Znojmo – Innsbruck 2:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC TWK Innsbruck
Pátek 06.01.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Orli to zkoušejí s Nechvátalem na střídačce!
     
    56:59
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi nešťastná chvíle pro znojemské hokejisty. MARIO LAMOUREUX stál těsně před znojemskou klecí a pohotově tak dorazil kotouč až za brankovou čáru.
    Asistence: Ondrej Šedivý, Jason DeSantis.
     
    55:25
    Zmatek před Chiodem brankou nekončí! Lattner ani Podešva totiž nedokázali zamířit natolik přesně, aby trefili odkrytou část branky.
     
    54:25
    Frischmann spálil stoprocentní šanci. Stál totiž úplně před prázdnou brankou, avšak nedokázal kotouč uklidit do sítě, poslal jej mimo!
     
    52:22
    To zavánělo nebezpečím! Innsbruck se dostal do přečíslení 2 na 1, ovšem Lamoureux řešil situaci sám. Nechvátal nastavil lapačku a celou situaci zachránil.
     
    39:55
    Po střele od modré čáry před Nechvátalem vznikl obrovský zmatek, nikdo z hráčů se však nedokázal zorientovat včas!
     
    39:33
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bartoš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:05
    Csamangó po brance okamžitě ožil. Teď dostal přihrávku u mantinelu a drze si vybruslil až před Chioda, kde se snažil trefit z těsné blízkosti horní růžek. O milimetry však minul.
     
    37:01
    Spurgeon se dostal k nebezpečné dorážce puku povalujícího se v brankovišti, ale Nechvátal nakonec odolal.
     
    35:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyrovnávají z poměrně nenápadné akce. Šeda čistě vyhrál buly a okamžitě přihrál na ŠTĚPÁNA CSAMANGA, který z první propálil gólmana Chioda. Asistence: Jan Šeda.
     
    28:35
    Orli jeli v přečíslení 3 na 1, ale zakončení nebylo přesné, když minulo branku a skončilo až na zadním mantinelu! Mohlo být znovu vyrovnáno.
     
    28:04
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Innsbruck během krátké chvíle otáčí vývoj zápasu! JOHN LAMMERS z těsné blízkosti před Nechvátalem tečoval nahozený puk, který na branku poslal Spurgeon. Asistence: Tyler Spurgeon, Hunter Bishop.
     
    26:31
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Innsbruck využívá přesilovku. Máme znovu vyrovnáno. AUSTIN SMITH dostal přihrávku zpoza branky a okamžitě z prostoru pravého kruhu vystřelil pod lapačku Nechvátala. Ten neměl šanci zareagovat. Asistence: Andrew Clark, Mario Lamoureux.
     
    25:28
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Da Costa – 2 min., sekání).
     
    22:30
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Šedivý – 2 min., hákování).
     
    20:25
    Bishop vystřelil od mantinelu. Jeho ránu těsně před Nechvátalem tečoval Lammers tak nebezpečně, že málem kotouč zamířil do horního růžku. Znojemský gólman však šanci zlikvidoval.
     
    18:45
    Bořuta našel před brankovištěm volného Bartoše, který ještě chtěl vylepšit pozici pro Hughesmana, ale jeden z obránců na poslední chvíli sáhl do přihrávky!
     
    14:50
    Mělo být vyrovnáno! Orli udělali chybu v rozehrávce a Spurgeon se zjevil úplně sám před Nechvátalem, ale ten inkasování nedovolil. Následně se k dorážce dostal Lammers, ale ani on neuspěl, když nedokázal zvednout bekhendem puk nad beton Nechvátala.
     
    13:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení! COLTON YELLOW HORN stál přesně ve středu levého kruhu, odkud po Lakosově přihrávce z první propálil nepřipraveného Chioda. Asistence: André Lakos.
     
    10:46
    Orli mířili ve třech hráčích na Chioda. Beroun měl celou dobu puk u sebe a nakonec i zakončil, avšak pouze do náruče gólmana.
     
    09:40
    Šulák dostal přihrávku do prostoru vrcholu levého kruhu, ale svým přesným švihem zamířil pouze do tyče! Chyběly milimetry.
     
    08:45
    Hughesman hledal křížným pasem volného Yellow Horna u pravé tyče, ale přihrávka byla příliš prudká na to, aby si druhý jmenovaný mohl kotouč zpracovat nebo vystřelit z první.
     
    06:45
    Špaček v oslabení ujížděl sám na Chioda. Snažil se udělat kličku do bekhendu, ale to mu gólman přečetl. Obrovská příležitost.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., hákování).
     
    04:15
    Lattner dostal přihrávku na vrchol levého kruhu, ale z první nedokázal překonat Chioda!

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 14. Yellow Horn (Lakos), 36. Csamangó (Šeda) – 27. Smith (Clark, Lamoureux), 29. Lammers (Spurgeon, Bishop), 57. Lamoureux (Šedivý, DeSantis)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Schwarz) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Biro, Bořuta, Kadeřávek – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Lattner – Vodný, Da Costa, Györi – Beroun, Šeda, Csamangó – Špaček.
    HC TWK Innsbruck: Chiodo (Litterbach) – Štach, DeSantis, Ross, Lindner, Mitterdorfer, Pedevilla, Saringer – Bishop, Spurgeon, Lammers – Huber, Clark, Smith – Schennach, Lamoureux, Šedivý – Fischmann, Teschauer, Mössmer.

    Rozhodčí: Berneker, Stolc – Gatol, Kaspar

    Diváci: 2754
    bahis siteleri