Švýcarsko – Dánsko 5:4 (1:0 po s.n.) | Slovensko – Lotyšsko 4:2 (kon.) | Švédsko – Česko 5:2 (kon.)
USA – Kanada 3:1 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 2:0 (kon.)
konec
Slovensko
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Lotyšsko
Sobota 31.12.2016, 01:30 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:29
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Pár vteřin před gólem ještě Húska zachytil Buncisovu dorážku, po tvrdé Čuksteho ráně z pravého kruhu už ale FILIPS BUNCIS z hranice brankoviště doklepává do sítě. Výhoda o dva hráče využita. Asistence: Karlis Čukste, Martins Dzierkals.
     
    45:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nakonec je za střelce označen MAREK SLOBODA, který clonil před brankářem a zřejmě tedy ještě tečoval puk poté, co nejmladší člen slovenského týmu Miloš Roman napřáhl na modré. Mitens sklapl betony pozdě. Asistence: Miloš Roman, Mario Grman.
     
    40:41
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Důležitý gól střílí slovenský tým přesně s vypršením Buncisova trestu. Michal Roman na modré nabil kolegovi z obrany ANDREJI HATALOVI, a ten se trefuje příklepem z první přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Michal Roman.
    38:11 Miloš ROMAN - 2:1
     
    38:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Spolupráce Romanovců nese Slovákům ovoce a vedení. Obránce Michal vypálil po vyhraném buly od modré a volný MILOŠ ROMAN doklepl vyražený kotouč za Mitense. Radost je obrovská. Asistence: Michal Roman, Marek Sloboda.
    08:13 Filip LEŠŤAN - 1:1
     
    08:13
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Lotyšů vede k vyrovnání. Brankář Mitens se vydal za branku zastavit nahozený kotouč, obránce Zeile poté rozehrál naslepo před branku, ovšem přímo na hůl FILIPU LEŠŤANOVI, který se nerozpakoval a trefuje úplně odkrytou branku. Je to první gól jakéhokoliv slovenského útočníka na turnaji. Bez asistence.
     
    03:40
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši se ujímají brzkého vedení z nenápadné akce! KARLIS ČUKSTE nahodil od modré na branku a zřejmě jeden ze slovenských hráčů tečoval letící kotouč mezi betony brankáře Húsky. Ten puk ztlumil, ale v cestě za čáru mu nezabránil. Asistence: Rudolfs Balcers, Filips Buncis.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 9. Lešťan, 39. Miloš Roman (Michal Roman, Sloboda), 41. Hatala (Michal Roman), 46. Sloboda (Miloš Roman, Grman) – 4. Čukste (Balcers, Buncis), 54. Buncis (Čukste, Dzierkals)


    Slovensko: Húska (Tomek) – Fehérváry, Černák (C), Michal Roman, Hatala (A), Bodák, Grman, Košecký, Hain – Hecl, Sádecký, Pataky – Andrisík, Struška, Oško – Bondra (A), Studenič, Ružička – Sloboda, Miloš Roman, Lešťan.
    Lotyšsko: Egils Mitens (Grigals) – Rubins, Čukste (A), Ponomarenko, Zile (C), E. H. Jansons, G. Jansons, Zeile, Zeilis – Dzierkals, Balcers, Buncis (A) – Puide, Baranovskis, Apfelbaums – Tralmaks, Krastenbergs, Klavinš – Blugers, Bernhards, Smirnovs.

    Rozhodčí: Lemelin (USA), Rohatsch – Kohlmüller (oba GER), Suominen (FIN)
    bahis siteleri