Finsko – Švédsko 1:3 (kon.) | Lotyšsko – Kanada 2:10 (kon.) | Švýcarsko – Dánsko 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Lotyšsko
2:10 (0:3, 1:5, 1:2)
Kanada
Pátek 30.12.2016, 02:00 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:05 Julien GAUTHIER - 2:10
     
    58:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Lotyšům se zápas bez desítky dohrát nakonec nepodařilo. JULIEN GAUTHIER nabral rychlost, prosmýkl se kolem zkoprnělých lotyšských hráčů a překonává Grigalse. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Dylan Strome.
    47:59 Martinš DZIERKALS - 2:9
     
    47:59
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Parádní zakončení MARTINSE DZIERKALSE, který se dostal za záda kanadské obrany a Forsbergovským zakončením vymíchal brankáře Harta. Dzierkals si užívá ovace zaplněné haly, která oceňuje jeho zakončení.
    42:07 Taylor RADDYSH - 1:9
     
    42:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    TAYLOR RADDYSH dává čtvrtý gól a opět je to díky teči, tentokrát s velkým štěstím. Juulsenova rána se odrazila od jeho hole, přeletěla Grigalse a zapadla do sítě. Asistence: Noah Juulsen, Mathieu Joseph.
    37:58 Renars KRASTENBERGS - 1:8
     
    37:58
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Kanadské publikum uznale tleská, tohle nikdo nečekal. Přičinilo se o to příliš optimistické rozestavení Kanaďanů, kteří propadli na útočné modré a brejk dvou na jednoho zakončil přesnou střelou ke vzdálenější tyči RENARS KRASTENBERGS. Asistence: Eduards Tralmaks, Eduards Jansons.
    34:56 Michael MCLEOD - 0:8
     
    34:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle s Lotyši nevpadá vůbec dobře, v obraně vyrábí obrovské chyby a nechávají Kanaďany samotné dorážet. Jako teď, kdy se javorové listy lehce dostaly do přečíslení, Grigals ještě vyrazil první střelu, na dorážku úplně osamoceného MICHAELA McLEODA už ale neměl nárok. Asistence: Dylan Strome, Dante Fabbro.
    33:30 Anthony CIRELLI - 0:7
     
    33:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    No, Grigals zažívá něco podobného, co jeho náhradník Romanovskis před dvěma dny. Další puk v jeho síti končí poté, co neudržel nahození od modré a dotírající ANTHONY CIRELLI zavěsil pod břevno. Asistence: Dillon Dubé, Blake Speers.
    32:53 Mathew BARZAL - 0:6
     
    32:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Druhá střela na Grigalse, druhý gól. Ani tentokrát ale lotyšský gólman moc dělat nemohl, protože střela MATTA BARZALA byla tečována jedním z clonících hráčů a puk zapadl přesně k tyči. Asistence: Taylor Raddysh, Kyle Clague.
    32:13 Taylor RADDYSH - 0:5
     
    32:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    TAYLOR RADDYSH kompletuje hat-trick poté, co vložil hůl do Josephova nahození a tečoval jej mezi betony Grigalse. Lotyšský brankář inkasuje z první střely na branku. Asistence: Mathieu Joseph, Kale Clague.
    29:11 Taylor RADDYSH - 0:4
     
    29:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využívá třetí přesilovku, poté co Stromovu sraženou střelu usměrnil do branky a mezi betony Mitense TAYLOR RADDYSH. Asistence: Dylan Strome, Pierre-Luc Dubois.
    19:41 Taylor RADDYSH - 0:3
     
    19:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krásná přesilovková kombinace, kterou zakončuje střelou pod břevno za bezmocného Mitense TAYLOR RADDYSH. Toho skvělým způsobem uvolnil přihrávající Lauzon. Asistence: Thomas Chabot, Dylan Strome.
    11:54 Nicolas ROY - 0:2
     
    11:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy využívají zkrácenou přesilovku poté, co Myersovo nahození od modré čáry tečuje do protipohybu brankáře NICOLAS ROY. Asistence: Philippe Myers, Kyle Clague.
    10:38 Mathew BARZAL - 0:1
     
    10:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Lotyši vyrobili v přesilovce obrovskou chybu, nejprve přišli o kotouč v útočném pásmu, následně hráči, kteří mohli zabránit samostatnému úniku šli střídat, a MATT BARZAL tak projel až před Mitense, kterého překonává bekhendovým blafákem. Asistence: Philippe Myers.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 38. Krastenbergs (Tralmaks, E. H. Jansons), 48. Dzierkals – 11. Barzal (P. Myers), 12. N. Roy (P. Myers, Clague), 20. Raddysh (Chabot, D. Strome), 30. Raddysh (D. Strome, Dubois), 33. Raddysh (Joseph, Clague), 33. Barzal (Raddysh, Clague), 34. Cirelli (Dubé, Speers), 35. McLeod (D. Strome, Fabbro), 43. Raddysh (Juulsen, Joseph), 59. J. Gauthier (Dubois, D. Strome)


    Lotyšsko: Egils Mitens (32. Grigals) – E. H. Jansons, G. Jansons, Rubins, Čukste, Ponomarenko, Zile, Zeile, Zeilis – Tralmaks, Krastenbergs, Klavinš – Dzierkals, Balcers, Buncis – Puide, Baranovskis, Apfelbaums – Blugers, Bernhards, Smirnovs.
    Kanada: Hart (Ingram) – Chabot, P. Myers, Bean, Juulsen, Fabbro, Lauzon, Clague – Dubois, D. Strome, McLeod – Joseph, Barzal, Raddysh – J. Gauthier, Jost, N. Roy – Dubé, Speers, Cirelli.

    Rozhodčí: Björk (SWE), Lemelin (USA) – Fluri (SUI), Goljak (BLR)
    bahis siteleri