Betis Kadaň – Mladá Boleslav 5:5 (kon.) | Olympik Mělník – COMBIX Ústí n/L 9:3 (kon.) | Kladno – Wizards Praha 0:5 (kont.)
Jerigo Plzeň – Oxyworld Baník Chomutov 3:1 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
3:1 (1:1)
Oxyworld Baník Chomutov
Pátek 06.01.2017, 20:45 • SH Slavia VŠ Plzeň • 2. Futsal liga západ • 13. kolo
     
    Z Plzně je to pro dnešek všechno. Děkujeme za pozornost a přejeme hezký zbytek pátku! (22:17:20)
     
    Hotovo! Jerigo poráží v utkání druhé ligy Západu Baník poměrem 3:1 a myslím, že ta to, co dnes západočeské mužstvo předvedl si to zřejmě zasloužilo. Ondřej Lenk a Marek Vohrna jsou dva hráči, kteří ukázali, jak silná je obrana svěřenců Jiřího Pechra.

    Pravda, první poločas bylo Jerigo výrazně lepším mužstvem, v tom druhém rozhodlo zápas dvěma brankami v krátkém sledu, ale jinak zase předvedli Západočeši solidní výkon v obraně. Hlavně kapitán Ondřej Lenk byl dnes nejlepším hráčem na hřišti.

    Chomutov se poté, co dostal branku na 3:1 se moc nesoustředil na sebe, Plzeň to trošku zavřela, ukázala silnou obranu. Hosté přijeli v osmi lidech (brankář + sedm hráčů do pole), tak možná se projevila určitá fyzická únava.

    Konečné skóre je ovšem takové, že Jerigo bere tři body z tohoto souboje a opět ukazuje, že je překvapením letošního ročníku druhé ligy Západ.
     
    Konec zápasu.
     
    39:56
    Ondřej Vitouš (JPL) tak dlouho komentoval výkon rozhodčích, až mu Stádník udělil žlutou kartu.
     
    39:20
    Daniel Klečka vytasil hodně důležitý zákrok proti pokusu Petra Minaříka. Není z toho druhá branka Baníku Chomutov vtomto zápase.
     
    39:20
    Šestý faul Jeriga. Je tady desetimetrový kop Baníku.
     
    39:10
    Jan Rous s Janem Šebkem se snaží nadat rozehrávku hostujícího mužstva.
     
    38:35
    Jan Šebek zakončoval po odpískání, podle sudích se to obejde bez žlutého napomenutí. I tak mají domácí hráči zapsaných již pět faulů ve druhém poločase.
     
    38:30
    Ondřej Lenk znovu přerušil akci Baníku Chomutov, Ondřej Vitouš rozehrává posléze od postranní čáry.
     
    38:11
    Ondřej Lenk dalším výborným zákrokem v obraně přerušil akci Baníku, tentokráte obral o míč Jiřího Chmelana.
     
    37:41
    Plzeň se dobře pohybovala. Nakonec z dálky zakončoval těsně vedle pravé tyče prázdné branky kapitán Ondřej Lenk.
     
    36:51
    Ne, není to 4:1, ale klidně mohlo být. Ondřej Lenk našel na zadní tyči volného Ondřeje Vitouše, ale ten zcela volný nezakončil. Myslím, že tady už by byl asi Michal Hůla na střelu soupeře krátký.
     
    36:48
    Petr Nový fauloval na pravé straně Jana Šebka. Jerigo má k dispozici volný přímý kop.
     
    36:40
    Petr Bednář na Marka Vohrnu na pravé straně, ten přišel o míč v souboji s Jiřím Chmelanem. Následně se ale zmiňovaný Marek Vohrna dobře vrátil do obrany.
     
    36:09
    Daniel Klečka vyhodil až na Jana Rouse, míč pro Baník nezískal svojí aktivitou Jiří Chmelan. Západočeksé mužstvo kombinuje s míčem u nohou.
     
    36:05
    Oddechový čas pro domácí.
     
    36:00
    Jan Rous napadá rozehrávku Baníku, nakonec z pravé strany z jedničky pálí Petr Minařík mimo tři tyče branky Daniela Klečky.
     
    35:02
    Zdaleka není rozhodnuto. Po přihrávce spoluhráče šel z pravé strany sám na Daniela Klečku Jiří Chmelan, doslova za minutu dvanáct zasáhl ve skluzu na brankové čáře Ondřej Lenk.
     
    34:43
    Jan Šebek uklidnil hru přihrávkou na Ondřeje Lenka, následně se k míči nedostal Ondřej Vitouš.
     
    34:07
    Po poměrně dlouhé kombinaci hostujícího mužstva po zemi získal míč kapitán Ondřej Lenk, z velké dálky ale zakončil vedle pravé tyče opuštěné branky Baníku Chomutov.
     
    33:20
    Jerigo mohlo vést klidně 4:1. Petr Bendl to svou individuální akci po pravé straně celé obstaral, následně plzeňská třináctka naservírovala míč pro Ondřeje Vitouše. Druhý jmenovaný ale trefil jednoho z hostů na brankové čáře.
     
    32:37
    Rychlý ťukec domácích, konkrétně Ondřeje Lenka a Petra Bedla nevedl k zakončení. Nyní už drží míč celek Baník Chomutov.
     
    32:03
    Plzeň se zklidnila, už tolik nefauluje, nyní hraje Baník powerplay, předtím si po inkasované třetí brance vzal timeout.
     
    31:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A v Plzni je ještě veseleji, protože domácí mužstvo přidává třetí branku. Domácí kotel má opět radost. Jan Rous našel na pravé straně MARKA VOHRNU, Michal Hůla včas vyběhl, ale jestli se nepletu, tak plzeňský obránce zakončoval mezi nohama brankáře Baníku Chomutov. 3:1. Asistence: Jan Rous.
     
    30:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak všechna čest jednomu z hostů. Ten se totiž přiznal k teči, Jerigo mělo k dispozici rohový kop. Těžiště hry se přesunulo na levou stranu, kde si míč narazili Petr Bednář a ONDŘEJ LENK. Kapitán Plzně poslal míč do poloodkryté branky Michala Hůly. 2:1. Asistence: Petr Bednář.
     
    30:05
    Petr Minařík zabojoval a křižnou přihrávkou z levé strany vytvořil palebnou pozici pro Jiřího Chmelana, jeho pokus šel ale mimo tři tyče západočeské branky.
     
    29:33
    Petr Bendl si navedl míč na pravou stranu, už to vypadalo, že bude zakončovat, ale ještě přihrál na pravou stranu na svého spoluhráče, ten pálil ovšem mimo tři tyče branky Michala Hůly.
     
    28:51
    Tak tomuhle moc nechybělo. Ondřej Lenk hledal na zadní tyči křižným pasem Petra Bendla, ten jen těsně minul skluzem balon, jinak by domácí třináctka zakončovala na zadní tyči do zcela prázdné branky.
     
    28:45
    Jan Šebek se zasloužil o ztrátu hostujícího mužstva...
     
    28:19
    Jan Rous ztratil míč, hostující mužstvo to sehrálo velice rychle, zakončujícím hráčem byl Petr Minařík, ale hostující osmička pálila nad branku Daniela Klečky.
     
    27:52
    Marek Vohrna předvádí dnes velice dobrý výkon, zejména v obraně, nyní překazil křižnou přihrávku Petra Nového z pravé strany.
     
    26:50
    Tak nejenže Marek Vohrna vybojoval míč pro domácí Jerigo, ale následně jej Petr Minařík fauloval při průniku po pravé straně, kdy si hostující hráč pomohl rukama.
     
    26:45
    Tak tohle muselo bolet. Po rozehrávce Tomáše Kunarta od postranní čáry napálil Petr Minařík z jedničky Ondřeje Vitouše. Toho musí nahradit Adam Malý.
     
    26:22
    Taktika týmu trenéra Jiřího Pechra je zcela jasná. Hlavně ubránit nejproduktivnějšího muže soutěže Petra Nového. To je hráč, který hostům v Plzni tvoří hru.
     
    25:51
    Čtyři fauly Jeriga jsou hodně. Ondřej Lenk je tím, kdo fauloval jednoho z hostů.
     
    25:18
    Viděli jsme rychlou souhru Petra Nového se spoluhráčem, Ondřej Lenk následně zblokoval pokus z pravé strany, a právě kapitán Jeriga pokazil kontr Plzně špatnou přihrávkou.
     
    24:36
    Lukáš Svoboda si vyměnil balon s Petrem Minaříkem, následně se k zakončení na branku Daniela Klečky nedostal právě Petr Nový.
     
    24:27
    Ne, není to červená karta, jak se hostující lavička dožaduje, Petr Nový procházel po levé straně, vtom jej podrazil Jan Šebek (JPL). Sudí Říha vytáhl žlutou kartu.
     
    24:04
    Viděli jsme další sražený pokus, tentokráte Petr Bednář vybídl ke skórování Adama Malého. Jerigo zůstává u balonu.
     
    23:36
    Signál Plzně, který vzali na sebe Adam Malý a Marek Vohrna skončil sraženou střelou prvně jmenovaného hráče v barvách Jeriga.
     
    23:13
    Domácí hráči si vypomohli v rozehrávce s Danielem Klečkou, autorem nepřesné rozehrávky Jeriga Plzeň byl Adam Malý, ale Baník Chomutov z toho nic nevytěžil.
     
    22:31
    Na tahu je celek v modrobílém. Michal Hůla nachází Petra Nového, následně akci Baníku přerušuje zpracování prsama Marek Vohrna.
     
    22:13
    Jan Rous přihrál Janu Šebkovi, ten se obtočil kolem soupeře, ale druhý hráč Baníku už mu znemožnil vystřelit na branku Michala Hůly. Teď se domácí futsalista ukličkoval.
     
    21:41
    Petr Bednář přišel o balon kousek od branky Daniela Klečky, ve velké šanci ale Lukáš Svoboda neuklidil míč za záda domácího brankáře svou dorážkou.
     
    21:04
    Plzeň kontrovala ale ziskem míče, Baník nevystřelil. Ondřej Vitouš našel na levé straně Ondřeje Lenka, ten ale zakončil nepřesně z velkého úhlu.
     
    21:01
    Druhý faul Jeriga a opět v něm má prsty Ondřej Vitouš. Tentokráte hrál domácí futsalista rukou.
     
    20:47
    Tentokráte čistě. Slavomír Svoboda chtěl zakončovat z pravé strany, ale Ondřej Vitouš zasáhl skluzem, dobrý zákrok v obraně domácího futsalisty.
     
    20:30
    Nový muž v plzeňské brance Daniel Klečka, ale nemusel zasahovat, posléze Ondřej Lenk dobře pracoval v defenzivní činnosti.
     
    20:16
    Fauloval? Tak přece jen ano. Alespoň podle toho, co si o zákroku Ondřeje Vitouše na Petra Nového myslel sudí Říha. Je standardní situace pro Baník.
     
    20:01
    Petr Minařík se jako první dotkl míče, druhý poločas byl zahájen výkopem hostujícího futsalisty.
     
    20:01
    Střídání v týmu Jerigo 1994 Plzeň: ze hřiště odchází Šoltys, přichází Klečka.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas. Jako první se prosadili hosté, ale to naopak domácí probudilo. Ve většině úvodního dějství měli více ze hry hráči západočeského celku, celkem třikrát nastřelili brankovou konstrukci branky Michala Hůly.

    Jak jsem řekl, tak jako první se prosadil nejproduktivnější hráč soutěže Petr Nový po hezké individuální akci, Miloslav Šoltys vyběhl proti soupeři, ale ten zakončoval střelou k pravé tyči, kdy nesázel na razanci, ale na umístění.

    Plzeň srovnala po spolupráci Jana Rouse a Ondřeje Lenka. Kapitán Jeriga vyrovnal na 1:1 střelou z jedničky k tyči, na kterou jinak bezchybný Michal Hůla nedosáhl.

    V první půli bylo lepší mužstvo trenéra Jiřího Pechra, uvidíme co nabídne druhý poločas. Do toho by měl v plzeňské brance nastoupit Daniel Klečka, kterého již rozchytává Miloslav Šoltys.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:53
    Ondřej Vitouš zblokoval střelu z pravé strany, následně mělo Jerigo k dispozici rozehrávku od vlastní branky, ale k zakončení se už ani jedno z mužstev nedostalo.
     
    19:23
    Tohle se lavičce domácího celku moc nelíbilo, Ondřej Vitouš napadal rozehrávku Baníku Chomutov a dle soudu rozhodčího Říhy čistě obral soupeře o míč, sudí na to měl jiný názor než hráči v červenožlutém.
     
    19:07
    Dvojice Martin Trnka – Petr Bednář přerušila čistě útok hostujícího mužstva, Baník ale bude rozehrávat od postranní čáry.
     
    18:34
    Jiří Chmelan našel při akci po levé straně Slavomíra Svobodu, ten byl tísněný hráčem Jeriga. Baník ale zůstává u míče, ten se přesunul až na boty Michala Hůly.
     
    17:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jerigo asi po zásluze srovnává. Tohle si domácí hráči zasloužili. Jan Rous si narazil s kapitánem západočeského mužstva. ONDŘEJ LENK zakončoval pravačkou z pravé strany k pravé tyči. Na tohle byl Michal Hůla už krátký. 1:1. Asistence: Jan Rous.
     
    17:11
    Petr Minařík rozehrál rohový kop z pravé strany, následně Ondřej Lenk zblokoval pokus jednoho z hostů, domnívám se,, že to byl Jiří Chmelan.
     
    17:07
    Oddechový čas pro hosty. Na fauly 3:4.
     
    17:00
    Jerigo zapnulo, a to výrazně. Po první brance zápasu má v domácím prostředí převahu. Ondřej Vitouš si narazil míč s Petrem Bednářem, ale nakonec se svěřenci Jiřího Pechra nedostali k zakončení.
     
    16:17
    Marek Vohrna byl podražený při akci po levé straně, následně clonil Michalu Hůlovi ve výhledu, Jerigo ale ze standardní situace Petra Bendla nevytěžilo srovnávací branku.
     
    16:05
    Tahle střela Jiřího Chmelana z pravé strany neměla šanci na úspěch. Miloslav Šoltys zapsal snadný zákrok.
     
    15:31
    Další obrovská šance Západočechů. Tentokráte obrana hostů nechala zcela volného za obranou Petra Bednáře, ale ten v souboji s Michalem Hůlou neuspěl.
     
    15:09
    Michalu Hůlovi znovu zvonilo v uších. Tomáš Pekník rozehrál na pravou stranu, kde míč z jedničky poslal do břevna hostující branky Petr Bendl.
     
    15:06
    Ondřej Vitouš zrychlil hru přihrávkou na pravou stranu na Petra Bednáře, ten byl dle soudu rozhodčího Říhy podražený jedním z hostů.
     
    14:20
    Třetí obrovská šance Jeriga v tomto zápase. Jeden z domácích hráčů našel na pravé straně Ondřeje Lenka, kapitán Plzně zvolil v situaci dva na jednoho přihrávku na zcela volného Jana Rouse. Ten ve velké šanci víceméně trefil Michala Hůlu.
     
    13:36
    Viděli jsme signál plzeňského Jeriga, nakonec se zakončujícím hráčem stal Ondřej Vitouš a trefil pravou tyč branky Michala Hůly.
     
    12:42
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Jerigo jako první inkasuje a může za to celkem hodně prostoru pro nejproduktivnějšího muže druhé ligy Západu. PETR NOVÝ prošel velice snadno středem přes obranu západočeského celku a opora Baníku Chomutov zvolila krásně umístěnou střelu k pravé tyči. Miloslav Šoltys s tímhle nemohl moc, co dělat. Je to zejména chyba jeho defenzivy. Asistence: Slavomír Svoboda.
     
    12:07
    Jiří Chmela na Slavomíra Svobodu na pravou stranu, hostující mužstvo posléze zůstane u míče i po rohovém kopu z pravé strany.
     
    11:22
    V Plzni bylo v posledních sekundách pořádně rušno. Miloslav Šoltys vyběhl proti hráči hostů a zahrál rukou mimo povolené území. Následně zeď Jeriga zblokovala přímý kop Jiřího Chmelana.
     
    11:00
    Hra západočeského celku se dnes vyznačuje aktivním presinkem, přijde mi, že domácí mužstvo má více ze hry.
     
    10:28
    Michal Hůla dobře zmenšil střelecký úhel v šanci Jeriga po levé straně, kdy tuším, že s Ondřejem Vitoušem si zakončující Marek Vohrna v rychlosti vyměnil balon.
     
    09:52
    Martin Trnka zblokoval střelu jednoho z hostů po rohovém kopu z pravé strany, který rozehrál Petr Minařík.
     
    09:37
    Miloslav Šoltys pomohl svým spoluhráčům v rozehrávce, následně kapitán Ondřej Lenk nenašel svého spoluhráče Jana Rouse, a tak je u míče celek z Chomutova.
     
    08:53
    Tak tohle byla největší šance zápasu. Domácí mužstvo ji ale neproměnilo. Petr Bendl se zbavil na levé straně soupeře a naservíroval míč na středu zcela osamoceného Ondřeje Vitouše, ten měl dost prostoru na zakončení, ale trestuhodně přepálil z jasné pozice branku Michala Hůly.
     
    08:36
    Jiří Pechr může pochválit svého svěřence Petra Bednáře. Ten vybojoval aktivním presinkem míč pro domácí Jerigo.
     
    07:54
    Michal Hůla rozehrál od své branky, Petr Nový se snažil obtočit kolem Ondřeje Lenka. Ten na chvíli vybojoval míč pro Jerigo, ale nyní je to Baník, kdo drží míč.
     
    07:12
    Zatím branka nepadla, největší šanci měl zřejmě hostující Lukáš Svoboda. Hraje se zatím vyrovnaný zápas, ve kterém ani jeden z celků nemá nějakou větší převahu.
     
    06:44
    Další faul Jeriga. Mezitím z pravé strany střílel do země Nikoho hostující Lukáš Svoboda.
     
    06:18
    Vše se točilo kolem Marka Vohrny a Ondřeje Vitouše, nakonec nákop za obranu hostujícího mužstva nenašel Jana Rouse, jak si hráči Jeriga přáli.
     
    05:42
    Domácí kapitán Ondřej Lenk se sice snažil aktivně napadat rozehrávku hostujícího mužstva, ale svěřenec Jiřího Pechra zapsal první faul domácího celku.
     
    05:10
    Jiří Chmelan rozehrál z pravé strany od postranní čáry, hostující mužstvo neotevřelo skóre, Lukáš Svoboda si sbíhal za obranu Jeriga, ale v těžké pozici nepřekonal Miloslava Šoltyse.
     
    04:43
    Jiří Chmelan našel Petra Minaříka na levé straně, posléze hráč hostujícího mužstva zapsal první faul dnešního zápasu. Faulovaným byl domácí kapitán Ondřej Lenk.
     
    04:08
    Michal Hůla včas vyběhl z branky. Petr Bendl zkusil akci po levé straně, Petr Bednář ale byl u míče později než brankář celku v modrobílých dresech.
     
    03:42
    Petr Bendl přihrál Ondřeji Lenkovi, ten poslal přihrávka za sebe na Ondřeje Vitouše, následně jsme ale viděli aktivní presink Baníku Chomutov.
     
    03:12
    Rychlý plzeňský kontr nevedl k první brance zápasu, Marek Vohrna vybojoval míč na polovině hřiště, následně se jej snažil najít Jan Rous. Sice jej našel, ale plzeňská jedenáctka zamířila vedle levé tyče hostující branky Michala Hůly.
     
    02:35
    Tohle nebylo zlé. Velice rychle to sehráli hostující futsalisté. Lukáš Svoboda se obtočil kolem hráče Jeriga Plzeň, ale střílel z blízkosti vedle levé tyče domácí branky.
     
    02:30
    Jan Boček si seběhl za obranu Jeriga, kam také přišla přihrávka, Miloslav Šoltys ale vyrazil jeho pokus nohama. Baník bude rozehrávat z levé strany.
     
    01:58
    Ondřej Vitouš se stáhl na pozici beka, ale Martin Trnka po jeho pasu na pravou stranu nevymyslel nic, a tak je na tahu celek Chomutova.
     
    01:02
    A nemysleli to vůbec špatně. Petr Bendl zůstal schovaný za obranou hostujícího mužstva, ale Michal Hůla má za sebou první zákrok v hale na Slavii v Plzni.
     
    00:57
    Ondřej Vitouš zkusil po levé straně projít přes Petra Minaříka. To se mu sice nepovedlo, nicméně svěřenci Jiřího Pechra zůstávají u míče.
     
    00:38
    A právě Slavomír Svoboda nakonec střílel z levé strany na vzdálenější tyč, výsledkem toho byl první zákrok brankáře Jeriga Miloslava Šoltyse.
     
    00:07
    Akce Jeriga po levé straně postrádala přesnost. Slavomír Svoboda rozehrává od postranní čáry, Baník kombinuje v rychlosti.
     
    00:01
    Výkopem domácího Petra Bendla začalo utkání mezi Jerigem a Baníkem. Domácí mužstvo ve žlutočerném, hostující celek v modrobílém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (Klečka) – Lenk (C), Vohrna, Vitouš, Pekník, Malý, Šebek, Bednář, Bendl, Rous, Trnka

    FC Baník Chomutov: Hůla – Chmelan, Kunart, Svoboda Slavomír, Boček, Minařík, Svoboda Lukáš, Nový (C)

    Rozhodčí: Říha, Stádník delegát: Hora.
     
    Rozhodčí
    Tento duel se pochopitelně neobejde ani bez dvojice sudích. Těmi jsou pro dnešní střetnutí mezi letošními nováčky druhé ligy Západu Jaroslav Říha a Vladimír Stádník. Prvně jmenovaný pískal Chomutov ve venkovním zápase proti Wizards Praha (5:6) a také v šestém kole doma proti Hradišti (18:4). Naopak, co se týče utkání Jeriga v letošní sezoně, tak to bude pro tohoto rozhodčího premiéra.

    Vladimír Stádník je muž, který rozhodoval zápas osmého kola mezi Baníkem Chomutov a Jabloncem (11:5). Utkání Jeriga pískal tento sudí v letošním ročníku druhé ligy Západu jednou, a sice hned v prvním kole, kdy svěřenci trenéra Pechra doma porazili Ústí nad Labem 6:2.

    Delegátem dnešního střetnutí mezi Jerigem Plzeň a Baníkem Chomutov bude Jan Hora.
     
    Vzájemný zápas
    Obě mužstva se letos utkala o ligové body ve druhém kole, kdy na hřišti Chomutova vyhrála Plzeň poměrem 5:3. Za hosty dvakrát skóroval Ondřej Vitouš. Západočeši vedli v poločase 3:2 a v tomto duelu nakonec zvítězili.
     
    Baník Chomutov
    Hostující mužstvo si v sezoně, ve které je nováčkem soutěže, nevede vůbec zle. Po dvanácti odehraných kolech je na šesté pozici se ziskem sedmnácti bodů. Naposledy si svěřenci Josefa Němce (fotbalového experta, kterého můžete vidět i na obrazovkách České televize) odvezli těsnou prohru z Prahy proti místním Wizards v poměru 5:6, když se za poražené prosadil dvakrát Dominik Nobst.

    Dle dostupných informací se Baník musel obejít bez několika hráčů z kategorie U17, respektive U19 a inkasoval třikrát po svých hrubých chybách.

    Kanadské bodování týmu:
    1. Petr Nový (vedoucí muž kanadského bodování ligy): 44 bodů (20+24)
    2. Patrik Špicar 28 bodů (17+11)
    3. Petr Minařík 21 bodů (11+10)

    Nejlepší střelci týmu:
    1. Petr Nový 20 branek
    2. Patrik Špicar 17 branek
    3. Petr Minařík 11 branek

    Nejlepší asistenti týmu:
    1. Petr Nový 24 asistencí
    2. Patrik Špicar 11 asistencí
    3. Petr Minařík 10 asistencí

    Žluté karty
    1. Patrik Špicar 4 žluté karty
    1. Vít Rajnyš 4 žluté karty
    3. Daniel Kasal 3 žluté karty
    3. Štefan Micák 3 žluté karty
    3. Petr Minařík 3 žluté karty
     
    Jerigo Plzeň
    Domácí mužstvo patří k příjemným překvapením letošního ročníku druhé ligy Západ. Po dvanácti odehraných zápasech je totiž se ziskem třiadvaceti bodů na třetí příčce za vedoucím Mělníkem a druhým Libercem.

    Přitom cíle tohoto týmu jsou skromné – Jerigo, jakožto nováček této soutěže (stejně jako jeho dnešní soupeř) se chce především udržet ve druhé lize. Svěřenci Jiřího Pechra mají svoji hru založenou především na výborné defenzivě (43 inkasovaných branek).

    Západočeši hráli naposledy před vánoční pauzou proti Ústí nad Labem na palubovce soupeře a nebyl to vůbec snadný duel. Jerigo nakonec urvalo tři body za těsnou výhru 2:1, kterou svými brankami zařídili Marek Vohrna a Petr Bendl.

    Kanadské bodování týmu:
    1. Petr Bendl 16 bodů (12+4)
    2. Ondřej Vitouš 16 bodů (6+10)
    3. Jan Rous 10 bodů (9+1)

    Nejlepší střelci týmu:
    1. Petr Bendl 12 branek
    2. Jan Rous 9 branek
    3. Ondřej Vitouš 6 branek

    Nejlepší asistenti týmu:
    1. Ondřej Vitouš 10 asistencí
    2. Tomáš Pekník 5 asistencí
    3. Petr Bendl 4 asistence
    3. Adam Malý 4 asistence

    Žluté karty:
    1. Jan Rous 3 žluté karty
    1. Marek Vohrna 3 žluté karty
    3. Petr Bendl 2 žluté karty

    Jerigo v dosavadním průběhu letošního ročníku druhé ligy Západu neinkasovalo žádnou červenou kartu.
     
    Hezký večer z Plzně! V rámci třináctého kola druhé futsalové ligy se tamní Jerigo utká s Baníkem Chumutov. Zápas začíná ve 20:45 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým Oxyworld Baník Chomutov. Více informací zde.

    Branky: 18. Lenk (Rous), 31. Lenk (Bednář), 32. Vohrna (Rous) – 13. Nový (Svoboda)

    Karty:   25. Šebek (JPL), 40. Vitouš (JPL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk (C), Vohrna, Vitouš, Pekník, Malý, Šebek, Bednář, Bendl, Rous, Trnka
    Oxyworld Baník Chomutov: Hůla – Chmelan, Kunart, Svoboda Slavomír, Boček, Minařík, Svoboda Lukáš, Nový (C)

    Rozhodčí: Říha, Stádník delegát: Hora
    bahis siteleri