerová (SUI) +1,54
    4. Nina Løsethová (NOR) +1,99
    5. Bernadette Schildová (AUT) +2,01
    6. Šárka Strachová (CZE) +2,06
    7. Frida Hansdotterová (SWE) +2,14
    8. Chiara Costazzaová (ITA) +2,34
    9. Erin Mielzynská (CAN) +2,52
    10. Maren Skjøldová (NOR) +2,81
    11. Irene Curtoniová (ITA) +2,89
    12. Michelle Gisinová (SUI) +2,95
    13. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +3,29
    14. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +3,30
    15. Mélanie Meillardová (SUI) +3,56
    16. Ricarda Haaserová (AUT) +3,65
    17. Maren Wieslerová (GER) +3,69
    18. Martina Dubovská (CZE) +4,10
    19. Elisabeth Willibaldová (GER) +4,20
    20. Stephanie Brunnerová (AUT) +4,26
    21. Christina Geigerová (GER) +4,33
    22. Katharina Liensbergerová (AUT) +4,40
    23. Maruša Ferková (SLO) +4,50
    24. Ana Buciková (SLO) +4,73
    25. Lena Dürrová (GER) +4,80
    26. Mireia Gutiérrezová (AND) +4,89
    27. Denise Feierabendová (SUI) +5,28
    28. Meta Hrovatová (SLO) +5,52
    Emelie Wikströmová (SWE)
    Marie-Michéle Gagnonová (CAN) - nedokončily
    Konečné pořadí 1. kola:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 50,74
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) +0,09
    3. Frida Hansdotterová (SWE) +0,59
    3. Wendy Holdenerová (SUI) +0,59
    5. Šárka Strachová (CZE) +0,68
    6. Nina Løsethová (NOR) +1,02
    7. Irene Curtoniová (ITA) +1,03
    8. Chiara Costazzová (ITA) +1,18
    9. Emelie Wikströmová (SWE) +1,31
    10. Michelle Gisinová (SUI) +1,35
    11. Bernadette Schildová (AUT) +1,40
    12. Erin Mielzynská (CAN) +1,62
    13. Maren Skjøldová (NOR) +1,71
    14. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +1,84
    15. Mélanie Meillardová (SUI) +2,15
    16. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +2,39
    17. Maren Wieslerová (GER) +2,42
    18. Adeline Baudová Mugnierová (FRA) +2,51
    19. Martina Dubovská (CZE) +2,60
    20. Ana Bučiková (SLO) +2,73
    21. Ricarda Haaserová (AUT) +2,89
    22. Christina Geigerová (GER) +2,92
    23. Stephanie Brunnerová (AUT) +3,01
    24. Mireia Gutiérrezová (AND) +3,40
    25. Lena Dürrová (GER) +3,43
    26. Denise Feierabendová (SUI) +3,44
    27. Maruša Ferková (SLO) +3,51
    28. Meta Hrovatová (SLO) +3,54
    29. Katharina Liensbergerová (AUT) +3,55
    30. Elisabeth Willibaldová (GER) +3,68
    ...
    39. Petra Vlhová (SVK) +5,08
    Kateřina Pauláthová (CZE) - nedokončila 1. kolo

    Průběžné pořadí slalomu žen:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 300 bodů
    2. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) 210 b.
    3. Wendy Holdenerová (SUI) 200 b.
    4. Petra Vlhová (SVK) 141 b.
    5. Nina Løsethová (NOR) 127 b.
    6. Šárka Strachová (CZE) 101 b.

    Průběžné pořadí světového poháru žen:
    1. Mikaela Shiffrinová (USA) 698 bodů
    2. Lara Gutová (SUI) 583 b.
    3. Ilka Štuhecová (SLO) 495 b.
    4. Sofia Goggiaová (ITA) 467 b.
    5. Tessa Worleyová (FRA) 463 b.
    ...
    8. Petra Vlhová (SVK) 254 b.
    13. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) 210 b.
    36. Šárka Strachová (CZE) 101 b.
    64. Ester Ledecká 29 b.