Chanty-Mansijsk – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 1:2 (0:2 po s.n.) | Barys – Soči 0:4 (kon.)
Záhřeb – Vladivostok 1:4 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
5:2 (3:1, 0:0, 2:1)
Spartak Moskva
Pátek 06.01.2017, 12:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Roman LJUDUČIN - 5:2
     
    59:50
    Jugra právě vstřelila branku!
    ROMAN LJUDUČIN se ve střední třetině dostal k puku, podíval se, kde je branka soupeře, zamířil a vystřelil, puk doklouzal do branky Spartaku a to je definitivní pojistka vítězství Jugry. Asistence: Anton Koroljov.
    46:20 Andrej ALEXEJEV - 4:2
     
    46:20
    Jugra právě vstřelila branku!
    Na chvíli nechali obránci Spartaku volného ANDREJE ALEXEJEVA v nebezpečném prostoru před brankou a hned je z toho gól, Svensson inkasuje poprvé v zápase. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Alexandr Akmaldinov.
    42:09 Maxim POTAPOV - 3:2
     
    42:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak snižuje, k odraženému puku se před Šaryčenkovem dostává MAXIM POTAPOV, který ho dokázal poslat bekhendem pod horní tyčku, takže domácí gólman byl naprosto bez šance. Asistence: Viktor Bobrov a Matthew Gilroy.
    19:31 Jevgenij LAPENKOV - 3:1
     
    19:33
    Jugra právě vstřelila branku!
    Další slabší chvilka gólmana Spartaku, který nyní špatně rozehrál za vlastní brankou, pak se sice stihl vrátit do branky, ale již se nestihl ideálně srovnat na pohotovou střelu JEVGENIJE LAPENKOVA, který ho z pravé strany dokázal prostřelit. Asistence: Andrej Alexejev.
    14:20 Alexandr MAKAROV - 2:1
     
    14:23
    Jugra právě vstřelila branku!
    Bespalov nepůsobí zatím zrovna jistým dojmem, nyní ho z pravé strany překonal ALEXANDR MAKAROV, který měl dost času a poslal puk nad levé rameno gólmana Spartaku. Asistence: Pavel Varfolomejev a Denis Gorbunov.
    12:43 Anton KOROLJOV - 1:1
     
    12:44
    Jugra právě vstřelila branku!
    Výborná individuální akce ANTONA KOROLJOVA, který se dostal do zakončení, i přes snahu bránícího Kirillova a i trochu se štěstí překonal Bespalova. Asistence: Anton Kurjanov.
    05:01 Dmitrij KALININ - 0:1
     
    05:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, střelu Igora Mirnova, od modré čáry, tečuje za záda Šaryčenkova DMITRIJ KALININ. Asistence: Igor Mirnov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. Koroljov (Kurjanov), 15. Al. Makarov (Varfolomejev, Gorbunov), 20. Lapenkov (A. Alexejev), 47. A. Alexejev (Lapenkov, Akmaldinov), 60. Ljudučin (Koroljov) – 5. Kalinin (Mirnov), 43. M. Potapov (Bobrov, Gilroy)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Bojaršinov) – N. Chlystov, Šulakov, Kulik, Ugolnikov, Al. Makarov, Valentěnko, Pogorišnyj, Orlov – Koroljov, Kurjanov, Ljudučin – Akmaldinov, A. Alexejev, Lapenkov – Varfolomejev, J. Ivanov, Gorbunov – Fefelov, Buljanskij, Ankudinov.
    Spartak Moskva: Bespalov (21. Svensson) – Bondarev, Gilroy, Kalinin, Provolněv, V. Sorokin, Kirillov – Stoa, Stapleton, Radil – Glazačev, Alexandr Vasiljev, Mirnov – Šmeljov, A. Voronin, Leščenko – Tolpeko, M. Potapov, Bobrov – N. Li.
    bahis siteleri