Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Ottawa – Edmonton 5:3 (kon.) | Chicago – Nashville 5:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:3 (2:0, 2:3, 1:0)
Edmonton Oilers
Pondělí 09.01.2017, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Kyle TURRIS - 5:3
     
    58:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mike Hoffman ve středním pásmu vybojoval puk a KYLE TURRIS ho na pravém křídle od modré čáry poslal do prázdné brány. Ottawa vede 5:3! Asistence: Mike Hoffman a Dion Phaneuf.
     
    58:33
    Jonas Gustavsson opustil svou bránu a Edmonton to zkouší necelé dvě minuty před koncem při hře bez brankáře!
     
    55:49
    Connor McDavid se po nahození z ostrého úhlu ocitl před bránou ve velké šanci, jenže z blízkosti trefil pouze levý beton Mikea Condona, který jeho pokus vyrazil!
     
    53:54
    Connor McDavid si zpoza brány krásně vybruslil před brankoviště a bekhendem se snažil puk zamést ke vzdálenější levé tyči, jenže Mike Condon se roztáhl vleže na brankové čáře a jeho pokus zastavil!
     
    53:31
    Connor McDavid ihned po vhazování prudce vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Mike Condon jeho střelu mířící po ledě ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vykopl!
     
    52:19
    Oilers znovu nebezpečně vypálili z levého křídla a Mike Condon vůbec nevěděl, jakou částí těla puk na přední tyči vyrazil, každopádně si připsal skvělý zákrok a vzápětí podruhé v rychlém sledu zasahovat nemusel!
    51:38 Brankář Ottawy Mike Condon si neskutečným způsobem poradil s horkým bramborem! Parádní žonglérský kousek.

     
    51:38
    Patrick Maroon se ocitl před bránou v obrovské šanci a mohl zkompletovat hattrick, jenže na Mikea Condona vyzrát nedokázal! Brankář Ottawy jeho pokus mířící pod horní tyč nejprve vyrazil pravým ramenem do vzduchu a poté reflexivně hranou lapačky definitivně mimo.
     
    51:13
    Kris Russell nádherně vypálil z levého kruhu pro vhazování s příklepem a jeho rána mířila ke vzdálenější pravé tyči, Mike Condon ji ale lapačkou přiloženou k levému betonu vyrazil!
     
    49:05
    Leon Draisaitl nádhernou přihrávkou zpoza brány mezi nohama našel před bránou jednoho ze svých spoluhráčů, který bez přípravy po ledě mířil k levé tyči, Mike Condon ale jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem a Senators vzápětí vyhodili puk na zakázané uvolnění!
     
    45:37
    Kyle Turris po levé straně zavezl puk do útočného pásma a před kruhem pro vhazování rychle vypálil přes jednoho z hráčů Edmontonu zápěstím, Jonas Gustavsson byl ale připraven a hrudí jeho pokus vyrazil před sebe!
     
    42:18
    Před bránou Senators vznikl obrovský závar a Mike Condon v rychlém sledu dvakrát skvěle zasáhl pravým betonem!
    41:41 Eberle se řítil po vystižení rozehrávky sám na bránu!
     
    41:41
    Jordan Eberle se řítil do samostatného úniku a bekhendem v blízkosti levé tyče mířil pod horní tyč, Mike Condon ale jeho pokus zřejmě vyrážečkou vytáhl nad! Skvělá šance a zákrok.
    38:14 Tom PYATT - 4:3
     
    38:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Utkání plné zvratů pokračuje! Cody Ceci z pravého rohu nahodil puk před bránu, kde ho TOM PYATT po ledě střelou zápěstím z blízkosti poslal mezi betony Jonase Gustavssona. Ottawa podruhé v zápase vede, tentokrát 4:3! Asistence: Cody Ceci a Marc Methot.
    33:33 Mark STONE - 3:3
     
    33:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MARK STONE po krásné kolmé přihrávce Zacka Smitha do jízdy z pravého kruhu pro vhazování střelou zápěstím nad levým betonem brankáře Oilers Jonase Gustavssona zamířil k přední pravé tyči a bleskově vyrovnal stav utkání na 3:3! Asistence: Zack Smith a Derick Brassard.
    32:59 Leon DRAISAITL - 2:3
     
    32:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRAISAITL se u pravé tyče ke střele na bránu nedostal, vzápětí ale kotouč zpoza brány nahodil do brankoviště, kde se kotouč na přední pravé tyči od levé ruky Mikea Condona odrazil do brány. Oilers vstřelili velice šťastnou branku a třemi góly v řadě dovršili fantastický obrat! Asistence: Connor McDavid a Andrej Sekera.
     
    29:23
    Chris Wideman ve středním pásmu u mantinelu tvrdým hitem poslal k ledu Matta Benninga a dvěma krosčeky v rychlém sledu mu neumožnil vstát, což obránci Edmontonu pochopitelně nelíbilo a pustil se s ním do pěstního souboje, který po několika rychlých úderech z obou stran skončil remízou! Oba hráči ještě dostali dvě minuty, Chris Wideman za hrubost a Matt Benning za krosček.
    27:01 Patrick MAROON - 2:2
     
    27:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON po nepřesné střele Connora McDavida na levém křídle z ostrého úhlu nahodil puk před bránu a od brusle Marka Stonea se odrazil ke vzdálenější pravé tyči. Z pohledu Senators nešťastný gól, po kterém Oilers vyrovnali na 2:2! Asistence: Connor McDavid.
    26:45 Connor McDavid pálil po samostatném úniku mimo.
     
    26:45
    Kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid se řítil do samostatného úniku, který zakončil mezi kruhy pro vhazování prudkou střelou zápěstím a zamířil těsně vedle levé tyče!
    25:58 Patrick MAROON - 2:1
     
    25:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a po naznačení přihrávky z kruhu krátkou střelou zápěstím po ledě zamířil mezi betony Mikea Condona. Oilers sice na rozdíl Senators úvodní přesilovou hru nevyužili, navzdory tomu se jim ale vzápětí podařilo snížit. Asistence: Anton Lander a Adam Larsson.
     
    25:12
    Zack Smith vyrazil po levé straně do přečíslení dva na jednoho a poté před bránu posílal krásnou přihrávku, jenže jeden z jeho spoluhráčů ji minul a do zakončení se nedostal!
     
    23:25
    Zack Kassian se snažil před bránou dostat do zakončení a zezadu byl přidržen Markem Borowieckim. Edmonton má k dispozici první přesilovou hru a šanci snížit.
     
    21:08
    Leon Draisaitl byl zřejmě hráčem, který na pravém křídle vypálil od mantinelu a mířil přesně do předního horního rohu brány, Mike Condon ale jeho pokus levým ramenem vyrazil.
     
    17:32
    Andrej Sekera na pravém křídle krásně vypálil od modré čáry a mířil přesně do bližšího horního rohu brány, Mike Condon ale předvedl nádherný semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!
    14:53 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    14:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Mark Stone diagonální přihrávkou zpoza brány našel v blízkosti vzdálenější pravé tyče najíždějícího MIKEA HOFFMANA, který krásnou střelou zápěstím nad lapačkou přesouvajícího se Jonase Gustavssona zamířil pod horní tyč. Senators využili první přesilovou hru a vedou 2:0! Asistence: Mark Stone a Kyle Turris.
    14:39 Mike Hofmann orazítkoval spojnici pravé a horní tyče!
     
    14:39
    Mike Hoffman se dostal v pravém kruhu pro vhazování k odraženému puku a parádní střelou orazítkoval spojnici bližší pravé a horní tyče!
     
    13:58
    Kyle Turris podél střídaček zavážel puk do útočného pásma a zezadu byl zahákován Jordanem Eberlem. Senators si s blížícím se závěrem první třetiny zahrají přesilovou hru.
     
    12:23
    Zack Kassian krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Mike Condon do ní ale sáhl lapačkou a její horní hranou ji vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    08:45
    Anton Lander na levém křídle vypálil z téměř nulového úhlu a jeho střela mířila nebezpečně pod horní tyč, Mike Condon ji ale pravým ramenem dokázal vyrazit mimo!
     
    07:09
    Leon Draisaitl na levém křídle nabral rychlost a svižnou střelou zápěstím z kruhu pro vhazování mířil po ledě mezi betony Mikea Condona, brankář Ottawy je ovšem včas sklapl k sobě a kotouč vyrazil!
    04:24 Eric Gryba krásnou bekhendovou střelou orazítkoval tyč!
     
    04:24
    Eric Gryba se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci a nebezpečnou bekhendovou střelou orazítkoval v blízkosti předního horního rohu brány horní tyč!
    03:36 Zack SMITH - 1:0
     
    03:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ZACK SMITH se dostal v blízkosti levé tyče ke střele a pod tělem dezorientovaného brankáře Edmontonu Jonase Gustavssona puk poslal po ledě do sítě. Rozhodčí ještě přezkoumali video kvůli nedovolenému bránění brankáře, gól ovšem platí a Ottawa vede nad Edmontonem Oilers 1:0! Asistence: Mark Stone a Cody Ceci.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Z. Smith (Mark Stone, Ceci), 15. Hoffman (Mark Stone, Turris), 34. Mark Stone (Z. Smith, Brassard), 39. Pyatt (Ceci, Methot), 59. Turris (Hoffman, Phaneuf) – 26. Maroon (Lander, A. Larsson), 28. Maroon (McDavid), 33. Draisaitl (McDavid, Sekera)


    Ottawa Senators: Condon (O'Connor) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Dzingel, Turris (A), B. Ryan – Hoffman, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A). Hlavní trenér: Guy Boucher.
    Edmonton Oilers: Gustavsson (Talbot) – Sekera, Benning, Klefbom, A. Larsson, Russell, Gryba – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – Lucic (A), Nugent-Hopkins, Kassian – Pouliot, Caggiula, Eberle (A) – Lander, Letestu, Hendricks. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Brian Pochmara. Čároví rozhodčí: Devin Berg, Brad Kovachik

    Diváci: 17724
    bahis siteleri