Dominick Cruz (USA) - Cody Garbrandt (USA) Vítěz: C. Garbrandt - na body (kon.) | Amanda Nunesová (BRA) - Ronda Rouseyová (USA) Vítěz: A. Nunesová - TKO (kon.)
konec
Amanda Nunesová (BRA) - Ronda Rouseyová (USA)
UFC 207: O titul v bantamové váze

Vítěz: A. Nunesová - TKO

Sobota 31.12.2016, 06:46 • T-Mobile Arena, Las Vegas • UFC
     
    To je z tohoto večera a poslední akce UFC v roce 2016 vše, já vám přeji dobrou noc, nebo dobré ráno a u dalších přenosů se budu těšit na shledanou. (06:58:27)
     
    Bylo to rychlé, Amanda ukázala, že je opravdu dominantní a bude těžké ji obrat o pás. Dnes diktovala tempo už od úvodní vteřiny a Herb Dean raději vše ukončil dříve, než by došlo k drtivému knockoutu.

     
    Ronda po vyhlášení výsledku okamžitě opustila oktagon, tohle bude asi konec jedné velké kariéry.
     
    Tak tohle byl rychlý proces. Ronda Rouseyová si ani neťukla a už po necelé minutě boje měla zmuchlaný obličej a z nosu ji tekla krev.
     
    0:48
    A je konec!
     
    0:45
    Tohle nevypadá dobře...
     
    0:15
    Šampionka jde tvrdě za svým, už po patnácti vteřinách je Ronda v krizi.
     
    Začalo první kolo.
     
    Bruce Buffer představil obě bojovnice i rozhodčího, kterým bude Herb Dean.
     
    Teď už šampionka. Odezva z publika není kdovíjak silná, je jasné, komu budou diváci fandit...
     
    Jako první jde do oktagonu Ronda Rousey. S kamenným výrazem v obličeji.
    Na zápas se těší i LL Cool J

     
    Zápas se uskuteční v T-Mobile Areně v Las Vegas a začít by se mělo kolem 6:50 ráno. To se ale samozřejmě může změnit v závislosti na předcházející duely. Každopádně si ale přivstaňte a sledujte náš přenos. Jste k němu všichni zváni.
     
    Ronda Rouseyová (bilance 12-1, v UFC 6-1)

    Když v prosinci loňského roku Ronda prohrála titul s Holly Holmovou, zbortila je jedna z jistot v oktagonu – Ronda vítězící. Nyní se ale bývalá šampionka vrací do práce a má jedinou touhu, vzít si zpátky to, o co vloni v Melbourne přišla – o svůj pás a o to, aby celému světa ukázala, že je stále nejlepší.
     
    Amanda Nunes (bilance 13-4, v UFC 6-1)

    Ženská bantamové divize je od porážky Rondy Rouseyové hodně turbulentní a šampionkám se nedaří pás obhájit. Neuspěla Holly Holmová, ani Miesha Tateová. Nyní je řada na brazilské bojovnici, která v červenci zdemolovala Mieshu a jako první Brazilka získala titul, který dnes rozhodně nehodlá ztratit...
     
    Dobré ráno u poslední akce společnosti UFC v roce 2016. A je to velká akce. Akce UFC 207, která přináší dva titulové zápasy. A my se nyní podíváme na hlavní zápas karty! V ženské bantamové váze se utkají šampionka Amanda Nunesová a vyzyvatelka, vracející se Ronda Rouseyová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 06:50.

    Aleš Pur

    Herb Dean